izmir de özel hastane arıyorum

Canım fiyat derken neyin fiyatını soruyorsun? Muayenemi doğum mu?

Ben Egepol hastanesine gidiyorum. Doktorum Gökalp bey ve çok memnunum. Muayene ücreti eğer sigortalıysan 50 TL (küsüratı da var ama hatırlayamadım.) Bu yıl ocak ayında ablam aynı hastanede aynı doktorda sezeryan ile doğum yaptı ve tüm masraflar, hastanenin fotoğrafçısının çektiği fotoğraflarda dahil 1.300 TL para ödediler.

Tabi bu her özel hastanede değişir. Bildiği kadarıyla Kent veya Çınarlıda falan (Çınarlıda artık sigorta ile anlaşmış) 4 Bin TL civarına çıkabiliyormuşsun. Tabi bunlar sezeryan fiyatları. Normal doğumlar daha ucuz.

Önemli olan önce kendine güvenebileceğin ve seni anlayan, içini rahatlatabilen bir doktor seçmen. Hastanede doktorla birlikte netleşiyor zaten.

ben başkente gidiyorum prof mesut beye muayane 95 lia doğumu konuşmadık.çok memnunum

selam 5 haftalık hamileyim özel hastane fiyatlarını bilen varmı?
canım ben Su Hospital Canan Hanım a gidiyorum. arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. doktor olarak çok beğendim .herşeyi anlatıyor yol gösteriyor çok içten ve cana yakın bir tavrı var. herşeyi rahatlıklar sorup konuşabilirsin. yalnız ben hamile değilim gebelik öncesi control amaçlı gittim. eğer hamile kalırsamda bu doktora devam etmeyi düşünüyorum. muayane ücreti 42 tl gibi bişey ödedim. bazı kan tahlillerim yapıldı. 70 küsür civarı da tahlillere ödedim. arkadaşımıda Melek Hanım sezeyanla doğu yaptırdı. memnun kaldılar. hastanede güzel ve temiz bir hastane. SGK ile anlaşmalı. doğum ücretlerini arayıp öğrenebilirsin.

canım doğum fotoğrafçısı mı bu yoksa bir kaç anı mı fotoğrafladılar?

ben özel tınaztepe hastanesine gidiyorum Opr. dr. Ayşalı Yılmaz doktorumdan memnunum inşallah son muayene hariç diğerleri güzeldi
son muayenede de yoğunluktan dolayı bebeğimin yüzünü göstermesi için uğraşamadı

selam 5 haftalık hamileyim özel hastane fiyatlarını bilen varmı?
Bence izmirdeki tek hastane Kent hastanesi. Dr. Orcun Sezer. Yek kelimeyle muhtesem bi dr. Muayne ucreti 200. Sgk anlasmasi yok. Ayrica dogum yapicaginiz hastanede kesinlikle yenidogan yogunbakimi olan bi hastane tercih edin ki Cengiz bey bu konuda on numara.bol sans

Tınaztepe Ayşalı hanım mı? Iğğğğ Allahh kolaylık versin canımmm. Ben doğum öncesi 2 kere kontrolümde ona gitmiştim. Ben bu kadar ilgisiz, bu kadar soğuk bir doktor daha görmedim. Üstelik bende o dönem polip göründü. Muayene esnasında bile alınabilecek bir işlemken bana "OPERASYON" dedi ki ondan sonra özel bir doktora daha gittim. Hemen muayene esnasında ben daha ne olup bittiğini bile anlamadan polibi aldı ve patalojiye gönderdi. Hiç bir şey de çıkmadı.

Ben Gökalp Bey'e gidiyorum. Egepol hastanesine gidenler Gökalp Bey'in ne kadar yoğun olduğunu bilirler. Bizimde bebeğimiz biraz inatçı. Bir türlü dönmüyor, yüzünü göstermiyor. Ama doktorumuz hiiiçç pes etmedi ve defalarca uğraştı-uğraştı, sonunda döndürdü :) Üstelik ne bir trip, ne de bir sıkıntı ifadesi olmadan. Aksine espiler yapa yapa uğraştı :) Ben bile boşverin uğraşmayın dedim artık.

Egepoldeki fotoğrafçı olayıda şöyle. Eğer sezeryan doğumsa, ameliyathaneye giriyor. Bebeğin doğduğu anı, anne ile ilk buluşmasını falan çekiyor. Sonra ertesi gün hastaneden çıkmadan birde odaya geliyor. Bebek, anne, baba, kardeş kim varsa birde onları fotoğraflıyor. Tabi ki siz daha profesyonel birini bulursanız onlar daha detaylı çekim yapacaklardır ama ameliyathaneye hastane yönetimi sokar mı bilmiyorum.

