- 14 Şubat 2017
- 6
- 3
- 1
- 40
- Konu Sahibi melisa asilem
-
merhaba, öncelikle tavsiyen için çok teşekkür ederim. çınarlı hastanesini forumlarda iyi duydum ama çok kalbalık ve yoğun olduğunu da okuyorum. ama listeme aldım kesinlikle iyi bi fikir oldu benm için. peki, muayene ücreti ne kadar bilgin var mı?Canim bende izmirliyim..
cinarli dogum hastanesinde Resat Bozoklar'a gidiyorum.Gozun kapali tavsiye ederim.Sadece hamileligimde degil bekarligimdada rutin kontrollerim icin kendisine giderdim..
merhaba karakulli, tavsiyen için çok teşekkür ederim. keşke bana yakın bi yer olsaydı urla malesef çok uzakİzmirde çok doktor gezdim, hamile kalamıyordum. Bendeki sorunu en çabuk bulan ve hemen ameliyat olmamı sağlayan ege ünv de doc. Dr ahmet mete ergenoğlu oldu. Çok çok iyi bir doktor, riskli bir durum söz konusuysa gözüm kapalı git derim. Ama işin maddi boyutu biraz külfetli. Özel hasta bakıyor muayene ücreti biraz yüksek. Benim gücüm yetmedi. Ameliyat işimi hallettikten ve hamile kalabildikten sonra önceden tanıdığım urla devlet hastanesindeki kemal demiriz e gitmeye başladım. Pamuk gibi biri :) ak sakallı dede gibi :) insanı o kadar rahatlatıyor ve işinde o kadar iyi ki... ayrıca urla dev hastanesinin kadın doğum servisi İSO bilmem kaç belgeli. Özellikle doğum konusunda türkiyenin sayılı hastaneleri arasına girmiş. Bir araştır derim canım. Bir de çankaya tıp ta cengiz bey var aslında çok iyi ve alanında uzman bir doktor ama ağzından kerpetenle laf alıyorsun. Sözün özü Kemal dede candır benim için :)
merhaba angel, eğer aysel hanım ve gökalp beyle görüşme yaparsan bilgilendirmeni çok isterim. egepol de personel tutumu ve doktor ilgisizzliği yine forumlarda sıkça okuduğum olumsuzz değerlendirmeler. umarım bu önyargım kırılır çünkü egepol bana çok daha yakın.Bende izmirdeyim ve aynı konudan muzdaribim. Banada Karataş hastanesi Aysel hanımı ve Egepolde Gökalp beyi önerdiler. Bu hafta Aysel hanımla görüşcem içime sinmezse birde Gökapl beye giderim. Hamile kalmadan iyi bir dr bulmam lazım. O süreçte aramak çok sıkıntılı oluyor.
merhaba, izmir'de tavsiye edeceğiniz jinekolog var mı? gebelik takibi için istiyorum özelikle. hamileliğimin 4. haftasında doktor test yaptırdı. 5. haftasında keseye bakıldı ama doktorun tavrı ilgisizliği.. vs çok canımı sıktı. bütün heyecaımı ve umudumu aldı diyebilirim. hiçbir soru soramıyorsunuz. yani özellikle iletişimimin iyi olmasını istyorum. İrenbe'yi duydum daha çok ama daha önce tecrübesi olanlar varsa çok daha iyi yönlendirir diye düşünüyorum.
