Teşekkür ederim uyarınız için ayarlarıma bakayım hemen evet vardı göğsüm eski bikinili bir fotorafımıda ekleyeyimSlm. Daha önce dokunuz varmıydı? Güzel olmuşlar. Yalnız fotoğraflarınız üyeler ve dışarıdan yabancı olarak foruma giriş yapanlar dahilinde herkese görünüyor bilginize
Gayet güzel olmuş vallaSelam arkdaşlar Ekol de Fatih bey ile tanışıp inanılmaz derecwde mennun kaldığım silikonlarımdan bahsetmek istiyorum boyum 1 63 kilom 50 bna takılan mentor 375 cc göğüs altı kesisi
Sakın küçük taktırmayın çünkü fatih beyden öncesine kadar tanıştığım bütün doktorlar küçük takmak istedi çok şükürki fatih bey ile tanıştım 400 cc kadar takabiliriz dedi yokk dedim 375 cc geçmeyin
6 ay oldu yapılalı dün kontrole gittim ilk günki ilgiyi gösterdi yaptırmak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim
Kaldırmaya çalışıyorum beceremedin yardımcı olabilirmisiniz buradan nasıl kaldırabilirim fotoları size göndereyim eski halini mor gecelikti kestin gecelik kısmını ama geceliğin ne olduğunu biliyorumgayet güzel olmuşlar eski dokun baya varmış sanırım ama albüme ekleseniz daha mı iyiydi googleda bile çıkar burdaki fotolar sonra kullanılabilir bu arada mor sütyenin çok güzelmiş ne marka
Evett 400 bile olurmuş teşekküürlerrrrGayet güzel olmuş vallaBüyüklügüde iyi 400 bile olurmuş yani
İkiside yenii haliiiEski hali de çok güzelmiş,yenisi de çok doğal görünüyor
Ayy kusura bakma bana ilk resimde daha küçükmüş gibi geldilerİkiside yenii haliii
ilk mesajının yani konunun orda düzenle yazması lazım sağ altta düzenleme modu açılınca sil fotolarıKaldırmaya çalışıyorum beceremedin yardımcı olabilirmisiniz buradan nasıl kaldırabilirim fotoları size göndereyim eski halini mor gecelikti kestin gecelik kısmını ama geceliğin ne olduğunu biliyorum
Selam arkdaşlar Ekol de Fatih bey ile tanışıp inanılmaz derecwde mennun kaldığım silikonlarımdan bahsetmek istiyorum boyum 1 63 kilom 50 bna takılan mentor 375 cc göğüs altı kesisi
Sakın küçük taktırmayın çünkü fatih beyden öncesine kadar tanıştığım bütün doktorlar küçük takmak istedi çok şükürki fatih bey ile tanıştım 400 cc kadar takabiliriz dedi yokk dedim 375 cc geçmeyin
6 ay oldu yapılalı dün kontrole gittim ilk günki ilgiyi gösterdi yaptırmak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim
Çokkkk teşekkür ederim hallettim albüme yükleyeceğimilk mesajının yani konunun orda düzenle yazması lazım sağ altta düzenleme modu açılınca sil fotoları
Çokkkkkk teşekkürr ederimmmmharika olmuş. hiç ameliyatlı gibi değil. dolgunluk, protezlerin belli olmaması, her şey bir numara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?