• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İZMİR De Şiddetle tavsiye Ettiğimm Silikonlarım

yildiz 92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2015
57
20
3
Selam arkdaşlar Ekol de Fatih bey ile tanışıp inanılmaz derecwde mennun kaldığım silikonlarımdan bahsetmek istiyorum boyum 1 63 kilom 50 bna takılan mentor 375 cc göğüs altı kesisi
Sakın küçük taktırmayın çünkü fatih beyden öncesine kadar tanıştığım bütün doktorlar küçük takmak istedi çok şükürki fatih bey ile tanıştım 400 cc kadar takabiliriz dedi yokk dedim 375 cc geçmeyin
6 ay oldu yapılalı dün kontrole gittim ilk günki ilgiyi gösterdi yaptırmak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim

Son düzenleme:
Slm. Daha önce dokunuz varmıydı? Güzel olmuşlar. Yalnız fotoğraflarınız üyeler ve dışarıdan yabancı olarak foruma giriş yapanlar dahilinde herkese görünüyor bilginize

Slm. Daha önce dokunuz varmıydı? Güzel olmuşlar. Yalnız fotoğraflarınız üyeler ve dışarıdan yabancı olarak foruma giriş yapanlar dahilinde herkese görünüyor bilginize
Teşekkür ederim uyarınız için ayarlarıma bakayım hemen evet vardı göğsüm eski bikinili bir fotorafımıda ekleyeyim

gayet güzel olmuşlar eski dokun baya varmış sanırım ama albüme ekleseniz daha mı iyiydi googleda bile çıkar burdaki fotolar sonra kullanılabilir bu arada mor sütyenin çok güzelmiş ne marka

Selam arkdaşlar Ekol de Fatih bey ile tanışıp inanılmaz derecwde mennun kaldığım silikonlarımdan bahsetmek istiyorum boyum 1 63 kilom 50 bna takılan mentor 375 cc göğüs altı kesisi
Sakın küçük taktırmayın çünkü fatih beyden öncesine kadar tanıştığım bütün doktorlar küçük takmak istedi çok şükürki fatih bey ile tanıştım 400 cc kadar takabiliriz dedi yokk dedim 375 cc geçmeyin
6 ay oldu yapılalı dün kontrole gittim ilk günki ilgiyi gösterdi yaptırmak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim
Gayet güzel olmuş valla ;) Büyüklügüde iyi 400 bile olurmuş yani ;)

gayet güzel olmuşlar eski dokun baya varmış sanırım ama albüme ekleseniz daha mı iyiydi googleda bile çıkar burdaki fotolar sonra kullanılabilir bu arada mor sütyenin çok güzelmiş ne marka
Kaldırmaya çalışıyorum beceremedin yardımcı olabilirmisiniz buradan nasıl kaldırabilirim fotoları size göndereyim eski halini mor gecelikti kestin gecelik kısmını ama geceliğin ne olduğunu biliyorum

Kaldırmaya çalışıyorum beceremedin yardımcı olabilirmisiniz buradan nasıl kaldırabilirim fotoları size göndereyim eski halini mor gecelikti kestin gecelik kısmını ama geceliğin ne olduğunu biliyorum
ilk mesajının yani konunun orda düzenle yazması lazım sağ altta düzenleme modu açılınca sil fotoları

harika olmuş. hiç ameliyatlı gibi değil. dolgunluk, protezlerin belli olmaması, her şey bir numara :)

selamlar ben yeni üyeyimm ve fotoğraflarını göremiyorumm mesaj kotası mı var? ben de izmirde yakın zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum

izmirde cenk bey ile görüştüm ilk muayene ücreti 200 tl mentor marka kullandığını söyledi ve kısaca bilgi edindim, fakat henüz doktoruma karar verebilmiş değilim kafam inanılmaz karışıkk yadımlarınıza ve fotoğraflarınıza ihtiyacım varr :(

Çok yazan var Gerçektrn yaptırmaya kararlıysaanız konuşalım benimde çok vaktim yok özelden yarın yazarım telefonumuda verir foto oradanda yollarım gerekirse

çok iyi olur evet kararlıyım yıllardır aklımda ama fırsatım olmadı şimdi ocak ayında ameliyat olmayı düşünüyorum çok büyük olmasın ve doğal dursun istiyorum boyum 165, kilom 55 henüz araştırma aşamasındayım karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim özel mesajdan da mesajlaşabiliriz dediğiniz gibi

Back
X