İzmir de Pedagog

Nazosan

(: 24.07.2010 :)
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
1.947
0
316
42
İzmir
merhaba arkadaşlar.
3 yaşındaki kızımla ilgili birkaç konuyu danışmak için iyi bir pedagog arıyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum.
teşekkürler

Merhabalar, ben kızımı Karşıyaka'da Aybe DEDEBAŞ'a götürüyorum. Oldukça memnunum. Daha önce yeğenim için başvurmuştuk ve iyi sonuç aldığımız için kendi kızım için de onu düşündüm. 2 yaştan 15 yaşa kadar bakıyor. Tereddütsüz gidebilirsiniz.

Psikolog Aybe Dedebaş'ın ismini ben de tavsiye ediyorum. Çalıştığı merkezin (Karşıyaka'da) o kadar güzel bir oyun terapisi odaları var ki çocuk olasınız gelir:)) Ücreti 100-150 tl arası bir rakamdı. Çalıştığı merkezin internet sitesi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben İzmir Alsancak'ta Psikolog Dr. Murat Sarısoy'u tavsiye ederim. Bildiğim kadarıyla kendiside baba ve de iki erkek bir kız 3 tane çocuğu var. Bu konuda yazılmış kitapları da var. Ofisi geniş ferah, oyun odaları ve çocuklarla ilgilenen geniş bir ekibi var. Pek çok arkadaşımızı ona yönlendirdim genel olarak memnun kaldılar. Murat beyin telefon, adres ve konum bilgisi için web sitesi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…