- 15 Ocak 2016
- 10
- 3
- 16
- 34
Herkese merhaba
sanal ortam cok acımasız ve kafa karıştırıcı
Burun ameliyatı olmaya karar vermemin sebebi sinüzüt faranjit horlama ve nefes alma şikayetlerimin hayatımı etkilemeye başlamasi
İnstagramdaki görselleri görünce insan neden benimde hokka gibi bir burnum olmasin diye süsünüyor? Tamam tamam hokla gibi olmasn ama en azindan böyle yamuk ve tombulda olmasın..
biraz şans işi sanırım bu burun ameliyati
Bende artık şaşkın durumdayim
Pek çok doktor araştırdım birkaç tanesinde karar kışacakta olsam önceki yorumlar beni korkutuyor
Lütfen yardımcı olun
Sezgin öztürk
Ufuk bilkay
Süleyman taş ki pahalı cok
Güncel öztürk
Emre ilhan
Bora karaali
En cok düsündüğümden en az düsündügüme doğrıu yazdım fiyat ve görsel memnuniyete görevyazdim
Cok fahiş fyatlı olanlar bi araba parasi malesef o kadar bütcem yok
Ama yapmışken hayatımın geri kalan kısmını mutlu ve memnun yaşamak istiyorum
Lütfen bana yardım edin önerilere ihtiyacim var artık karar vermeliyim. Lütfen görsel önerilerinizi tavsyelerinizi bekliyorum
sanal ortam cok acımasız ve kafa karıştırıcı
Burun ameliyatı olmaya karar vermemin sebebi sinüzüt faranjit horlama ve nefes alma şikayetlerimin hayatımı etkilemeye başlamasi
İnstagramdaki görselleri görünce insan neden benimde hokka gibi bir burnum olmasin diye süsünüyor? Tamam tamam hokla gibi olmasn ama en azindan böyle yamuk ve tombulda olmasın..
biraz şans işi sanırım bu burun ameliyati
Bende artık şaşkın durumdayim
Pek çok doktor araştırdım birkaç tanesinde karar kışacakta olsam önceki yorumlar beni korkutuyor
Lütfen yardımcı olun
Sezgin öztürk
Ufuk bilkay
Süleyman taş ki pahalı cok
Güncel öztürk
Emre ilhan
Bora karaali
En cok düsündüğümden en az düsündügüme doğrıu yazdım fiyat ve görsel memnuniyete görevyazdim
Cok fahiş fyatlı olanlar bi araba parasi malesef o kadar bütcem yok
Ama yapmışken hayatımın geri kalan kısmını mutlu ve memnun yaşamak istiyorum
Lütfen bana yardım edin önerilere ihtiyacim var artık karar vermeliyim. Lütfen görsel önerilerinizi tavsyelerinizi bekliyorum