izmir dış mekan albüm çekimi

bernasal

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
7
1
16
İzmir
kızlar merhabalar 25-12-2012 tarihinde düğünümüz oldu.düğün fotoğrafçısı olarakta kadir seçilmiş le çalıştık.albümüm bizim fotoğrafları geç seçmemizden dolayı bügün elimize geldi.ama o kadar çok güzel fotoğraflar vardıki hangisini kullanaçağımızı bilemedik:).aralıkta olmasına rahmen sanşımıza hava da çok güzeldi tabi aralık ayına göre.kendisinden ve çekimlerinden çok memnun kaldık.ilk başta fiyat diğer fotoğrafçılara göre fiyatı çok uygun geldi,ucuz etin yağnisi misaline dönmesin diye düşünürken çekimden bir hafta sonra bize yolladığı cd deki tüm fotoğrafları gördükten sonra,bügün de elime ulaşan albümle birlikte iyiki kadir seçilmişle çalışmışım dedim.size de tavsiye ediyorum.googleye yazın ismini çıkıyo zaten direk sitesi.fotoğraf çekimine servet ödeyim boşuna.evlenecek arkadaşlara tavsiyemdir :)

bende kadir seçilmişle anlaştım.düğünüm bu yaz.umarım sizinki kadar keyifli ve güzel geçer.öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim:)

bizim düğünümüz kış ayında olduğu için dış mekan fotoğrafları için çok fazla mekan gezemedik ama hiç olmucak bi yerde bile çok güzel fotoğraflarımız var :)

Ben ücretsiz olarak çekim yapabilirim isteyen olursa..

Ertuğrul Gazi Söğütlü Bence bunada bakın kızlar... Gerçekten çok eğlenceli biz onla çalıştık ve ilgilenmesi vs herşeyi gerçekten güzel ve geçmişide sağlam :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…