• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir de yaşayanlar iyi bi doktor tavsiye edermisiniz?

iremtugce

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
53
0
6
İzmir
merhabalar

izmirdeyim.şifa basmaneye gidiyorum pko var adetlerim düzensiz.ilgiden memnun değilim...dr tavsiye edermisiniz?muayene ücreti 50 lira veriyorum bu arada

Mrb ben cok once basmane sıfa berrın hnm gıtmıştım memnundum simdi karş.şifa sultan hnm gıdıyorum ve kıst tedvısı gordm ve doktorumdan memnunum

merhaba ben henüz gitmedim ama bostanlı şifa hastanesi dr sultan buğday çok iyiymiş giden arkadaşlarım tavsiye etmişti.bayramdan sonrası için randevu aldım bende muayeneye gideceğim

canım ben dün muayeneye gittim gerçekten arkadaşlarımın dediği kadar varmış çok iyi bi dr . ben ilk kez muayeneye gittiğim için çok kasmıştım kendimi çok ilgili biri insanı rahatlatıyor gitmediysen kesinlikle tavsiye ederim

canım ben dün muayeneye gittim gerçekten arkadaşlarımın dediği kadar varmış çok iyi bi dr . ben ilk kez muayeneye gittiğim için çok kasmıştım kendimi çok ilgili biri insanı rahatlatıyor gitmediysen kesinlikle tavsiye ederim

canım ben dr değiştirdim özel gazi hastanesinde hasan yıldız a gidiyorum.şimdilik ii sonrasını bilemem.eğer memnun kalmazsam değiştiririm tabikide

İzmirde gazi hastanesindeki dr hasan yildiza tavsiye uzerine gitmistim gercektende anlatmaktan kacmayan ilgili bi doktor.bende onu tavsiye edicem özel muayenehane dusunuyorsanda alsancak lozan pastanesinin ustundeki omer sudekan cok iyi

İzmirde gazi hastanesindeki dr hasan yildiza tavsiye uzerine gitmistim gercektende anlatmaktan kacmayan ilgili bi doktor.bende onu tavsiye edicem özel muayenehane dusunuyorsanda alsancak lozan pastanesinin ustundeki omer sudekan cok iyi

şimdilik hasan beyle devam edicem yoluma.muayene ücreti nedir ömer sudekanın?

Canim omer beyin her ozel muayenehane gbi fiyati ne yazikki yuksek ama kendisi prof.dr 25O civarindadir herhalde uzun zaman oldu gitmeyeli:)

Back