izmir de riskli gebelik uzman doktoru??

kaderim35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
6.064
2.771
42
Arkadaşlar merhaba..çok sıkıntılı hamilelik vs erken doğum filan derken şimdi tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım.tüp bebek doktorum istanbulda fakat ben izmir de yaşıyorum..kayiplarimdan dolayı riskli gebelik uzmanı iyi bir hoca arıyorum..pıhtılaşma var gebelik koleastazi var rahimde çökme var..Su anda hamileyim gene lekelenmeler oluyor bana önerebileceğiniz iyi bir perinatalog arıyorum..lütfen bana yardım edermisiniz bu sefer bebeğimi kaybetmeye gücüm yok..

canım merhaba,
izmirde demişsin gerçi ama ben aydın'da bi dr. duymuştum, istanbuldansa belki işine yarar, dr. Alper Tanrıverdi.
arkadaşım gitmiş çok da memnun kalmıştı.
sağlıkla kucağına alrsın inşallah bebeğini..

Teşekkür ederim canım ama orasida izmirden 2 saat yol yapmamam lazım benim..

Teşekkür ederim canım ama orasida izmirden 2 saat yol yapmamam lazım benim..
anladım canım haklısın tabii ben iyi bi dr. olduğunu duymuştum da belki gidebilirsin diye düşündüm. inşallah bulursun biran evvel izmir'de de

anladım canım haklısın tabii ben iyi bi dr. olduğunu duymuştum da belki gidebilirsin diye düşündüm. inşallah bulursun biran evvel izmir'de de
20 gündür yatıyorum dün 10 dk bi kafeye gidelim bi kahve içeyim hava almak için diye çıktık aynı semtte idim düşün 2 saat toplasam oturmadım akşam gene 1 damla krengi leke geldi eşime söylemedim kızcak o diye..yatıyorum gene hiç kalkmıyorum napim..

ayy canım yaa kaç haftalık hamilesin peki? eşin neden kızsın bilerek yapmıyorsun ki sonuçta, bence mutlaka söyle ona da. anladım senn için bırak yol gitmek kalkmak bile riskli şu an demek ki. hangi semttesin bi de? internetten arama yaptırınca bi sürü dr. çıkıyo çünkü, nerde oturduğuna göre bi dr. bulurdun..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nda-pihtilasma-konusunda-uzman-doktor.715605/
http://www.eniyihekim.com/riskli-gebelik/izmir
bi bak istersen bu linklere?

Bizim ailecek doktorumuz Tahir Özguder hakikatten isinin ehli bir doktor. Buca sirinyerde muayenehanesi

Buca tip â gittim ordaki doktor u geçen hamileliğinde bebek yok kesenin içinde diyince doktorum o gün hemen buca tip ta kim boş ise ona da randevu alıp sormak istedim..o hoca da çok çıkarcı biri olsa hallederiz modunda olurdu..çok komplikasyon lu bir hastasın yeterli kalamazsam üniversiteye gönderirim dedi..o yüzden ben de iyi bir prof olsun istiyorum..operatör doktor muayene ücreti zaten 250 filan herhalde biraz daha veririm daha içim rahat eder..Buca da oturuyoruz canım.6 haftalık im daha

Son düzenleme:
alsancakta dr umur yensel var tavsiye ederim arkadaşımında kan pıhtılasması ve düşük riski vardı çok şükür sağlıklı doğdu 40 ı cıktı bile

alsancakta dr umur yensel var tavsiye ederim arkadaşımında kan pıhtılasması ve düşük riski vardı çok şükür sağlıklı doğdu 40 ı cıktı bile
Ok canım ben onuda listeye alayim..bir arayıp sorayım..ben yeşim baytur ile sabahattin altunyurt arasindayim..kimi biri için çok paracı demiş..arayıp önce telefonla konusacagim risk çok olunca..pıhtılaşma koleastaz rahimde çökme serklaj filan yapilacak bana 12.haftada gene..

canım umur bey asla paracı bir insan değil çok iyi bir dr konusmasıyla bile sakinlestiriyor emin ol aklında soru işareti kalmaz

anladım canım valla Allah yardımcın olsun ben bilemiyorum İzmir'de kim iyidir bu konuda ama inşallah bulursun biran evvel gönlüne göre bi dr...

2 tane peristaltik prof aradım.fiyatlar uygun 250 ve 280 çok gelmedi bana..ama bu hocalar ünv ye bağlı olduğu için ünv de doğumu yapmıyorlar mis özel de yapıyorlar herşeylerini..

Prof sabahattin altunyurt tan randevu aldım bakalım bir problem olursa değiştiririm en başındayız zaten

Merhaba arkadaşlar Ben 33 haftalık erkek bebege gebeyım ilk gebeliğim. Bebeğimin karın capı 29 hafta ile uyumlu. kolu bacagı kafası Hersey normal karın çevresinde sıkıntı var gelişim geriliği yani. Suanda 1.400 gr. Kolu bacagı kafasının gelişimi iyi oldugu için kilosu azda olsa artıyor. izmir katip çelebi e.a.h 24 saatlik idrar takibi yapıldı kan tahlillerim yapıldı bir problem görülmedi. Bebeğin minyon olacagı soylendi ama kendi doktorum bebeğin ciğerlerinin geliştirilip alınması gerektiğini minyonlukla alakalı olmadıgını söyledi ayrıca hipertansiyon hastalığım ortaya çıktı tansıyonun genellikle 14/9 oranında seyredıyor alfamet kullanıyorum. Şu durumda ne yapmamız gerekir. İzmir aydın da önerebilecegınz perinatolojı doktoru varmı. Tesekkurler

Yeşim baytur u çok öneren var ama ben sebahattin altunyurt â gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…