• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Düğün Mekanları ve Fiyatları 2012-2013

dilzade

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
36
0
286
42
Aydın
Merhaba kızlar bu başlık altında güncel olarak paylaşalım ne dersiniz?

Bazı fiyatlandırmalar aldım yarın toparlayıp yazıcam

Biz bugün tuttuk hayırlısıyla.9 haziran günü bayraklı la jardin düğün salonu.4500 liraya anlaştık:9:

Kizlar bende bir kac yerden fiyat aldim ve fiyat almaya devam ediyorum...

Ehli Keyif
Pilic Menü 70 + kdv, süs vs. içinde

Talles Park
TALLES POOL GARDEN KİŞİBAŞI :ALKOLSÜZ 70 TL //ALKOLLÜ 75 TL+ KDV
TALLES GARDEN KİŞİBAŞI : ALKOLSÜZ 65 TL //ALKOLLÜ 70 TL+ KDV
- Süs vs. i4inde

Crowne Plaza
en uygun menü 90 TL + KDV
en uygun kokteyl 75 TL + KDV

Ege Palas
en uygun menü 70 TL
süs müzik foto video dahil degildir

Tepekule

sadece bistro masalarda kokteyl vermekteler
en uygun kokteyl 33 TL limitli içki
limitsiz yerli içki kisi basi + 7,5 TL
alkolsüz kokteyl kisi basi 27 TL

Swiss Kanton (250 kisilik)
en uygun menü 45 TL
SÜSMELE : 2.750 TL
Orkestra+Ses Sistemi+Işık Sistemi : 2.900 TL
alkol vermemekteler

Simdilik benden bukadar :49:

bizim de düğünümüz olucak 8 haziran düşünüyoruz ama ben hala uygun bir yer bulamadık :(((

Merhabalar;
Saime Sultan Yalısı olarak,bu tarihi ve özel bir güzellikte,denizin kenarında yer alan mekanımızın 2013 düğün mönü veya kokteyl fiyatları belirlenmiştir.Bunun için 0.232.3722929 nolu telefonumuzdan geniş bilgi alabilirsiniz.A'dan Z'ye düğün,nişan,kına gecesi,bekarlığa veda gibi hayatınızın en özel günlerini gelin birlikte planlayalım!...

kızlar peki 100-150 kişilik olarak ortalama yemekli nişan kaç tlye gelir,süs+yemek+alkol+mekan her şeyiyle yani

ben mercan başta olmak üzere bilgi almak istiyorum, urla da bir mekan var bir konak şu an adını unuttum, orası da oldukça güzel diye biliyorum, bana yemekli bir nişan ortalama 100-150 kişilik kaç tl'ye mal olur sizce, bende yavaş yavaş bilgi almaya başlayacağım ve sizinle de paylaşırım :23:

kızlar çok pahalı değil mi yaa :( bende eylülde evlenicem inş. ama inanın umutsuzluğa düşmeye başladım.bornovada oturuyorum ama inanın artık buca balçova heryere bakıyorum yeterki uygun fiyatlı biyer bulalım diye. kır düğünü olacak ama bilmiyorum nasıl yapıcaz. atatürk stadyumundaki bordo yeşile baktık fena değildi, aydemir plazanın körfez ve kardelen salonları 6000den başlıyo ama içinde daha yiyecek ve süsleme yok. envoy (altınyoldaki) 9000 civarı fiyat verdi. sizler başka nerelerle görüştünüz paylaşalım burda ?

benim düğünüm seneye kısmetse ancak eylülde büyük nişanım var. bornovada oturuyorum ancak fiyatlar cok fena uçmuş durumda napıcaz hiç bilmiyorum :(

Kızlar ben yarın pınarbası ali baba havuz bası mekanıyla konusmaya gidiyorum, bilgileri alır paylaşırım sizlerle, tanıdık buludugumuz için cok uc noktalara bakamadım, direk görüşmeye gttiginzde genel ortalama 3.250tl hafta içi, 5 000 tl haftasonu fiyatı telefonda aradgınızda bu fiyat söyleniyor. ama sadece ali baba havuz başı için geçerli bu

bene vereyim birkaç fiyat:
Beyazinci pınarbaşında h.sonu 5,500 tl h.içi 3,500tl
alyans h.sonu 12,500tl
topkapı h.sonu 7,000tl
herkez gönlünce düğün yapsın....))))

kızlar biz nişan için ali baba havuz basını tuttuk, hafta içi 3000 e bırakıyor eger tanıdık bulursanız 2 800 e kadar iniyor, bu sadece havuz bası fiyatı, cuma cumartesi 5000 tl, pazar 5.500 tl fiyatı.

arkadaşlar meraba sahime sultan yalısında evlenmek istiyorum. burasıyla ilgili bilgiye sahip olanlar acillllll yardımcı olabilir mi? bence izmirde evlenilecek en güzel mekan orası. konumu itibariyle tek olduğunu düşünüyorum ama yinede sizin fikirleriniz çok önemli lütfen bnmle paylaşır mısınız?

Ağustos 2014 fiyatı hafta sonu 11000, hafta içi 7000 civarı. Sen kış fiyatlarını yazdın sanırım.

bzm düğünümüz mayısta mercan'da oldu. orkestradan, garsonlara herşey harikaydı. yemekler de çok güzelmiş. (ben yiyemedim misafirler söyledi) yemekli 200 kişi 12 bin. herşey dahil. mercanla ilgili sitelerde çok araştırma yapmıştım düğünden önce ama hiç birşey bulamamıştım. sorusu olanlara her türlü yardım edebilirim :)

bzm düğünümüz mayısta mercan'da oldu. orkestradan, garsonlara herşey harikaydı. yemekler de çok güzelmiş. (ben yiyemedim misafirler söyledi) yemekli 200 kişi 12 bin. herşey dahil. mercanla ilgili sitelerde çok araştırma yapmıştım düğünden önce ama hiç birşey bulamamıştım. sorusu olanlara her türlü yardım edebilirim :)

Biz de kısmetse mayısta düşünüyoruz düğünü canım ama açık alanı soğuk olmaz mı?
Bir de biz yemeksiz kokteyl şeklinde düşünüyoruz.

Back