Merhaba :) sitede olan bazı kişiler çoğu hesabın reklam için açıldığını söylüyolar, aslında ben de farklı bi mail hesabıyla yorum yapmak için bu hesabı açtım ama açma sebebim memnuniyetimi anlatmak. Çünkü ben de en başlarda bu tarz yorumlara çok ihtiyaç duyuyordum ama şu anki kadar çok yorum yoktu. Konuya girmeden önce genel olarak şunu söylicem; sakın yüzünüze lazer epilasyon yaptırmayın, tek çözüm iğneli epilasyon. Çünkü yüzün kıl yapısı lazere hiç uygun değil, aksine daha çok arttırıyor. Çevremde bununla ilgili mağdur olan birsuru kişi var. Konuya geliyim; ben İzmir'de İlayda güzellik salonuna gidiyorum ve yorum yapmak için tamamen sonuç vermesini beklemiştim yani yüzümün son halini görmeden yönlendirme yapmak istemedim. Sadece bir defa hariç Ajda abla yaptı ve halen o yapıyor bana (o bir defada da Gül abla yapmıştı). Önceden kıllar beni çok rahatsız ediyordu ve psikolojimi çok etkiliyordu. Ama şimdi yüzümden çok memmunum (biteli baya oldu). Şu an boynuma yapıyoruz. İlk başlarda 2 haftada bir gidiyordum, yazın arayı baya uzattık sonra üniversiteye gidince 4 ayda bir yapmaya başladık (onlar da toparlamak için). Yanak ve çenem bitti kaş ve bıyık yaptırmadım. Yazın yaptırdığımda iyi bakamadığım için (sürekli güneşe maruz kalıyordum) biraz izler olmuştu, moralimi bozuyordu ama sonradan moral bozulmamasi gerektiğini fark ettim çünkü 2 ayda geçti bütün lekelerim. Her gün evden çıkarken güneş kremi kullanmayı unutmayın, ben biraz es geçmiştim
. La roshe'nin ciciplast onarıcı kremini kullanmanızı öneririm özellikle kuru ciltler için. (Ajda abla da önermişti ben de size öneriyorum yüzü hızlı bi şekilde toparlıyor). Ben yüzüme yaptığım sırada 80 TL idi şu an maalesef 400 TL ye yakın fiyati var; muadilleri çıkmış ama kullanmadığım için yorum yapamıyorum, kullanırsam muhakkak yorum yaparım. Sorularınız olursa yanıtlayabilirim çünkü bu konuda çok fazla araştırma yaptım ve baya tecrübeli olduğumu düşünüyorum hatta isterseniz özelden öncesi ve sonrası şeklinde görseller atabilirim. Umarım siz de kurtulursunuz
. İlayda güzellik salonundan memmun kalacağınızı düşünüyorum. Ben yüzümden kesin sonuç aldıktan sonra yüzümü gören ablalarım, arkadaşlarım ve kuzenlerim de İlayda güzellik salonunu tercih ettiler. Çok güler yüzlü insanlar var, sorularınızla ve sorunlarınızla ajda abla çok güzel ilgileniyor; bazı anlarda özellikle iz kaldığında telaş yapınca bana güven vermişti. Kendisini çok seviyorum. Ve son olarak araştırmalarıma göre çevreyle karşılaştırınca en uygun yer orası