izmir dil kursları

Goodbyemylover

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
1.044
176
arkadaşlar dile büyük bir ilgim var ve öğrenmek istiyorum. izmir'de şirinyer buca konak alsancak civarı güzel ve uygun fiyatlı dil kursları var mı? yani giden var mı? benim öğrenmek istediklerim almanca, latince, çince, hintçe vs bana öncelikli lazım olan diller. ingilizcem orta olduğı için onu atladım. çince zor olduğu için onu da listenin sonuna mı atmalıyım öne mi almalıyım bilmiyorum zira yaş arttıkça ezber gücüm düşer diye korkuyorum

arkadaşlar dile büyük bir ilgim var ve öğrenmek istiyorum. izmir'de şirinyer buca konak alsancak civarı güzel ve uygun fiyatlı dil kursları var mı? yani giden var mı? benim öğrenmek istediklerim almanca, latince, çince, hintçe vs bana öncelikli lazım olan diller. ingilizcem orta olduğı için onu atladım. çince zor olduğu için onu da listenin sonuna mı atmalıyım öne mi almalıyım bilmiyorum zira yaş arttıkça ezber gücüm düşer diye korkuyorum

Merhaba arkadaşım, ben geçen yıl Ankarada gittim Amerikan Kültür Dil okuluna. Alsancakta da Amerikan Kültür dil okulu var. İlden ile ne değişir bilmem ama Amerikan Kültür sonuçta. Ben gayet sevdiğim ve memnun olduğum için yazmak istedim. ki burada izmirde de bi arkadaşım Amerikan Kültüre gidiyor. Onın ingilizcesi benim ingilizcemden daha azdı ama şu an en az benim kadar konuşabiliyor. Ama ilgi şart tabi. Pratik şart.

X