Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalıcı makyaj tekniğiyle normal dövme arasında nası bi fark var acaba, ikiside deri altına yapılıyor bildiğim.Neden bu tekniği tercih etmeli biraz bilgi verirsen sevinirim canımslm kızlar başlıkta da belirttiğim gibi izmir de kalıcı makyaj tekniğiyle dövme yapan yerleri bilen var mı aranızda ve fiyat konusunda bilgisi olan...yardımcı olursanız çok sevinirim
Kalıcı makyaj tekniğiyle normal dövme arasında nası bi fark var acaba, ikiside deri altına yapılıyor bildiğim.Neden bu tekniği tercih etmeli biraz bilgi verirsen sevinirim canım
Kullanilan boyalar farkli dovme boyasi omur boyu kalio ama kalici makyajin boyasi yavas yavas soluyor 5 yillik oluo renklendirmede daha dogal oluyo tbi ordan daha detayli bilgi alirsin ben anlatilanin aklimda kaldigi kadarini yaziyorum :) bitkisel boya kullaniyolar kullanilan boya onemliymis
Kalıcı makyaj için bana ulaşabilirsiniz. Kullanılan boyalar bitkiseldir. Uluslararası ölçümlere tabidir. Dövme kadar kalıcı olmayıp kişinin deri yapısına göre 1-4 yıl arasında yenilenmesi gerekir.
Bu kişiye göre değişir fakat tamamen kurtulmak isterseniz silme yöntemleri var.