• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir de kadın doğum

Cennet kusu annesi

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2020
65
13
18
31
İzmir de yasayanlar kadın doğum doktorunuz kim kime gidiyorsunuz en iyisi kim sizinle ilgileniyormu sadece para için değil gerçekten doktor mu yardımcı olursanız sevinirim

kuzenim İzmir de kac yıldır ve kanında parazit vardı kızın hem gebe kalması hemde doğurması cok sakıncalı idi ve ona bakan tek doktor Feyza isminde bir bayan .. kuzenim anlatıyor kadın cok iyi . Bende randevu aldım ona gideceğim kendisi özelde ama özel su hastanesi var ya basmane garı nın oraya düşüyormuş . Aklınızda bulunsun ..

Be ben 3 defa kimyasal geçirdim testler yapacaktık bana dedi ki git devlette bedava yap burda neden para veresin . Yani para peşinde değil 1 haftaya kendisiyle rahim filmine de giricem bakalım

İzmir de yasayanlar kadın doğum doktorunuz kim kime gidiyorsunuz en iyisi kim sizinle ilgileniyormu sadece para için değil gerçekten doktor mu yardımcı olursanız sevinirim
Özel su hastanesi Feyza ağacagüler öyle iyi ilgileniyorki ben düşük yaptım sonra bu doktorlar devam ettim sağlıklı bebeğim dünyaya geldi

Back