Egepol banada çok yakın ilk doğumumu orda Ayşe'n hn da yaptım fakat çok yoğun oluyor ve buda dr yeterli Zaman ayıramamasına neden oluyor. İlgisizlik değilde apar topar bir muayne de haliyle bizi tatmin etmiyor. Aysel hanıma randevu aldım 2 marta verdiler anılacağınız o da çok yoğun Görüşünce de yazarım inşallah sizde memnun kaldığınız bir dr olursa bilgilendirirmisiniz.merhaba angel, eğer aysel hanım ve gökalp beyle görüşme yaparsan bilgilendirmeni çok isterim. egepol de personel tutumu ve doktor ilgisizzliği yine forumlarda sıkça okuduğum olumsuzz değerlendirmeler. umarım bu önyargım kırılır çünkü egepol bana çok daha yakın.
merhaba, öncelikle tavsiyen için çok teşekkür ederim. çınarlı hastanesini forumlarda iyi duydum ama çok kalbalık ve yoğun olduğunu da okuyorum. ama listeme aldım kesinlikle iyi bi fikir oldu benm için. peki, muayene ücreti ne kadar bilgin var mı?
bu arada şimdi fark ettim. doğumuna çok az kalmış.. sağlıkla huzurla kucağına alırsın umarım :) tanımıyorum seni ama 5 gün kaldı yazısını okuyunca heyecanlandım. zaman senin için nasıl geçti bilmiyorum ama ben 7 haftalık hamileyim şimdi ve 40 haftayı doldurmak çoook çok uzak gibi geliyor bana..65 lira oldu yilbasindan sonra..
evet ozellikle resat beyin hasta yogunlugu cidden cok fazla ama buna ragmen iyi bi doktordur.tabiikide kisinin icine sinmesi cok cok onemli.İnsallah kisa zamanda bi doktor bulursun.
bu arada şimdi fark ettim. doğumuna çok az kalmış.. sağlıkla huzurla kucağına alırsın umarım :) tanımıyorum seni ama 5 gün kaldı yazısını okuyunca heyecanlandım. zaman senin için nasıl geçti bilmiyorum ama ben 7 haftalık hamileyim şimdi ve 40 haftayı doldurmak çoook çok uzak gibi geliyor bana..
Canim bende izmirliyim..
cinarli dogum hastanesinde Resat Bozoklar'a gidiyorum.Gozun kapali tavsiye ederim.Sadece hamileligimde degil bekarligimdada rutin kontrollerim icin kendisine giderdim..
Merhaba tenmzuda girmişsiniz en sonİzmirde çok doktor gezdim, hamile kalamıyordum. Bendeki sorunu en çabuk bulan ve hemen ameliyat olmamı sağlayan ege ünv de doc. Dr ahmet mete ergenoğlu oldu. Çok çok iyi bir doktor, riskli bir durum söz konusuysa gözüm kapalı git derim. Ama işin maddi boyutu biraz külfetli. Özel hasta bakıyor muayene ücreti biraz yüksek. Benim gücüm yetmedi. Ameliyat işimi hallettikten ve hamile kalabildikten sonra önceden tanıdığım urla devlet hastanesindeki kemal demiriz e gitmeye başladım. Pamuk gibi biri :) ak sakallı dede gibi :) insanı o kadar rahatlatıyor ve işinde o kadar iyi ki... ayrıca urla dev hastanesinin kadın doğum servisi İSO bilmem kaç belgeli. Özellikle doğum konusunda türkiyenin sayılı hastaneleri arasına girmiş. Bir araştır derim canım. Bir de çankaya tıp ta cengiz bey var aslında çok iyi ve alanında uzman bir doktor ama ağzından kerpetenle laf alıyorsun. Sözün özü Kemal dede candır benim için :)
Peki Ege tıptan bilginiz var mıKonuyu açan için değil ama yeni araştıranlar için bildiklerimi yazayım dedim .
Devlet hastanesi derseniz kesinlikle urla
Kalabalık olsun ben beklerim fotoğraf çekimi var fiyatın içinde derseniz egepol
Normal doğum yanlısı bir dr ararsanız karataş Aysel dr.
Tamamen özel derseniz Ali öner Erdoğdu . Alsancakta kliniği var. Benim favorim kendisi.
Ben egepol de gökalp in gebesiydim . Sezeryancı bir dr.
Bildiklerim bunlar. İkinci bebeğim olursa;
Ege şehir hastanesi
su hospital
Ata sağlık
Şimdi bunlara bakınıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?