Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon merkezi

cornella

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
9.922
3.088
373
arkadaşlar aylardır izmirde lazer epilasyon arastırıryorum ve istedığım gibi bir yer bulamadım. resmen sahtekar dolu. isim yapmış yerler ise ınanılmaz pahalı çoğu yer jel sürüyor dıod dıyor, halbuki kılı uyutuyormuş bu şekılde yapılan.. lütfen önerılerınızı yazın. memnun kaldığınız yerleri.
reklam yapmayın cok bariz anlaşılıyor.

Açıkçası ben bundan 9 yıl önce yaptırdım İzmirde bilinen bir güzellik merkezine ozaman sadece kollarım için okadar çok para vermiştim şimdi tüm vücut paket yapıyorlar o fiyata neredeyse. Ama işin iyi tarafı çok memnun kaldım eğer İzmir’de sabit yaşıyor olsaydım tüm vücut yaptırmayı düşünüyordum. Şuan hamileyim ve normalde az tüylerimin olduğu bölgelerde bile tüylenme oldu fakat kollarımda bir tane bile çıkmadı ki çoğu lazerden sonra hamile kalınınca ani hormon değişikliklerinde illa geri çıkar

hangi merkezdi acaba

Ben gittiğim yerden cok memnunum ama buradan yazılır mı ki reklam olmasın ?

nereye gidersen git de alsancaktaki mediderm/medislim e gitme. kazığı yediğinizle kalırsınız.

olympian

Ben oraya gidiyorum ve baya memnunum niye öyle dedinizki ?
Yani neyden dolayı memnun kalmadınız ?

olympian

Ben oraya gidiyorum ve baya memnunum niye öyle dedinizki ?
Yani neyden dolayı memnun kalmadınız ?

Oraya gidip memnun oldugunu duydugum tek kisisiniz. Daha once izmirde lazer epilasyon konularina da bakarsaniz memnun pek kisi yok sadece populer cogunluk gidiyor denilerek gidilen bi yer. Yanlis uygulama yapiyorlar, yuzume alex uygulayip yakmislardi, diode isteyince de yazin diode yapamiyoruz diyerek sacma bi yalan soylemislerdi. Yuzumu mahvettiler. Hatta sikayetvar a sikayet yazdim silmemi istediler kac kez.

Birçok tanıdığım gidiyor memnunlar, bende memnun olmayanı hiç duymadım doğrusu ilk defa sizden duydum. Bence hem temizler hem para yiyen insanlar değiller cünkü ben üst bacağıma yapmalarını istediğim halde onu görmez yaparsak boşuna para verirsiniz diye ısrar ettiler, başkası olsa parayı alıp yapar uyarmayabilirdi bence.
Tabi kişisel yaşadığınız şeyi bilemem yanık vs oldu diyorsanız doğrudur şükür ben yaşamadım arkadaşlarımda da yaşayan olmadı.
Bir şeyden yüzde yüz memnuniyet bekleyemeyiz zaten memnun olanda olmayanda olur elbet ama benim fikrimce güvenilirler yani benim deneyimim o yöndeydi.
Haberlerede cıkıyor bazen İstanbuldaki ünlü yerlerde yanık yaşayanlar, birçok kişi memnunken kimisi sorun yaşayabiliyor malesef cilt tipine, kişiden kişiye vs değişiyor umarım tekrar yaşamazsınız kimse yaşamaz can sıkıcı bir durum üzüldüm doğrusu :/
Ne yaptınız peki halledebildiniz mi ?

mediderm dışında var mı acaba. orası pahalı diye duymuştum.
Çok yer var ancak herkesin deneyimi farklı oluyor

Balçovadaki novar mıydı neydi oraya arkadaşım gidiyordu hiç memnun kalmadı dozu hiç arttırmıyorlarmuş düşükte çalışıp fazla seans yapmaya calısıyorlarmış öyle demişti ama tabi memnun olanda vardır bilemem.

Mediderm ucuz değil ama bazı indirim şeyleri olabiliyor ben öyle kayıt olmuştum, seans başı ödemek aslında daha pahalı yapıyor ama herkesin alması gereken seans farklı olduğu için toplu seans fiyatı almadıklarını söylemişlerdi.
Aslında gidip yüz yüze bilgi alıp deneme atışı vs isteyebilirsiniz görüp içine sinmesi lazım insanın.
Ben temizliğe çok önem verdiğim için orası güvenilir geldi. Güzelyalıda da bir tane vardı aqua mı ne bir arkadaşımda oraya gidiyordu buz lazere o da ordan çok memnundu ama ben gitmedim bilmiyorum.

hala bir yer bulamadım izmir den kimse yok mu
İzmir Hatay point güzellik merkezine gidiyorum ben. Tüm vücut 900tl. Çok iyi bir yerde ve açılalı bir yıl olmadı. İçerisi temiz ve güzel. Başka uygulamalar da yapılıyor ama satış yapmaya çalışmadılar hiç. Biotek turbo air kullanıyorlar. İsterseniz tüm vucüt anlaşmayın ilk seansı ödeyip öyle devam edin. İzmirspor ya da renkli durağında inebilirsiniz. Bu işler herkeste değişiyor kesin konuşamıyorum ama ben memnunum.

tşkler yorum için . hatay bana çoook uzak kalıyor maalesef

tşkler yorum için . hatay bana çoook uzak kalıyor maalesef
Siz hangi bölgelerde arıyorsunuz ?
Yakın olanlara söylediklerimizden gidip konuştunuz mu yani içinize sinmeyen ya da aradığınız tam olarak ne belki öyle size yardımcı olan biri çıkar

Kaç seansta bitiyor, benim hiç bilgim yok, bende izmirdeyim, bir tanıdık 3 bölgeye 2 bin verdi gayet güzel, 900 baya uygun

Kaç seansta bitiyor, benim hiç bilgim yok, bende izmirdeyim, bir tanıdık 3 bölgeye 2 bin verdi gayet güzel, 900 baya uygun
Ben daha önce başka bir yerde iki seans yaptırmıştım yer kapandı. Pek etkili olmamıştı. Gittiğim yerde ilk seansta fazlasıyla azalma oldu. İşlemi yapan kişi daha önceki seanslar etkili olmuştur dedi. Yani 3-4 seansta oldukça iyi konumda olunuyor. Genital bölgede dudak kısımlarında var. Bacaklarda ve koltuk altı tek tük çıkıyor. Kol etkili olmaz (açık renk ve az) diye hiç yaptırmamıştım. Son gittiğimde yapıldı azalma var ama çok değişiklik yok orada. Göbeğimde de iki tel vardı bir kez yapıldı bir daha çıkmadı. Baş parmak ucu da aynı şekilde...

Ortalama kaç ay sürüyor? Ben tatilden sonra başlamayı düşünüyorum, bronzlaşacağım için 1 ay bekleyip öyle güdeceğim

Siz hangi bölgelerde arıyorsunuz ?
Yakın olanlara söylediklerimizden gidip konuştunuz mu yani içinize sinmeyen ya da aradığınız tam olarak ne belki öyle size yardımcı olan biri çıkar

merhaba ben karşıyaka civarında arıyordum. bir tavsiye ile bostanlıda ki novar 4 polıkınlıge gittim. ilk seansımı oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…