hem muayene hemde doğum demek istemiştim egepol'ü bende düşünüyordum teşekürler

Canim

Canim bende egepole gidiyorum fakat bu ay gokalpbeye randevu alamadim ceme girdim.eylulde gokalp beye randevu aldim.eylulden itibaren gokalpe gidecegim.ben adetimden bir gun once test yaptim ve pozitif cikti hemen kan tahlili uaptirdim poİtifti.adetim uc gun gecmisken dr gittim kese gozuktu 4'5 haftalik hamileain dedi iki hafta sonra kalp atislari icin gidecegim.kesem 2mm imis beta 1596 progeatron 39cikti sizin degerler nasil.bu arada gokalp beyi telefonla arayinca ulasabiliyormuyuz

Canim bana karşı hep guler yuzluydu yarin muayene var insallah iyi olur sonuna kadar pişman olmayiz

Öncelikle gözünüz aydın :) Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi. Valla kan testi sonuçlarımı hiç hatırlamıyorum şu an çünkü 19 haftalık olduk biz :) ama herhangi bir sorun çıkmadı bugüne kadar yapılan tüm testlerimizde. 2 li tarama testimizde çok güzel çıktı. Gökalp bey ikili tarama testinde sorun çıkmazsa üçlü zaten yaptırmıyor. Aklında olsun. Kimsenin de lafına kanma. Çok fazla insan bana "aaaaaaaa üçlü nasıl yapmaz" falan dedi. Ama bilimsel olarak da ikilide sorun yoksa üçlüyü yapmaya gerek yok. Tamamen boşu boşuna masraf. Ama şüphe uyandıracak bir değer görünürse ikili testin sonucunda o zaman istenebilir.

Gökalp beyle ben bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım. Tek sorun onun çok yoğun bir doktor olması. 5 dk. bir randevusu var. Tabi arada doğuma girmek zorunda kalıyor ve randevu saatleri ne yazık ki kayıyor. Bana bir kaç kere denk geldi. Ama onun elinde olan bir şey değil. Bizde aynı durumları yaşayacağız. "Aman randevulu hastam var, doğuma giremem" diyemez tabi ki :) Şimdiye kadar hiç telefonla ulaşma gereği duymadım. Açıkçası sormadım da. Ama sen sor gittiğinde, belki bir şekilde iletişimi sağlıyordur.

Canim bana karşı hep guler yuzluydu yarin muayene var insallah iyi olur sonuna kadar pişman olmayiz

İnşallah canım memnun kalırsın. Ben son randevumda rahatsızlığıma ilgili internetten küçük bir araştırma yaptığımı söylemiştim ve tabi ki internete değil doktorun verdiği bilgiye güveneceğim için aynı şeyi ona sormuştum. Polip olduğunu söyleyince nasıl bir süreç ve bendeki etkisi ne olur gibi bir şeyler sordum. Bana ukala bir şekilde "Bunu da internetten araştırırsın" dedi. Ben böyle bir ego, böyle bir terbiyesizlik görmedim. Zaten internetteki her bilgiye inanmadığım için doktora gelmişim, senin orda hastanı doğruya yönlendirmen gerekirken nasıl böyle önemli bir konuyu kestirip atarsın.

Neyse bu benim yaşadığım sorun tabi ki. Sen yaşayacaksın diye bir şey yok. Ama doktor dediğin her sorduğunu sakin ve erdemli bir şekilde cevaplamakla yükümlü. Hastasını da küçümsemeden.

haklısın canım bende kendimi bebeğimi yine göremezsem iki ay sonra kucağıma alınca göreceğim diye teskin ediyorum çünkü önceki gidişimde çok büyük bir hazeyan yaşamıştım

haklısın canım bende kendimi bebeğimi yine göremezsem iki ay sonra kucağıma alınca göreceğim diye teskin ediyorum çünkü önceki gidişimde çok büyük bir hazeyan yaşamıştım

Az kalmış canım senin doğumuna :) Bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim.

Hanimlar karsiyakaya tasindim.kaliteli temiz ve guvenebilecegim bir saglik merkezi ariyorum, hem kendim hemde kizimi gosterebilmek icin kadin dogum ve cocuk doktoru olmasi gerek. En onemli kistasim karsiyakada olmasi cocukla gitmek kolay olsun ve muayene ucretlerinin uygun olmasi. Onerilerinizi bekliyorum

Hanimlar karsiyakaya tasindim.kaliteli temiz ve guvenebilecegim bir saglik merkezi ariyorum, hem kendim hemde kizimi gosterebilmek icin kadin dogum ve cocuk doktoru olmasi gerek. En onemli kistasim karsiyakada olmasi cocukla gitmek kolay olsun ve muayene ucretlerinin uygun olmasi. Onerilerinizi bekliyorum

Canim dokuz ay özele gittim doğumu da özelde planlamistik taki tam teşekküllü bir devlet hastanesi acilincaya kadar
Orada benim önceden gittiğim ve memnun kaldigim doktorum da vardi
Dogumum devlette oldu ve suit odada kaldim ve hemsirelerden cok memnun kaldim
Mrb nerde doğum yaptiniz acaba.benim de aralikta doğum insallah.ama hala kararsizim devlette mi özel hastane de mi olsa karar veremiyorum.ozellere guvenemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…