İzmir de labioplasti oldum. Sorusu olan varsa buyursun

Alsancakta ebru durmuş’a oldum. Ama inanılmaz ağrılıyım uyuyamıyorum falan. Sizin süreciniz nasıl geçti. Ne kadar oldu olalı
daha çok yeni 4 gün olmuş sanırım ondan, uyurken yan yatıp bacaklarınızın arasına küçük bi yastık koyabilirsiniz ben o şekilde rahat etmiştim. bugün tam 1 ay oldu. ben sürecimi anlattığım bir başlık açmıştım detaylı bakabilirsiniz ama genel olarak rahat geçti benim

daha çok yeni 4 gün olmuş sanırım ondan, uyurken yan yatıp bacaklarınızın arasına küçük bi yastık koyabilirsiniz ben o şekilde rahat etmiştim. bugün tam 1 ay oldu. ben sürecimi anlattığım bir başlık açmıştım detaylı bakabilirsiniz ama genel olarak rahat geçti benim
Rahat geçti diyenlere özenir oldum ama böyle olduğunu bilseydim olmazdım dedirtti bana. Aslında acı eşiği oldukça yüksek biriyim ama ben bacaklarımı tam kapatamıylrum bile o yüzden yan da yatamıyorum. Ağrı sızısını geçtim bugün batmalar gerilmeler de başladı. Umarım atlattıktan sonra iyi ki derim.

Rahat geçti diyenlere özenir oldum ama böyle olduğunu bilseydim olmazdım dedirtti bana. Aslında acı eşiği oldukça yüksek biriyim ama ben bacaklarımı tam kapatamıylrum bile o yüzden yan da yatamıyorum. Ağrı sızısını geçtim bugün batmalar gerilmeler de başladı. Umarım atlattıktan sonra iyi ki derim.
kişiden kişiye değişiyor acı boyutu, her doktor farklı işlem uyguluyor farklı bölgelere, sadece işlemin adı aynı. emin ol gün geçtikçe azalıcak ve sadece anlık batmalar yanmalar kalıcak. çok geçmiş olsun

Benim de ıkıncı gunum antalyada Funda hanıma oldum. Lokal yaptı. İgne dısında bı acım olmadı. Ama klitorısımde deri bakımından buyuktu. Onları altı dıkıne bırsekilde dıktı. Sankı bu sekılde iz kalacak gibi gelıyor:KK43: ve eskısnden dha buyuk bır et parcası halınde gorunuyor dıs dudaklarm kucuck kaldı yanında. Normal midır bu:KK43:

Benim de ıkıncı gunum antalyada Funda hanıma oldum. Lokal yaptı. İgne dısında bı acım olmadı. Ama klitorısımde deri bakımından buyuktu. Onları altı dıkıne bırsekilde dıktı. Sankı bu sekılde iz kalacak gibi gelıyor:KK43: ve eskısnden dha buyuk bır et parcası halınde gorunuyor dıs dudaklarm kucuck kaldı yanında. Normal midır bu:KK43:
Klitorise işlem bende de oldu yukardan aşsğıya kadar dikişlerim var. Benim klitoristeki dikiş enlemesine. Şişlik çok fazla var sanki hiç yapılmamış aksine eklenmiş gibi ama geçecek diyorlar göreceğiz. Ağrı sızınız ne durumda ben ilk 3 gün ağladım ilaçlar kâr etmedi

Benim ilk gun cok agrıdı ama suan yok. Batıkon yada krem falan surme dedı. En onemlı sey kuru kalması. Kendımde saglıkcıym kesnlkle dogru soyluyor. Idrara cıktıktan sonra temız suyla durla ve gazlı bezle kurula yeter. Ama anaerob ve aerob ıkı tane antıbıyotık kullanman sart. Agrı kesıcı sadece ılk gun aldım ben. Otururken skntı ama ayakta yururken flan bugun cok rahatım. Tek korkum dıs dudaklarımda etsiz ve kucuk bu klitorısın boyutu odemden degilde işlemdense dieye tedrgn oluyorum. Bu arada hala damla damla cok az mıktarda kanama oluyor. Gunluk ped kullanyrum

Bu arada sızın kacıncı gun ? Buz uyguladınz mı benm morarma falan olmadı. Hıc uygulamadm. Doktor uygula demıstı aslında

Bu arada sızın kacıncı gun ? Buz uyguladınz mı benm morarma falan olmadı. Hıc uygulamadm. Doktor uygula demıstı aslında
Bende sağlıkçıyım o yüzden çok tedirgin olmamaya özen gösteriyorum ama böle olcağını bilseydim olmazdım dedirtti bana. Bacaklarımı kapatamıyorum dikişlerin gerginliğinden. Bana sadece ağrı kesici kullan ağrı yaparsa dedi arveles alıyorum o durumda. Su yu hiç istemedi su değmeyecek 4 gün dedi. Batikonu hiç önermedi iyileştirici bakterileri de öldürüyor dedi. Sadece genital bölgede durulanmayan bi dezenfektan sprey edinmemi istedi ismini verdi onu kullanıyorum. Ağrı sızım ilk gün gibi illaki değil ama normal insanlar gibi yatıp yürüyemiyorum ve klitoris bölgesi de labio bölgesi de çooook büyük şiş. Alt kısımda az bi morarma olmuş kanamam da biraz biraz var işte. Bana iş hayatına devam edebilirsin dedi ben oturup kalkamıyorum bile ne işi 😂 umarım olduğuma değer ama şekli 1,5 aydan sonra artık belli oluyormuş sanırım. Sizin ne kadar olmuştu olalı

Benım kasıntım falan yok otururken acıyor o sıkıntı evet. Hala ufak ufak kanamalrım var. Bugun dusa gırecegım. Yalnız ben bırsey yapmadım hıc krem surmedim mesela orası kuru kalsın diye. Bır ıkı kez batıkon kullandım idrardan sonra. Onuda kullandıktan sonra hep kuruladm gazlı bezle. Suan acım dokunmaya baglı yada surterse falan. Iyıym yani.. goruntusu kotu sadece. Sende akıntı varmı? Yoksa sadece hıssttklern mi bunlar. Kısıden kısıye degısıyormus çünkü

X