• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir de uzman Diabet Doktoru

coyness

depresif kişilik
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
938
2
296
37
İzmir
arkadaslar acil olarak izmirli arkadaslarımdan yardım istiyorum
izmir de alanında uzmanlaşmıs iyi bir diabet (şeker hastalığı) doktoru arıyorum
babamın sekerı su sıralar yuksek, uzmana gostermek sart
ilgilenirseniz çok memnun olurum

Öncelikle geçmiş olsun. Benim endokrin doktorum Didem Dereli. Biz tüm aile ona gidiyorum. Muayenehanesi Alsancakta. Gidipte memnun kalmayan yok

merhaba doğumdan sonra 20 kg fazlam vardı .Dr Erdal DUMAN bana çok yardımcı oldu . 7 ayda verdim. Çok mutluyum . ınternetten adresini bulabilirsin

tabiki Erdal Duman diyorum
bende de gizli şeker var
hem tiroid hem gizli şeker için ona gidiyorum

bu arada yüksek şekere ceragem isimli yeşim taşlı yataklardan fayda gören iki kişi tanıdım,bilginize

merhabalar benim oğlum 83 doğumlu ve tip 1 diabet hastası ilk tanı ege üniversitesinde konuldu o zamandan sonra ise didem dereli akdeniz tarafından izleniyor. hastalığın tedavisi ve takibi ile ilgili çok çok memnunuz hemşireleri ve diyetisyenleri diabet konusunda çok bilgili, karbonhidrat sayımı konusunda her türlü ipucunu ve bilgiyi veriyorlar. ama bütün bunların dışında şeker hastalığı ile birlikte yaşamak zaten zor iken oğluma gösterdiği anlayış ve destek inanılmazdı. en moralimizin bozuk olduğu günlerde hep yanımızda idi ...mutlaka öneririm

Ben de didem dereli diyeceğim şimdiki ismi didem dinçer akdeniz,kendisinin ilk tanıdan itibaren 10 senelik hastasıyım tip 1 dm ve haşimato hastasıym,kendisinin gözetiminde de gebelik geçirdim çok şükür şimdi 10 aylık bie oğlum var :):nazar:

Back