İzmir Egepol hastanesi

mujgan875

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
18
2
Kızlar merhaba
Egepolde doğum yapanlar fikir ve tecrübelerini paylaşabilir mi?
Normal mi sezaryen mi oldunuz
Doktorunuz mu girdi nöbetçi doktor mu
Memnun kaldiniz mi

Canım ben gecen sene mayıs ayında doğum yaptim. Zorunlu sezaryen oldum bu yüzden kendi doktorun girdi doğumuna. Ben hastaneden çok memnun kaldim. Ekip çok iyi seni çok rahatlatiyorlar. Dogumhanede doğum yaparken şarkı söyledik sohbet ettik boyle bir ekip yani .Sonrasında ebeler ve hemşireler yine çok yardimci oldular özellikle emzirme konusunda. Sormak istediğin başka birşey varsa cevapların.

Canım çok tesekkur ederim. Ben sezaryen düşünmüyorum ama bilemiyosun tabi. Normal doğum olur da gece olursa kendi doktorum girmesse diye endisem var.
Onun dışında ebe ve hemşireleri merak ediyordum ama anladığım kadarıyla sen çok memnun kalmissin. Odalara bakmak nasip olmadı daha onlarda iyiyse Allah nasip ederse sanırım Egepol de doğum yapacağım

Canim benimde son ana kadar normaldir ama oğlum sağolsun kakasini yapmaya başlayınca acil sezaryenle aldılar. Benim doktorum Cem beydi ama Bülent beyde çok iyi diye duymuştum. Doktorumla normal doğumu konuşurken ben onun girmesini istemiştim o da bana telefon et h.sonunda olsa gecede olsa ben gelirim demişti. Ama diğer bayan doktorlar gelmiyormus nöbetçi kimse o giriyormuş doguma. Bu birazda doktorunla senin aranda olan birşey aslında. Ben odadan da çok memnun kalmistim. Hastane çok temiz odalarda ayni şekilde. Ben etrafimda ki herkese hep hastanemi tavsiye ediyorum doğum için. Dediğim gibi doğum ekibi super. Seni inanılmaz rahatlatiyorlar. Yani ben hic bu kadarini beklemiyordum. Hasta bakicisina kadar herkes çok ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…