izmir de yavru sokak kedisi

ukalady

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
1.048
134
arkadaşlar bir hafta önce evimizin arka tarafından bütün gece ağlayan bi kedi bizi uyutmadı. sabah kalktığımda saat 10 civarı hala ağlıyordu. balkona çıkıp baktığımda kedinin bizim bahçede olduğunu gördüm. henüz çok ufaktı ya da beslenemediği için zayıf kalmış bilemiyorum. hemen gidip aldım. normalde o duvarları atlayıp oraya gelmesi mümkün değil çünkü ayakları bile tutmuyordu. daha önceden deneyimli olduğum için hemen yapmam gerekenleri yaptım ve yaklaşık 10 saat kadar sesi çıkmadan uyudu kedicik. tahminime göre henüz bikaç haftalık. uyandıktan sonra gözlerini silmessem açılmıyorlar ve tabi ki poposunuda siliyorum çünkü çişini yapamıyordu. çiş meselesi şuan çözüldü kendisi yapmaya başladı ancak ayakları halen bi tuhaf ilk geldiğinde ön ayakları karnının altında sürünüyordu yerde. patileri ters dönüyordu. şimdi biraz biraz düz durabiliyor ama bikaç adımdan sonra yuvarlanıyor acaba bu normal mi? lütfen bilen varsa cevaplasın.

gelelim asıl konuya benim evde kuşlarım var ve aslında bi kediyi evde besleme fikrine sahip değilim. eşimde kalıcı olarak istemiyor dokunamıyor bile ama onu o halde görünce vicdanım el vermedi. geçen yazda bir tekir yavruyu aynı şekilde evime alıp 2 hafta baktıktan sonra sahiplendirmiştim. açtığım konularda var. şimdi ki kedi o resimdeki kediden daha da ufak. ona benziyor sadece karnı ve patileri beyaz. acaba bu miniği sahiplenmek isteyen var mı? eğer bulamassam eve alışmadan salmak zorunda kalıcam tabii ayakları düzelirse ki Allah tan düzelmesini diliyorum ve elimden geleni yapmaktayım. eğer ilgilenen varsa izmir deyim.

Facebookta haysev diye bir sayfa var. O sayfanın adminleriyle görüşüp bir ilan verdirtebilirsiniz. Bunun dışında miyavlar.com bir dönem sahiplendirme konusunda baya işime yaramıştı. Site şuan eskisi kadar aktifmi bilemiyorum ama bakmanızda fayda var. Son olarakta minikpati.com isimli siteye bir ilan bırakabilirsiniz. Miniğin fotoğrafıyla birlikte ilan verirseniz çok daha iyi olacaktır. Umarım en kısa zamanda sahiplendirirsiniz..

Facebookta haysev diye bir sayfa var. O sayfanın adminleriyle görüşüp bir ilan verdirtebilirsiniz. Bunun dışında miyavlar.com bir dönem sahiplendirme konusunda baya işime yaramıştı. Site şuan eskisi kadar aktifmi bilemiyorum ama bakmanızda fayda var. Son olarakta minikpati.com isimli siteye bir ilan bırakabilirsiniz. Miniğin fotoğrafıyla birlikte ilan verirseniz çok daha iyi olacaktır. Umarım en kısa zamanda sahiplendirirsiniz..

teşekkür ederim ah vaktim olmuyor ki cok uğraştırıyor beni bebek gibi aynı yahu. sürekli kucağımda. şimdi bi buraya yazabildim. teşekkür ederim bakayım bi oralara.

iyiki senin gibi hayvan dostları var . bende bulduğuma ya bahçemde bakıyorum yada sahiplendirmeye çalışıyorum umarım bir an önce kısmeti çıkar çıkmasa bile ayakları iyileşirse sokakta kendini idare eder çünkü izmirde benim bakırköyüm gibi hayvan dostu bir yer . ayaklarının durumu bana çocuklardaki raşitizmi düşündürdü eğer çok vitaminsiz kalmışsa böyle birşey olabilir diye düşünüyorum ama tabi veteriner arkadaşlar daha doğrusunu bilirler . Sitede veteriner arkadaş var ise bir öneride bulunsun lütfen kedicik bir an önce güzel yürüyebilsinki başının çaresine bakabilsin yavru kediler için özel vitaminli mamalar var belki onlardan fayda görebilir. ben yarın kedilerime mama almak için veteriner arkadaşa uğrayacağım onada bu durumu danışacağım ..

