• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir de lazer epilasyon

esmen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
1.038
18
158
İzmir
İzmir de lazer epilasyon yaptırmak istiyorum.Memnun kaldığınız yerleri paylaşır mısınız?

arkadasım cok arastırma sonucunda bu ıse baslamanı tavsye ederım.. alsancakta serena poliklinigine gıttım 2 sene rezil oldum paramla tugler azalmadı tam bir ticarethane ne personel uyumu ne steril ortam aletler desenfeksiz sean cıkınca para ödeme diye hemen ucret dıe karsına cıkan personel..

medical parkta yaptıran var mıdır? hastane ortamında olması güvende hissettiriyor zira genital bölgeyi yaptırmak istiyorum

birde nova lazer diye bi yerle ilgili tavsiye duymuştum bileniniz varmıdır?

Ben memnun kalmadığım yeri yazayım. Myra estetik. Diode lazerle başladık, başta bana bunu uygun gördüler alexandrite sana uymaz, asla olmaz dediler. 6 seanstan sonra önce diode lazer makinesi bozuldu dediler. Sonra da kaldırdık o makineyi deyip, beni alexandrite soktular. Sonuç; yandım da yandım. 2nci gün kabuk tutmuştu genital bölgem. Yaktılar... Ayrıca elemanları çok ilgisiz ve suratsız. 1 tanesi hariç. Ben paramı peşin verdim bitirme garantili. O makinede anlaştık ama makine yok ortada. Diğer makinede de yakıyorlar o yüzden bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Ki hala bitmedi, azaldı sadece tüylerim. %100 kusurlular ya neyse...

Kızlar merhaba ben Balçova'da dokrorun özel klinigine gidiyorum. 3.seans olmasına rağmen şuan cok rahatim cok iyi bir kampanyalarını yakaladım bence kaçırmayın derim. Cok iyi bilgilendiriyorlar ve işlerinde çokta titizler. Şiddetle tavsiye ederim..

Kızlar merhaba ben Balçova'da dokrorun özel klinigine gidiyorum. 3.seans olmasına rağmen şuan cok rahatim cok iyi bir kampanyalarını yakaladım bence kaçırmayın derim. Cok iyi bilgilendiriyorlar ve işlerinde çokta titizler. Şiddetle tavsiye ederim..
acaba balçavoda nerde burası ben izmirdeyim ve epilasyon yaptırmak istiyorum da hangi epilasyon aletini uyguluyorlar acaba :) cvplarsanız çok mutlu olurum :)

acaba balçavoda nerde burası ben izmirdeyim ve epilasyon yaptırmak istiyorum da hangi epilasyon aletini uyguluyorlar acaba :) cvplarsanız çok mutlu olurum :)

Dr feza vardar'ın kliniği :) ata caddesinin hemen girişinde yapı kredi bankasının üstünde. alexander lazer kullanıyorlar :)

İzmir de lazer epilasyon yaptırmak istiyorum.Memnun kaldığınız yerleri paylaşır mısınız?
Merhaba ben alsancakta Neoderm güzellik merkezine gidiyorum 4. Seansımı aldım ve şuan %70i gitti diyebilirim. Tavsiye ederim çokta ilgililer. Fiyatlarıda çok uygun.

Merhaba ben alsancakta Neoderm güzellik merkezine gidiyorum 4. Seansımı aldım ve şuan %70i gitti diyebilirim. Tavsiye ederim çokta ilgililer. Fiyatlarıda çok uygun.
8 seanslık paketleri kampanyadaymış,memnun kalırsanız bildirir mısınız bitince 8 seans yeterli olur mu acaba

canım merhaba bende balçovada oturuyorum. feza hnm a mail atmıştım fakat geri dönüş alamadım. hangi cihazı kullanıyorlar, fiyatlar nasıl?

Back