Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende izmirdeyim ve arayıştayim bulamıyorum kafam iyice karıştıArkadaşlar izmir de vajinismus tedavisi yapan doktor ya da klinik arıyorum. Tedavisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi
Kuş adasında murat ulusoy diyorum 1 bucuk gunde tedavi oldumBende izmirdeyim ve arayıştayim bulamıyorum kafam iyice karıştı
Sümeyra tatar lider centrio içinde bir kliniği var yazın ismini çıkar bayraklı tarafına düşüyorBende izmirdeyim ve arayıştayim bulamıyorum kafam iyice karıştı
Şimdi yanından çıktım bndeSümeyra tatar lider centrio içinde bir kliniği var yazın ismini çıkar bayraklı tarafına düşüyor
Kuşadası yakın canım. Dr Murat Ulusoy. Ağustosta 1 buçuk günde tedavi oldumArkadaşlar izmir de vajinismus tedavisi yapan doktor ya da klinik arıyorum. Tedavisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi
Merhaba, peki bu sene seans fiyatlari nedir :) ve tek bir seansdami iyilestiniz? bende kafayi yiyecegim gercekten arastir arastir nereye kadar boyle..Bu sorunu yaşadığımda bu sitede bir çok yazı okudum gece gündüz hem üzüldüm hem de çare aradım.Ve dedim ki bu sorunu çözeyim başkalarına da ben umut olucam bunu söylememin üzerinden 1 yıl geçti ve şimdi yazıyorum.İnternette gece gündüz araştrmalarım sonucu cesaretimi toplayıp İzmir de Sümeyra Tatar hocama gittim ve 1saat bile sürmeyen bir seans sonucunda artık özgürdüm omzumdaki yüklerden kurtulmuştum:) Ve inanın kafamızda büyüttüğümüz gibi birşey asla değil sonra çok güldüm kendime bu muymuş dedim kafanda büyüttüğün .. Gözüm kapalı önerimdir:)
Size yazdım bakar mısınızMerhaba, peki bu sene seans fiyatlari nedir :) ve tek bir seansdami iyilestiniz? bende kafayi yiyecegim gercekten arastir arastir nereye kadar boyle..
Birde.. illaki seanslara partneriniz gitmek zorundami bunu biliyormusunux? :)
Şuan 15 sanırımMerhaba, peki bu sene seans fiyatlari nedir :) ve tek bir seansdami iyilestiniz? bende kafayi yiyecegim gercekten arastir arastir nereye kadar boyle..
Birde.. illaki seanslara partneriniz gitmek zorundami bunu biliyormusunux? :)
Merhaba, ben de kendisiyle dün vajinismus hastalığı ile ilgili iletişime geçtim fakat bana 2000 Euro fiyat verdi kendisi. Siz ne kadara tedavi oldunuz acaba?Kuş adasında murat ulusoy diyorum 1 bucuk gunde tedavi oldum
Ben 13. 500 e oldum ama benim tedavi olduğum sırada indirim yapmıştı murat beyMerhaba, ben de kendisiyle dün vajinismus hastalığı ile ilgili iletişime geçtim fakat bana 2000 Euro fiyat verdi kendisi. Siz ne kadara tedavi oldunuz acaba?