- 20 Mayıs 2020
- 26
- 8
- 16
- 32
- Konu Sahibi Derdinederman
İzmir de özel olarak başarılı bulduğunuz kadın doğum doktorlarını paylaşır mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menemende bahar hanim var kendi muayenehanesi var, çiğli ozel can hastanesi emre beyi de öneren var, tepecik hastanesi emrah bayan i da onerenler cok. Öncelikle devlette butun kan verme hormon tahlil islerini yapip sonra ozele gitmenizi tavsiye ederim, ortalama 100/200 tl arasi bu muayene ücretleri çünküİzmir de özel olarak başarılı bulduğunuz kadın doğum doktorlarını paylaşır mısınız
Ne için gitmek istiyorsunuz? Kontrol olarak mı bebek tedavisi için mi?İzmir de özel olarak başarılı bulduğunuz kadın doğum doktorlarını paylaşır mısınız
Merhaba ben hamile kalmak icin iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum izmirde?Ne için gitmek istiyorsunuz? Kontrol olarak mı bebek tedavisi için mi?
Ömer Erbil Doğan profesör doktor çevremde gidipte memnun olmayan yok tavsiye ederimMerhaba ben hamile kalmak icin iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum izmirde?
Öneriniz varsa sevinirim.
Ben hayat hastanesine gitmiştim fiyatı uygun diye. Rastgele bir doktora denk geldim şuan ordan ayrıldı. İlaçla tedavi denedik olmadı. Sonra tepecik infertinite bölümüne geçtim.yani uzun zaman denediniz ve olmadıysa oraya geçin diyecektim. Benim orda rahim filmim çekildi ikinci ay hamile kaldım.Merhaba ben hamile kalmak icin iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum izmirde?
Öneriniz varsa sevinirim.
2020 Nisan ayında kendi doğum doktorumun izne çıkması ve Covid19 nedeniyle neredeyse doğum yapacak hastane bulamazken Doktor Fahri Temiz'de doğum yapmak zorunda kaldım. Doğum öncesi kısmen ilgili davranırken doğum sonrası gerek kontrolde gerek rapor vereceği zaman yüzümüze bile bakmadı. Sorduğumuz sorulara cevap vermek bile zor geldi kendisine. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.İzmir de özel olarak başarılı bulduğunuz kadın doğum doktorlarını paylaşır mısınız
Merhabalar bende tepecik infertilite için adet olmayi bekliyorum, oraya gidip rahim filmi cektirecegim. Ordaki docentle görüştüm butun degerlerin normal ya tüpte ya yumurtlamada sıkıntı var dedi infertilite ye yonlendirdi bekliyorum simdi, hamile kaldim diyince umut oldunuz bana. Allah saglikla kucağıniza almayi nasip etsin. Biraz bahseder misiniz tepecikteki sureci rica etsemBen hayat hastanesine gitmiştim fiyatı uygun diye. Rastgele bir doktora denk geldim şuan ordan ayrıldı. İlaçla tedavi denedik olmadı. Sonra tepecik infertinite bölümüne geçtim.yani uzun zaman denediniz ve olmadıysa oraya geçin diyecektim. Benim orda rahim filmim çekildi ikinci ay hamile kaldım.
İzmir’ profesör haşmet mesut özsoy en iyileri muamne ücreti de uygun özel alfa hastanesiİzmir de özel olarak başarılı bulduğunuz kadın doğum doktorlarını paylaşır mısınız
Ben gittim sen gitme kardesimMenemen devlet hasta kadin doguma giden var mi acaba. Pcos için
İzmir de özel olarak başarılı bulduğunuz kadın doğum doktorlarını paylaşır mısınız
Neden kki sorun neydiBen gittim sen gitme kardesim
Aylarca gittim her gittigimde sen ne için gelmiştin muamelesi. Adet düzensizliğim var gebelik istiyorum dedikce bana her seferinde bastan bastan anlattirma, folik asit verip yollama. Aylar sonunda canıma tak edip yine bastan kendimi anlatinca aaa senin tedavin burda olmaz arastirma hastanesine gitmen lazim diye 5 ayim çöp oldu. İki doktor var ikisine de gittim aşırı umursamazlar, cimer e sikayette ettim zaten. Araştırmaya gidiyorum şimdi cok sukur 2 aya noldugu nedeni belli oldu tedavim başlandı. Bende pcosum bu arada. Tavsiyem gitme ama sen bilirsin herkesin kendi hikayesiNeden kki sorun neydi
Bilmiyorum ki randevu icin ancak orada boşluk vardi. 3 aydir adet olmuyorum pandemiden dolayi erteliyordum artik gitmek zorindayim tüm hastanler dolu özellerde cok pahali en azindan adetimi soktururler diyr gideyim dedim. Cok tesekkur ederim bu arada. Özel değilse sendeki sorun neydi acaba .. bide doktorum anil arı onda boşluk vardi. Senin gittiğin doktor mu acaba.Aylarca gittim her gittigimde sen ne için gelmiştin muamelesi. Adet düzensizliğim var gebelik istiyorum dedikce bana her seferinde bastan bastan anlattirma, folik asit verip yollama. Aylar sonunda canıma tak edip yine bastan kendimi anlatinca aaa senin tedavin burda olmaz arastirma hastanesine gitmen lazim diye 5 ayim çöp oldu. İki doktor var ikisine de gittim aşırı umursamazlar, cimer e sikayette ettim zaten. Araştırmaya gidiyorum şimdi cok sukur 2 aya noldugu nedeni belli oldu tedavim başlandı. Bende pcosum bu arada. Tavsiyem gitme ama sen bilirsin herkesin kendi hikayesi