Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Kızlar Harika Bir Kır Bahçesi Buldum Sahnesine Teleferik İle İniliyomuş Çok Şık Bir Salon ve Fiyatı Çok Ekonomik Herşey Dahil 3.500 tl Kampanya Yapmışlar wep Sitesini Buldum Alyans Garden Kır Düğünü | İzmir Kır Düğünü | İzmir Kır Düğün Salonları |İzmir Kır Düğünü Mekanları....Eki Görüntüle 663005 Alyans Garden Kır Düğünü | İzmir Kır Düğünü | İzmir Kır Düğün Salonları |İzmir Kır Düğünü MekanlarıEki Görüntüle 663006
bzm düğünümüz mayısta mercan'da oldu. orkestradan, garsonlara herşey harikaydı. yemekler de çok güzelmiş. (ben yiyemedim misafirler söyledi) yemekli 200 kişi 12 bin. herşey dahil. mercanla ilgili sitelerde çok araştırma yapmıştım düğünden önce ama hiç birşey bulamamıştım. sorusu olanlara her türlü yardım edebilirim :)
oooh herkes kısmetse mayısa dugun dusunsun. bızde burda tursu oldukBiz de kısmetse mayısta düşünüyoruz düğünü canım ama açık alanı soğuk olmaz mı?
Bir de biz yemeksiz kokteyl şeklinde düşünüyoruz.
kızlar talles parkta yemeksız dugun yapılıyor mu bılgısı olan yardım etsın lütfen