Arkadaşlar ola ki doğalgaz tesisatı döşetecekseniz bu firmadan uzak durun.Şualar ısı mühendislik tarafından 3 hafta önce Ailemizin evine doğalgaz tesisatı döşendi.Yaşananları kısaca özetlemek istiyorum ki bizim gibi başka insanlar da mağdur olmasınlar.
Tesisat işçiliği çok kötü yapıldı.Düzeltilmesini istediğimiz zaman sadece bir kere gelinip zorla ve saygısızca tavırlarla çok az düzeltme yapıldı kalan için gelinmedi.
Kombi dolabı ikinci el çıktı değiştirilmesini istedik .Sonuç sıfır.
BAYMAK ‘ın kendi elemanlarının takması gereken termostat faiş bir fiyata bu firma tarafından takıldı.Sonuç Baymak elemanları Termostatın kendileri tarafından takılmadığı için garantisi olmadığını bir sorun çıkarsa kendilerini bağlamadığını söylediler.
Ücret peşin ödendi faturamız verilmedi.
Aradan neredeyse 3 hafta geçmesine rağmen ne gelen var ne giden.
Mağduriyetimizin giderilmesi için Mühendislik odası ile görüşmemizde kayıtlı olmadıkları için kaçak çalışma ihtimalinin olduğu söylendi.
izmir Gaz ‘a gerekli şikayet mailini attık ilgileniliyor.
BAYMAK ile yapılan telefon görüşmemizde mağduriyetimizin giderilmesi ile ilgili kendilerininde ilgilenileceği söylendi.
Arkadaşlar başka ne yazpacağım bilmiyorum bir sürü para verildi bir kuruşunu bile helal etmiyorum.Haram olsun.Ayrıca bana ne yapabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.