birde gözlerinin açılmaması enfeksiyondan olabilir . Ben en son benim ufak ziyaretçime bebeklere kullandığımız tobrosed göz damlasından kullandım 3 günde gözleri düzeldi gözlerini sildikten sonra sabah akşam birer damla .

iyiki senin gibi hayvan dostları var . bende bulduğuma ya bahçemde bakıyorum yada sahiplendirmeye çalışıyorum umarım bir an önce kısmeti çıkar çıkmasa bile ayakları iyileşirse sokakta kendini idare eder çünkü izmirde benim bakırköyüm gibi hayvan dostu bir yer . ayaklarının durumu bana çocuklardaki raşitizmi düşündürdü eğer çok vitaminsiz kalmışsa böyle birşey olabilir diye düşünüyorum ama tabi veteriner arkadaşlar daha doğrusunu bilirler . Sitede veteriner arkadaş var ise bir öneride bulunsun lütfen kedicik bir an önce güzel yürüyebilsinki başının çaresine bakabilsin yavru kediler için özel vitaminli mamalar var belki onlardan fayda görebilir. ben yarın kedilerime mama almak için veteriner arkadaşa uğrayacağım onada bu durumu danışacağım ..

sorarsan sevinirim çok teşekkür ederim. gözleri uyandıktan sonra yapışık ve kenarlarda yeşil kahve bişiler topaklanıyor onları temizliyorum açılıyor. dediğin damlayı sorarım eczaneye. raşitizm için d vitamini ve c vitamini verdim güneşte tutuyorum arada. bi de gebelikte kullanılan folik asiti suda eritip verdim acaba hata mı ettim bilmiyorum ama olumsuz bişi olmadı.

mesajını aldım canım teşekkür ederim verdiğin vitaminlerden bir zarar gelmez diye düşünüyorum ama tabi veterinere sormak lazım. benim evim bahçe katı kendime ait balkonun 3-4 katı kadar bir alanım var ama benim bahçemdekiler bayaa azman oldukları için onu hırpalayabilirler. birde çok küçük bende doktorum. gecem gündüzüm belli olmuyor ilgilenmekte zorluk çekerim . henüz geçen ay öyle bir tanesini sahiplendirebildim çok şükür. bendede aynı sorun var eşim evde istemiyor birde kedi isteyen bekar arkadaşım var sen fotolarını yüklersen birde ona gösteririm beğenirse bakırköye getirirsin canım . ama yürüyebilecek duruma gelirse dışardada bakabilirsin apartmanın maskotu olur. izmirde kardeşimlerin apartmanında öyle sevimli birtane var apartmandakiler sağolsun el birliğiyle bakıyorlarmış ..

mesajını aldım canım teşekkür ederim verdiğin vitaminlerden bir zarar gelmez diye düşünüyorum ama tabi veterinere sormak lazım. benim evim bahçe katı kendime ait balkonun 3-4 katı kadar bir alanım var ama benim bahçemdekiler bayaa azman oldukları için onu hırpalayabilirler. birde çok küçük bende doktorum. gecem gündüzüm belli olmuyor ilgilenmekte zorluk çekerim . henüz geçen ay öyle bir tanesini sahiplendirebildim çok şükür. bendede aynı sorun var eşim evde istemiyor birde kedi isteyen bekar arkadaşım var sen fotolarını yüklersen birde ona gösteririm beğenirse bakırköye getirirsin canım . ama yürüyebilecek duruma gelirse dışardada bakabilirsin apartmanın maskotu olur. izmirde kardeşimlerin apartmanında öyle sevimli birtane var apartmandakiler sağolsun el birliğiyle bakıyorlarmış ..

tamam fotolarını eklerim bi iki ay içinde istanbula gelicem inş. ordan birinede verebilirim.

$resimler 193.jpg $resimler 192.jpg $resimler 189.jpg $resimler 180.jpg $resimler 150.jpg

arkadaşlar bu kediyi izmir de sahiplenmek isteyen yok mu? 2.5 haftadır bende gözleri artık bıcır bıcır bunlar ilk cektiğim resimler yemekte yiyebiliyor kabından.

bu forumda hayvan seven birileri yok mu? bayramda şehir dışına gideceğim ne yapayım ben simdi bu kediyi :KK43:

X