• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri izmir defne moda

oznur_52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
209
0
96
41
Ordu
merhaba kızlar izmirde olupta defne moda dan gelinlik alanlarınız oldu nasıldır kaliteli mi ben bulundugum sehirdeki bir magazadan kataloglarına bakma fırsatım oldu.cok met ettiler.istersem bedenime göre getirtilecek ve kücük değişiklikler yapılacak birde su modeli begendim ne dersiniz?

Eklentiler

• $D-1126.jpg
    $D-1126.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 78
canım bende tv de görmüştüm defne moda evini.. ben çok beğendim modellerini istanbulda oturuyorm ama sırf oradan almak için izmire gidebilirim :lepi:süper modelleralkisalkisalkis

En son buna karar verdim kızlar. Biliyorum gecen seneki model biliyorum cok kisi de var ama zevkime uygun bir bunu beğendim kısıtlı imkanlarla.Hayırlısı diyorum artık.

Eklentiler

• $D-1100.jpg
    $D-1100.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
Defne Moda'da güzel modeller var ama ben bir çoğunu beğenmedim.
Beğendim bir modele de çok fiyat biçtiler. Halbuki çok düz ve işlemesi olmayan bir modeldi. Şifon ağırlıklıydı. Herşeyi dahil indirimli 1700 TL idi. Siz kendinize göre birşey bulabildiyseniz, bilemem tabii. Renkler ve zevkler meselesi tabii :)

benim seçtiğim bu model gecen yıl modeli oldugundan mı bilmem 800 TL bana uygun geldiği için birazda bunu tercih ettim.

Ben çok beğendim gelinliğini.. Mutlulukla giy...
Gelinlikte moda olmaz bence olmamalı da.. Geçen senenin yada 10 sene öncesinin modeli olmasının hiçbir önemi yok... Giyen kişiye yakıştıktan sonra.. Kaldı ki gelinlik her kıza yakışırr :)

ben gittim gördüm gezdim güzell ama çookda güzell degil yani bana hitap etmedi.begendigim bir model vardı onun tarzında mevsim moda evinden buldum daha iyi bir fiyata.gidince nedense içimde bir sogukluk oluştu oraya karşı

Back