• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İzmir de kadın doğum doktoru önerisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İzmir de özel olarak başarılı bulduğunuz kadın doğum doktorlarını paylaşır mısınız
Menemende bahar hanim var kendi muayenehanesi var, çiğli ozel can hastanesi emre beyi de öneren var, tepecik hastanesi emrah bayan i da onerenler cok. Öncelikle devlette butun kan verme hormon tahlil islerini yapip sonra ozele gitmenizi tavsiye ederim, ortalama 100/200 tl arasi bu muayene ücretleri çünkü

Merhaba ben hamile kalmak icin iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum izmirde?
Öneriniz varsa sevinirim.
Ben hayat hastanesine gitmiştim fiyatı uygun diye. Rastgele bir doktora denk geldim şuan ordan ayrıldı. İlaçla tedavi denedik olmadı. Sonra tepecik infertinite bölümüne geçtim.yani uzun zaman denediniz ve olmadıysa oraya geçin diyecektim. Benim orda rahim filmim çekildi ikinci ay hamile kaldım.

İzmir de özel olarak başarılı bulduğunuz kadın doğum doktorlarını paylaşır mısınız
2020 Nisan ayında kendi doğum doktorumun izne çıkması ve Covid19 nedeniyle neredeyse doğum yapacak hastane bulamazken Doktor Fahri Temiz'de doğum yapmak zorunda kaldım. Doğum öncesi kısmen ilgili davranırken doğum sonrası gerek kontrolde gerek rapor vereceği zaman yüzümüze bile bakmadı. Sorduğumuz sorulara cevap vermek bile zor geldi kendisine. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

kızlar ben de izmirde doktır arıyorum. biraz rahatlatıcı pozitif güler yüzlü bir dolktor tavsiyesi verebilir misniz ? hem kist ve enfeksiyon tedavisi için hem de çocuk sahibi olmak için. 2 senedir olmuyor .

Ben hayat hastanesine gitmiştim fiyatı uygun diye. Rastgele bir doktora denk geldim şuan ordan ayrıldı. İlaçla tedavi denedik olmadı. Sonra tepecik infertinite bölümüne geçtim.yani uzun zaman denediniz ve olmadıysa oraya geçin diyecektim. Benim orda rahim filmim çekildi ikinci ay hamile kaldım.
Merhabalar bende tepecik infertilite için adet olmayi bekliyorum, oraya gidip rahim filmi cektirecegim. Ordaki docentle görüştüm butun degerlerin normal ya tüpte ya yumurtlamada sıkıntı var dedi infertilite ye yonlendirdi bekliyorum simdi, hamile kaldim diyince umut oldunuz bana. Allah saglikla kucağıniza almayi nasip etsin. Biraz bahseder misiniz tepecikteki sureci rica etsem🙏

Karataş hastanesinde Dr. Aysel Zabit TAŞER' i siddetle tavsiye ederim oglumda ona gittim güler yüzlü pozitif birisi ben cok memnun kalmıştım yine olsa yine ona giderim

Kent hastanesi tamamen özel bir hastane ama çok iyi doktorlari var ozellikle zeynep hanıma yengemi götürmüştüm cok kibar ve ilgili. Işlemler de cok hızlı ozel saglik sigortaniz var ie kentten baska her yer doludur malum corona siz bilirsiniz tabi.

Eğer hamile isem bende kent hastanesini tercih edicem hemde suda doğum secenekleri de var 😇 özel saglik sigortam yok ancak özel devlet anlasmasi olan bir yer ariyorum dersen medifema hastanesi ayrancilarda harika orda da Dr. AYSE var kapali bir bayan ilgili birisi.

Allah bagislasin simdiden

Neden kki sorun neydi 😐🤔
Aylarca gittim her gittigimde sen ne için gelmiştin muamelesi. Adet düzensizliğim var gebelik istiyorum dedikce bana her seferinde bastan bastan anlattirma, folik asit verip yollama. Aylar sonunda canıma tak edip yine bastan kendimi anlatinca aaa senin tedavin burda olmaz arastirma hastanesine gitmen lazim diye 5 ayim çöp oldu. İki doktor var ikisine de gittim aşırı umursamazlar, cimer e sikayette ettim zaten. Araştırmaya gidiyorum şimdi cok sukur 2 aya noldugu nedeni belli oldu tedavim başlandı. Bende pcosum bu arada. Tavsiyem gitme ama sen bilirsin herkesin kendi hikayesi 🍀

Aylarca gittim her gittigimde sen ne için gelmiştin muamelesi. Adet düzensizliğim var gebelik istiyorum dedikce bana her seferinde bastan bastan anlattirma, folik asit verip yollama. Aylar sonunda canıma tak edip yine bastan kendimi anlatinca aaa senin tedavin burda olmaz arastirma hastanesine gitmen lazim diye 5 ayim çöp oldu. İki doktor var ikisine de gittim aşırı umursamazlar, cimer e sikayette ettim zaten. Araştırmaya gidiyorum şimdi cok sukur 2 aya noldugu nedeni belli oldu tedavim başlandı. Bende pcosum bu arada. Tavsiyem gitme ama sen bilirsin herkesin kendi hikayesi 🍀
Bilmiyorum ki randevu icin ancak orada boşluk vardi. 3 aydir adet olmuyorum pandemiden dolayi erteliyordum artik gitmek zorindayim 😥 tüm hastanler dolu özellerde cok pahali en azindan adetimi soktururler diyr gideyim dedim. Cok tesekkur ederim bu arada. Özel değilse sendeki sorun neydi acaba .. bide doktorum anil arı onda boşluk vardi. Senin gittiğin doktor mu acaba.

Back