• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Izmir - Dermamed'e giden var mi?

dirty_betty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
35
0
36
Manisa
Bn 2008 yilindan beri dermamed'e gidiordum. Alsancakta. Lazer yaptiriordum. Faydasini gordum fakat olmadik yerlerimde de cikardi. Bunun sebebinin tum tuyleri almasi oldugu soylendi. Bnmde canimi tak etti ve igneli yaptirdim! acayip acidi ki bn dayanikli kizimdir..Herneyse ogrenmek istedigim Izmirdeki bu yeri bilen var mi?Bn izmirli degilim - ve nasil bir yer bilemiorm.. Yardmci olursaniz sevinirim. Ve igneli epilasyon izleri gecer mi? hafif azaldilar fakat tamamen gecmedi. 1 hafta olucak yakinda...

simdiden tesekkurler:3:

İstanbul'daki Dermamed iyi olmasına iyi hizmetleri fakat müşteriye bakış akıcaları çok ukalaca.6 seans gittim ondan sonra tekrar paket almak istedim ilgilenen olmadı beni diğer sıfır başlayan müşterilerle aynı kefeye koyup aynı fiyatları verdiler biraz fazla doymuşlar buda gerçekten itici geliyor kaliteli hizmet +kaliteli müşteri arıyorsan önce elindeki müşterini kaybetmeyeceksin.Promosyonlardan ilk eski müşterilerini haber vereceksinki devamını sağlasınlar ama yok birkere para verin sonra siz peşlerinde dolanırsın onuda benim gibi yakalayamazsanız aldığınız epilasyon seansıda devam etmediğiniz icin bosa gider

Back