izmir de riskli gebelik uzman doktoru??

Çok istediğim cevabi alamiyorum doktorumu değiştirmek istiyorum.. bana çok rahat davranıyormuş gibi geliyor...fikir verebilcek olan var mi acaba kizlar ..sürüsüyle isim biliyorum ama birilerinin tavsiyelerine de ihtiyacım var..doktorların tavrı kontrol süresi..çok önemli..hic kaybınız onlar da oldumu ..lütfen yardim edermisiniz..

Çok istediğim cevabi alamiyorum doktorumu değiştirmek istiyorum.. bana çok rahat davranıyormuş gibi geliyor...fikir verebilcek olan var mi acaba kizlar ..sürüsüyle isim biliyorum ama birilerinin tavsiyelerine de ihtiyacım var..doktorların tavrı kontrol süresi..çok önemli..hic kaybınız onlar da oldumu ..lütfen yardim edermisiniz..

CNm izmir bornova şifa da serkan güclu var prof dr

Cnm
Sen ona mi gidiyorsun canım...biraz bilgi verir misin..nasıl biri..muayene kaç dk..çok sira bekliyormusun..konuşma tarzı davranışı nasıl...fikir verir misin..
cnm bn ocak ve temmuzda iki kurtaj yasadim kendi dr um buca sifa da ama o hocasina yonlendurdi o da baksin dedi. Biz gittik bornova da serkan hocanin yanina onceden randevu almn gerek cunku dolu baya muayenesi 280 mi neydi tam emin degilim cnm cunku hafizam ii deil bu konuda. Bekledik biraz her hastasina baya zamn ayirio ya bizle cok guzel ilgilendi ses tonu bile insani oyle rahatlatio ki . Muayenesine bile besmeleyle baslio . Testlerime bakti bnden genetik ve kromozom anomalisi testleri istedi . Eylulde sonuclae cikinca tekrar gitcz ins cnm. Ama bn cok begendim ya hastaya yaklasimini fln. Perinatoloji uzmani ve kadin dogum ana bilim dali baskani gene cnm . Net ten de bi arastir istersen

Biliyorum canım geçen sene şifa ya aşılama için gitmistim orda bir bayan doktor vardı..çok kalabalıktı çok pişman oldum..aşılama aşamasında olduğum halde kontoldeyken 10 gün de sistem kapanıyor deyip 10 gün de bir 70 tl verdik..birde tutmadı zaten..normalde bende kendi kendime hamile kalıyorum ama gelişmiyor kalp atışlarını duyamadan kürtaj olmak zorunda kalıyorum..aşılamanın ertesi ay gene hamile kaldım ama olmadi...bu sefer tüp bebek yaptırdık...ama bende başka riskler var..ilk gebeligim de 24 haftalık erken doğum oldu gebelik koleastazi geçirdim...hoca çok iyi dir zaten 9 eylül kökenli..ama şifanın çok paracı yaklaşımı çok rahatsız etti beni..ben su anda başka özel hastaneye 37 veya 57 veriyorum doktor hangisinde ise...ama şifa geçen sene 70 idi..sgk olduğu halde..aşılama hakkım var diye para almayacaklar zanettim ona da 1000 verdik..yoksa hocanın özel muayenesi olsa kesin giderdim

açtığınız konuyu tesadüfen gördüm.
benim 3 genimde heterozigot var 2 yıl önce mezenterik ven tromboz teşhisi ile de hastanede yattım kaybım yok çok şükür tesadüf eseri öğrendim pıhtılaşma problemimi gebelikte de tedaviye başladık kent hastanesi Tunç Canda'ya gidiyorum 19. haftada başladım ben de Tunç Bey'e ama keşke daha önce tanısaydım diyorum. coraspini bu hafta kestik cleaxan 0,6 ya devam ediyoruz ve Allah'ın izniyle açılmalarım istediği gibi olursa önümüzdeki cuma normal doğumu deneyeceğiz.
eşim banka personeli eşim üzerinden gidiyoruz biz özel sağlık sigortası ve bankalarla anlaşması var sgk kapsamında değil hastane muayane ücreti ne kadar bilmiyorum. sen de bi araştır kafana yatarsa görüşürsün ben iyi ki onun hastasıyım diyorum

Çok sevindim canım senin adına...sağlık la yavruna kavuşman dileğiyle...kokusunu içine çekmen kucağına alman dileğiyle...kent in rakamları çok uçuk diye biliyorum..bir arkadaş ta irda tedavi gördü baya para gittiğini söyledi bir araba parası nerdeyse...malesefki özel sağlık sigortam yok. Keşke olsa...bir turlu yaptiramadik..allah bizi de sen gibi iyi doktorlarla karşılaştırır inşallah...bebeginle mutluluklar diliyorum sana...

