- 19 Temmuz 2013
- 144
- 43
- 98
- Konu Sahibi kutsaltoprak
Merhaba arkadaşlar eşlerinizin yada yakınlarınızın İzmir de iyi bir fabrikada çalışan şartları koşulları uygun olan bilgileriniz var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzmir'de bildiğim fabrika çok da acaba onlar personel arıyor mu,önce o konuya eğilmek daha doğru olmaz mı?
Meslegi ne esinizin belirtmemissiniz.
Öyle iyi fabrika diye keşke iş bulunsa.
Ama öyle ha deyince güzel fabrika diye işe başlanılmaz ki.
yerel ilanları takip ediyordur sanırım.Merhaba arkadaşlar eşlerinizin yada yakınlarınızın İzmir de iyi bir fabrikada çalışan şartları koşulları uygun olan bilgileriniz var mı ?
Burda bir cok kriter var karsilamasi gereken. Daha once kendi isletmesi olan birinden bahsediyorsunuz. Özgecmisinde daha onceden fabrikada isci statusunde calismasi var mi? Yaşi kac? Bunlar cok onemli faktorler. Bir meslegi yoksa, yani kalifiye eleman degilse ve yasi da 25 den fazlaysa bu sekilde is bulmasi cok zor olur. Anca bir yerde bir tanidik vasitasiyla olur.
Allah hayirli kazanc kapilari acsin esinize. Bu ara cok duyuyorum kendi isini kapatani. Piyasa cok kotu para dönmüyor diyorlar. Hayirlisi olsun.
Tatlim su an ihtiyaciniz hat safhada sanirim. Bu yuzden iyi sartlari olan bir yer aramak size zaman kaybettirecektir. Olaya gercekci yaklasmak lazim. Izmir de cok iyi kosullari olan fabrikalar var evet ama bir meslegi olmayan kisinin oraya girmesi imkansiz gibi birsey. Oncelikle is ve is yeri ayirt etmeden herhangi bir yerden bir meslegi ogrenme amaciyla ise girsin esiniz.Doğru diyorsunuz kafamız biraz karışık açıkcası ama yaş 26 ama mecbur kalındığını çare kalmıcaz statü filan farketmicek heralde
Tatlim su an ihtiyaciniz hat safhada sanirim. Bu yuzden iyi sartlari olan bir yer aramak size zaman kaybettirecektir. Olaya gercekci yaklasmak lazim. Izmir de cok iyi kosullari olan fabrikalar var evet ama bir meslegi olmayan kisinin oraya girmesi imkansiz gibi birsey. Oncelikle is ve is yeri ayirt etmeden herhangi bir yerden bir meslegi ogrenme amaciyla ise girsin esiniz.
Bir de ne is olursa yaparim diye dusunup her defasinda farkli is gruplarinda calismak da iyi degil. Bir meslege yonelip o yonde ilerlemesi lazim. Atiyorum ben tornaci olabilirim bu isi yapabiliriim derse ordan başlasin ise. Ve ordan da devam etsin. Oncelikle ne is yapacagina karar versin esiniz. Yerel gazetelerde is ilanlari var. Ordan takip edebilir, internetten bakabhilir is ilanlarina. Organize bolgesine gidip kucuk isletmelere cv birakabilir. Oralarda is bulma imkani olur diye dusunuyorum. Allah yardimciniz olsun.