Açıkçası ben bundan 9 yıl önce yaptırdım İzmirde bilinen bir güzellik merkezine ozaman sadece kollarım için okadar çok para vermiştim şimdi tüm vücut paket yapıyorlar o fiyata neredeyse. Ama işin iyi tarafı çok memnun kaldım eğer İzmir’de sabit yaşıyor olsaydım tüm vücut yaptırmayı düşünüyordum. Şuan hamileyim ve normalde az tüylerimin olduğu bölgelerde bile tüylenme oldu fakat kollarımda bir tane bile çıkmadı ki çoğu lazerden sonra hamile kalınınca ani hormon değişikliklerinde illa geri çıkar
olympian
Ben oraya gidiyorum ve baya memnunum niye öyle dedinizki ?
Yani neyden dolayı memnun kalmadınız ?
Oraya gidip memnun oldugunu duydugum tek kisisiniz. Daha once izmirde lazer epilasyon konularina da bakarsaniz memnun pek kisi yok sadece populer cogunluk gidiyor denilerek gidilen bi yer. Yanlis uygulama yapiyorlar, yuzume alex uygulayip yakmislardi, diode isteyince de yazin diode yapamiyoruz diyerek sacma bi yalan soylemislerdi. Yuzumu mahvettiler. Hatta sikayetvar a sikayet yazdim silmemi istediler kac kez.
Çok yer var ancak herkesin deneyimi farklı oluyormediderm dışında var mı acaba. orası pahalı diye duymuştum.
İzmir Hatay point güzellik merkezine gidiyorum ben. Tüm vücut 900tl. Çok iyi bir yerde ve açılalı bir yıl olmadı. İçerisi temiz ve güzel. Başka uygulamalar da yapılıyor ama satış yapmaya çalışmadılar hiç. Biotek turbo air kullanıyorlar. İsterseniz tüm vucüt anlaşmayın ilk seansı ödeyip öyle devam edin. İzmirspor ya da renkli durağında inebilirsiniz. Bu işler herkeste değişiyor kesin konuşamıyorum ama ben memnunum.hala bir yer bulamadımizmir den kimse yok mu
İzmir Hatay point güzellik merkezine gidiyorum ben. Tüm vücut 900tl. Çok iyi bir yerde ve açılalı bir yıl olmadı. İçerisi temiz ve güzel. Başka uygulamalar da yapılıyor ama satış yapmaya çalışmadılar hiç. Biotek turbo air kullanıyorlar. İsterseniz tüm vucüt anlaşmayın ilk seansı ödeyip öyle devam edin. İzmirspor ya da renkli durağında inebilirsiniz. Bu işler herkeste değişiyor kesin konuşamıyorum ama ben memnunum.
Siz hangi bölgelerde arıyorsunuz ?tşkler yorum için . hatay bana çoook uzak kalıyor maalesef
Kaç seansta bitiyor, benim hiç bilgim yok, bende izmirdeyim, bir tanıdık 3 bölgeye 2 bin verdi gayet güzel, 900 baya uygunİzmir Hatay point güzellik merkezine gidiyorum ben. Tüm vücut 900tl. Çok iyi bir yerde ve açılalı bir yıl olmadı. İçerisi temiz ve güzel. Başka uygulamalar da yapılıyor ama satış yapmaya çalışmadılar hiç. Biotek turbo air kullanıyorlar. İsterseniz tüm vucüt anlaşmayın ilk seansı ödeyip öyle devam edin. İzmirspor ya da renkli durağında inebilirsiniz. Bu işler herkeste değişiyor kesin konuşamıyorum ama ben memnunum.
Ben daha önce başka bir yerde iki seans yaptırmıştım yer kapandı. Pek etkili olmamıştı. Gittiğim yerde ilk seansta fazlasıyla azalma oldu. İşlemi yapan kişi daha önceki seanslar etkili olmuştur dedi. Yani 3-4 seansta oldukça iyi konumda olunuyor. Genital bölgede dudak kısımlarında var. Bacaklarda ve koltuk altı tek tük çıkıyor. Kol etkili olmaz (açık renk ve az) diye hiç yaptırmamıştım. Son gittiğimde yapıldı azalma var ama çok değişiklik yok orada. Göbeğimde de iki tel vardı bir kez yapıldı bir daha çıkmadı. Baş parmak ucu da aynı şekilde...Kaç seansta bitiyor, benim hiç bilgim yok, bende izmirdeyim, bir tanıdık 3 bölgeye 2 bin verdi gayet güzel, 900 baya uygun
Ortalama kaç ay sürüyor? Ben tatilden sonra başlamayı düşünüyorum, bronzlaşacağım için 1 ay bekleyip öyle güdeceğimBen daha önce başka bir yerde iki seans yaptırmıştım yer kapandı. Pek etkili olmamıştı. Gittiğim yerde ilk seansta fazlasıyla azalma oldu. İşlemi yapan kişi daha önceki seanslar etkili olmuştur dedi. Yani 3-4 seansta oldukça iyi konumda olunuyor. Genital bölgede dudak kısımlarında var. Bacaklarda ve koltuk altı tek tük çıkıyor. Kol etkili olmaz (açık renk ve az) diye hiç yaptırmamıştım. Son gittiğimde yapıldı azalma var ama çok değişiklik yok orada. Göbeğimde de iki tel vardı bir kez yapıldı bir daha çıkmadı. Baş parmak ucu da aynı şekilde...
21-30 günde bir çağırıyorlar.Ortalama kaç ay sürüyor? Ben tatilden sonra başlamayı düşünüyorum, bronzlaşacağım için 1 ay bekleyip öyle güdeceğim
Siz hangi bölgelerde arıyorsunuz ?
Yakın olanlara söylediklerimizden gidip konuştunuz mu yani içinize sinmeyen ya da aradığınız tam olarak ne belki öyle size yardımcı olan biri çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?