How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

izmir' de hastane ve doğum ücretleri

morpatik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
95
0
36
İzmir
Merhaba arkadaşlar, izmir' deki hastaneler ve doğum fiyatları hakkında bilgi paylaşımında bulunursak hepimizin işi biraz daha kolaylaşıcak sanki. Açıkçası hastaneler bu konuda ketum davranıyor her hastaneden fiyat almak için gidip doktorla ya da başhekimle filan yüzyüze görüşmek gerekiyor. Çalışan insanlar için de bu pek kolay değil malum. Şayet herkes kendi gittiği ya da araştırdığı doktoru, hastaneyi fiyatlarını paylaşırsa alternatifleri paylaşmış oluruz. güzel de olur. Ben henüz 14 haftanın içindeyim o yüzden gittiğim hastaneden fiyat almadım ama önümüzdeki ay sorucam, biraz yüksek olduğunu duymuştum ama bakalım.. Yeni doğum yapanların paylaşımlarını da özellikle bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar, izmir' deki hastaneler ve doğum fiyatları hakkında bilgi paylaşımında bulunursak hepimizin işi biraz daha kolaylaşıcak sanki. Açıkçası hastaneler bu konuda ketum davranıyor her hastaneden fiyat almak için gidip doktorla ya da başhekimle filan yüzyüze görüşmek gerekiyor. Çalışan insanlar için de bu pek kolay değil malum. Şayet herkes kendi gittiği ya da araştırdığı doktoru, hastaneyi fiyatlarını paylaşırsa alternatifleri paylaşmış oluruz. güzel de olur. Ben henüz 14 haftanın içindeyim o yüzden gittiğim hastaneden fiyat almadım ama önümüzdeki ay sorucam, biraz yüksek olduğunu duymuştum ama bakalım.. Yeni doğum yapanların paylaşımlarını da özellikle bekliyorum.

Merhaba ben 26 haftalık hamıleyım özel gazi hastanesine gidiyorum normal dogum ve epidural normal doğum 400 tl 1 gece konaklamalı fiyatları.sezeryan 437 yada 487 tlye geliyor.Ayşen hanım,çiğdem hanım var suan bır sorunum yok tavsıye edebılırım.

güzel konu başlığı olmuş arkadaşım..bende 23 haftadayım.. hastane arıyorum sgk anlaşmalı.. kordona gidiyordun..ama oranın doktorları dışarda doğum yaptırdığı için 1500-5000 tl arasında değişiyor fiyatlar..şimdi gaziye gidiyorum.. 450 dediler sezeryana...inşallah memnun kalırım... ama daha faklı alternatiflerde düşünebilirm...

egepol 600-700 civarı duymuştum...yapanlardan sezeryan bu arada

Back