amin inşallah sende sağ salim kavuşursun yavruna Allah bize bağışlasın yavrularımızı.
doktora güvenmek çok önemli. haklısın kent biraz pahalı ben diğer yatışımı da orda yapmıştım çok çabuk teşhis koymuştu doktorum onun için sonsuz güveniyorum ama eşim banka personeli olmasa bizde gidemezdik hele doğum diğer hastanelerin neredeyse 3-4 katı Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Namık hoca mesela birinin rahimi açılmış çocuğun bacağı dışarı çıkmış itmiş onu serklaj yapmış sonra..o yüzden namık hocaya gitmek isterdim ama malesef canım...çok zor...inşallah allah yardımcımız olur bebeklere kavusuruz...

namık hocayı bende biliyorum ama randevu almak çok zormuş alsan bile çok beklemek zorunda kalıyormuşsun diye duymuştum ben onun için de kent hastanesinden doktor araştırmıştım benim ulaşmam zor ama bir sorun olursa orda çalışan bir doktorun namık hocaya ulaşması daha kolay olur diye

Canim bnmde durumum riskliydi dusuk tehlikem falan vardi tawsiye uzerine karasta Ahmet Kilyar die bi doktrun maynanesine gittim alsancakta ama mukemmel birisi simdi oglum 1.5 yasinda sukur dogumda snra oyle cok agrimda oldu eger dusunursen yazarim ozeldn numarasini

Ben de ünv de bakabilecek birini istedim ama su tam gün yasası muhabbeti maf etti...birde herkes 3 tane doğursun deniliyor...doktorlar muayene açınca özel de doğum yapıyorlar...acil bir durum da da gönderiyorlar universiteye asistanların elinde heba oluyor insan...özel hastanenin doktoruna gitsen riskli gebeliklerde göze alamıyor...birşey oldumu kapatıyorlar kapıyı..yazık geçen bir kadınla tanıştım özel hastaneye gidiyormuş sgk anlaşmalı...kadın da tansiyon ve seker çıkmış hastane biz artik bakamayız gelme bir daha buraya demişler...

Perinatolog mu canım bu doktor...bende rahimde dikiş var..ilkinde gebelik koleastazi geçirdim hep bu risk var..kanda da hafif pıhtılaşma var...

ben ünv hastanelerine hiç güvenemiyorum nedense hiç ısınamadım.
riskli durumları hiç kimse kabul etmek istemiyor benimde hamilelik şekerim çıktı ölçüm yapıyorum sonuçlarımı her hafta doktoruma gönderiyorum kilomu çılgın gibi takip ediyor kilo alırsam çocuk gibi azarlıyor neredeyse ama ben biliyorum ki ben ve bebeğim için bu kadar titizleniyor.
afedersin ama paran yoksa öl demeye getiriyorlar ben bunu bu rahatsızlığımda anladım.

Malesef canım bende bunla anladım..ilk doğum da tam idrak edememiş kafam...halbuki o doktorumda özeldi tamamen...herşeyi muayenesinde yapardı...doğum başlayınca beni arkadaşına egeye yolladı..bende o hoca ilgilencek zannettim nerdeee...kaldık çömezlerin eline...birde hep ego tavan hepsinde adamlara ne söylesem inanmıyorlar...bana koylu cahil muhabbeti yapıyorlar...bana fitil verdi..o fitili romatizma doktorum vermişti dokunuyor du bana başka ilaca geçmiştik...adama diyorum dokunuyor bu bana..arayın kenan hoca da bu hastane de çalışıyor sorun diyorum dalga geçiyor at at sen bu fitili bak gorcen diyor :)))))) senin adına gerçekten çok sevindim...içine sinen doktoru bulduğun için..birde Ben çok konuşkanım isterimki doktorumda anlatsın aciklasin herşeyi..anlatmayinca ayar oluyorum iste...

inşallah sen de en kısa zamanda gönlüne göre bir doktor bulursun bebeğin sağ salim kucağına gelir

Canım doktor bulmadıysan eğer sana çok sağlam, güleryüzlü ve çok başarılı bir prof önerim var. katip çelebi(yeşilyurt devlet hastanesi) sefa kelekçi, benim plasentanın eski sezaryan yerine yapışma ihtimali var yani çok riskli bir durum ve çok aratırmalarım sonucu bu doktora ulaştım. Haber olmuş ve sayısız başarılara imza atmış bir doktor. Sende bir araştır istersen. Ben ayın 15 ne randevu aldım. Hem ücretsiz bir prof :)) Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…