Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acaba balçavoda nerde burası ben izmirdeyim ve epilasyon yaptırmak istiyorum da hangi epilasyon aletini uyguluyorlar acaba :) cvplarsanız çok mutlu olurum :)Kızlar merhaba ben Balçova'da dokrorun özel klinigine gidiyorum. 3.seans olmasına rağmen şuan cok rahatim cok iyi bir kampanyalarını yakaladım bence kaçırmayın derim. Cok iyi bilgilendiriyorlar ve işlerinde çokta titizler. Şiddetle tavsiye ederim..
acaba balçavoda nerde burası ben izmirdeyim ve epilasyon yaptırmak istiyorum da hangi epilasyon aletini uyguluyorlar acaba :) cvplarsanız çok mutlu olurum :)
teşekürler :9Dr feza vardar'ın kliniği :) ata caddesinin hemen girişinde yapı kredi bankasının üstünde. alexander lazer kullanıyorlar :)
:))))teşekürler :9
Merhaba ben alsancakta Neoderm güzellik merkezine gidiyorum 4. Seansımı aldım ve şuan %70i gitti diyebilirim. Tavsiye ederim çokta ilgililer. Fiyatlarıda çok uygun.İzmir de lazer epilasyon yaptırmak istiyorum.Memnun kaldığınız yerleri paylaşır mısınız?
8 seanslık paketleri kampanyadaymış,memnun kalırsanız bildirir mısınız bitince 8 seans yeterli olur mu acabaMerhaba ben alsancakta Neoderm güzellik merkezine gidiyorum 4. Seansımı aldım ve şuan %70i gitti diyebilirim. Tavsiye ederim çokta ilgililer. Fiyatlarıda çok uygun.
Kızlar merhaba ben Balçova'da dokrorun özel klinigine gidiyorum. 3.seans olmasına rağmen şuan cok rahatim cok iyi bir kampanyalarını yakaladım bence kaçırmayın derim. Cok iyi bilgilendiriyorlar ve işlerinde çokta titizler. Şiddetle tavsiye ederim..