• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir doktor tavsiyesi

melisa asilem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
6
3
1
40
merhaba, izmir'de tavsiye edeceğiniz jinekolog var mı? gebelik takibi için istiyorum özelikle. hamileliğimin 4. haftasında doktor test yaptırdı. 5. haftasında keseye bakıldı ama doktorun tavrı ilgisizliği.. vs çok canımı sıktı. bütün heyecaımı ve umudumu aldı diyebilirim. hiçbir soru soramıyorsunuz. yani özellikle iletişimimin iyi olmasını istyorum. İrenbe'yi duydum daha çok ama daha önce tecrübesi olanlar varsa çok daha iyi yönlendirir diye düşünüyorum.

Canim bende izmirliyim..
cinarli dogum hastanesinde Resat Bozoklar'a gidiyorum.Gozun kapali tavsiye ederim.Sadece hamileligimde degil bekarligimdada rutin kontrollerim icin kendisine giderdim..

İzmirde çok doktor gezdim, hamile kalamıyordum. Bendeki sorunu en çabuk bulan ve hemen ameliyat olmamı sağlayan ege ünv de doc. Dr ahmet mete ergenoğlu oldu. Çok çok iyi bir doktor, riskli bir durum söz konusuysa gözüm kapalı git derim. Ama işin maddi boyutu biraz külfetli. Özel hasta bakıyor muayene ücreti biraz yüksek. Benim gücüm yetmedi. Ameliyat işimi hallettikten ve hamile kalabildikten sonra önceden tanıdığım urla devlet hastanesindeki kemal demiriz e gitmeye başladım. Pamuk gibi biri :) ak sakallı dede gibi :) insanı o kadar rahatlatıyor ve işinde o kadar iyi ki... ayrıca urla dev hastanesinin kadın doğum servisi İSO bilmem kaç belgeli. Özellikle doğum konusunda türkiyenin sayılı hastaneleri arasına girmiş. Bir araştır derim canım. Bir de çankaya tıp ta cengiz bey var aslında çok iyi ve alanında uzman bir doktor ama ağzından kerpetenle laf alıyorsun. Sözün özü Kemal dede candır benim için :)

Bende izmirdeyim ve aynı konudan muzdaribim. Banada Karataş hastanesi Aysel hanımı ve Egepolde Gökalp beyi önerdiler. Bu hafta Aysel hanımla görüşcem içime sinmezse birde Gökapl beye giderim. Hamile kalmadan iyi bir dr bulmam lazım. O süreçte aramak çok sıkıntılı oluyor.

Canim bende izmirliyim..
cinarli dogum hastanesinde Resat Bozoklar'a gidiyorum.Gozun kapali tavsiye ederim.Sadece hamileligimde degil bekarligimdada rutin kontrollerim icin kendisine giderdim..
merhaba, öncelikle tavsiyen için çok teşekkür ederim. çınarlı hastanesini forumlarda iyi duydum ama çok kalbalık ve yoğun olduğunu da okuyorum. ama listeme aldım kesinlikle iyi bi fikir oldu benm için. peki, muayene ücreti ne kadar bilgin var mı?

İzmirde çok doktor gezdim, hamile kalamıyordum. Bendeki sorunu en çabuk bulan ve hemen ameliyat olmamı sağlayan ege ünv de doc. Dr ahmet mete ergenoğlu oldu. Çok çok iyi bir doktor, riskli bir durum söz konusuysa gözüm kapalı git derim. Ama işin maddi boyutu biraz külfetli. Özel hasta bakıyor muayene ücreti biraz yüksek. Benim gücüm yetmedi. Ameliyat işimi hallettikten ve hamile kalabildikten sonra önceden tanıdığım urla devlet hastanesindeki kemal demiriz e gitmeye başladım. Pamuk gibi biri :) ak sakallı dede gibi :) insanı o kadar rahatlatıyor ve işinde o kadar iyi ki... ayrıca urla dev hastanesinin kadın doğum servisi İSO bilmem kaç belgeli. Özellikle doğum konusunda türkiyenin sayılı hastaneleri arasına girmiş. Bir araştır derim canım. Bir de çankaya tıp ta cengiz bey var aslında çok iyi ve alanında uzman bir doktor ama ağzından kerpetenle laf alıyorsun. Sözün özü Kemal dede candır benim için :)
merhaba karakulli, tavsiyen için çok teşekkür ederim. keşke bana yakın bi yer olsaydı urla malesef çok uzak :( bu arada zaten iletişim noktasında iyi bi doktor istiyorum aynı zamanda yani beni bilgilendirmesi de çok önemli Çankaya'daki Cengiz bey şu an gittiğim doktora benziyor :) umarım gebeliğin sağlıklı ve huzurlu geçer :)

Bende izmirdeyim ve aynı konudan muzdaribim. Banada Karataş hastanesi Aysel hanımı ve Egepolde Gökalp beyi önerdiler. Bu hafta Aysel hanımla görüşcem içime sinmezse birde Gökapl beye giderim. Hamile kalmadan iyi bir dr bulmam lazım. O süreçte aramak çok sıkıntılı oluyor.
merhaba angel, eğer aysel hanım ve gökalp beyle görüşme yaparsan bilgilendirmeni çok isterim. egepol de personel tutumu ve doktor ilgisizzliği yine forumlarda sıkça okuduğum olumsuzz değerlendirmeler. umarım bu önyargım kırılır çünkü egepol bana çok daha yakın.

merhaba, izmir'de tavsiye edeceğiniz jinekolog var mı? gebelik takibi için istiyorum özelikle. hamileliğimin 4. haftasında doktor test yaptırdı. 5. haftasında keseye bakıldı ama doktorun tavrı ilgisizliği.. vs çok canımı sıktı. bütün heyecaımı ve umudumu aldı diyebilirim. hiçbir soru soramıyorsunuz. yani özellikle iletişimimin iyi olmasını istyorum. İrenbe'yi duydum daha çok ama daha önce tecrübesi olanlar varsa çok daha iyi yönlendirir diye düşünüyorum.

Dr.Ahmet Akkocayı gördüğümden beri keşke İzmir'de olsam dedim.İnstagram sayfası ve bloğu var.Adres şöyle yazıyor: Sakarya Caddesi Merve Apt.
No:77/1 Bayraklı İzmir

Size yakın mı bilemem ama.İzmir olunca yazmak istedim :anneadayı: Sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeğinize

merhaba angel, eğer aysel hanım ve gökalp beyle görüşme yaparsan bilgilendirmeni çok isterim. egepol de personel tutumu ve doktor ilgisizzliği yine forumlarda sıkça okuduğum olumsuzz değerlendirmeler. umarım bu önyargım kırılır çünkü egepol bana çok daha yakın.
Egepol banada çok yakın ilk doğumumu orda Ayşe'n hn da yaptım fakat çok yoğun oluyor ve buda dr yeterli Zaman ayıramamasına neden oluyor. İlgisizlik değilde apar topar bir muayne de haliyle bizi tatmin etmiyor. Aysel hanıma randevu aldım 2 marta verdiler anılacağınız o da çok yoğun Görüşünce de yazarım inşallah sizde memnun kaldığınız bir dr olursa bilgilendirirmisiniz.

merhaba, öncelikle tavsiyen için çok teşekkür ederim. çınarlı hastanesini forumlarda iyi duydum ama çok kalbalık ve yoğun olduğunu da okuyorum. ama listeme aldım kesinlikle iyi bi fikir oldu benm için. peki, muayene ücreti ne kadar bilgin var mı?

65 lira oldu yilbasindan sonra..
evet ozellikle resat beyin hasta yogunlugu cidden cok fazla ama buna ragmen iyi bi doktordur.tabiikide kisinin icine sinmesi cok cok onemli.İnsallah kisa zamanda bi doktor bulursun.

merhaba kızlar, desteğiniz için çok teşekkürler. bu pazartesi günü tekrar kontrole gideceğiz. Eşim bi' şans daha ver eğer yine içine sinmezse başka bir doktor deneriz dedi. bu doktor araştırma mevzusu o kadar çok yordu ki beni bu pazartesinden sonra netleştireceğim sanırım.

65 lira oldu yilbasindan sonra..
evet ozellikle resat beyin hasta yogunlugu cidden cok fazla ama buna ragmen iyi bi doktordur.tabiikide kisinin icine sinmesi cok cok onemli.İnsallah kisa zamanda bi doktor bulursun.
bu arada şimdi fark ettim. doğumuna çok az kalmış.. sağlıkla huzurla kucağına alırsın umarım :) tanımıyorum seni ama 5 gün kaldı yazısını okuyunca heyecanlandım. zaman senin için nasıl geçti bilmiyorum ama ben 7 haftalık hamileyim şimdi ve 40 haftayı doldurmak çoook çok uzak gibi geliyor bana..

Merhaba arkadaslar bende egepolde onur umut yücel beye Gidiyorum.cok memnunum.cok kalabalıkta olmuyom.muayene diğer doktorlara göre daha uzun sürüyor. Bilginiz olsun.28. Haftadayızz cok şükür bi sorun yasamadık

bu arada şimdi fark ettim. doğumuna çok az kalmış.. sağlıkla huzurla kucağına alırsın umarım :) tanımıyorum seni ama 5 gün kaldı yazısını okuyunca heyecanlandım. zaman senin için nasıl geçti bilmiyorum ama ben 7 haftalık hamileyim şimdi ve 40 haftayı doldurmak çoook çok uzak gibi geliyor bana..

Çook uzun ve zordu benim icin ve hala doguramadim :) ne sanci ne agri hicbisi yok..Allah sanada nasip etsin huzurla sonunu görmeyi..

Canim bende izmirliyim..

Ya bunu bende çok duydum :)

Bu kadar İzmirliyi bir arada görünce yazmadan edemedim :):)

bende 21 haftalık hamileyim tüp bebek tedavisi ile hamile kalabildim.geçen hafta izmire taşındık kemalpaşa da oturuyoruz.epidural sezaryan istiyorum.devlet hastanelerinde epidural sezeryan yapmıyorlamış. bana yakın yada ulaşımı kolay temiz kaliteli çok da uçuk fiyatları olmayan özel hastane ve doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var. yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba tenmzuda girmişsiniz en son
Keşke aktif olsanız

Konuyu açan için değil ama yeni araştıranlar için bildiklerimi yazayım dedim .

Devlet hastanesi derseniz kesinlikle urla
Kalabalık olsun ben beklerim fotoğraf çekimi var fiyatın içinde derseniz egepol
Normal doğum yanlısı bir dr ararsanız karataş Aysel dr.
Tamamen özel derseniz Ali öner Erdoğdu . Alsancakta kliniği var. Benim favorim kendisi.
Ben egepol de gökalp in gebesiydim . Sezeryancı bir dr.
Bildiklerim bunlar. İkinci bebeğim olursa;
Ege şehir hastanesi
su hospital
Ata sağlık
Şimdi bunlara bakınıyorum .

Konuyu açan için değil ama yeni araştıranlar için bildiklerimi yazayım dedim .

Devlet hastanesi derseniz kesinlikle urla
Kalabalık olsun ben beklerim fotoğraf çekimi var fiyatın içinde derseniz egepol
Normal doğum yanlısı bir dr ararsanız karataş Aysel dr.
Tamamen özel derseniz Ali öner Erdoğdu . Alsancakta kliniği var. Benim favorim kendisi.
Ben egepol de gökalp in gebesiydim . Sezeryancı bir dr.
Bildiklerim bunlar. İkinci bebeğim olursa;
Ege şehir hastanesi
su hospital
Ata sağlık
Şimdi bunlara bakınıyorum .
Peki Ege tıptan bilginiz var mı
Randevu aldım ben

Back