merhaba kızlar bende kısmetse temmuzda evleniyorum.konak yada narlıdere polis evinde düğüne giden varmı hiç? orayı düşünüyoruz biz? yemekli olmıycak malesef ama güzel bi yerde olsun istiyorumm.. kısmet..
arkadaşlar slm.bende bornovada ouruyorum.bornova,inciraltı heryere baktık ama ya mekanlar içimize sinmedi yada sinenler çok pahalı geldi. bana yardımcı olabilirmisiniz kokteyl düşünüyoruz ve bütçemiz max 8bin. sizce güzel bir yer bulabilirmiyiz ? bordo yeşili biliyormusunuz atatürk stadının ordaki ?
Koca sitede Mercan'da düğün yapan ya da düğüne katılan yok arkadaş
İzmirde yaşayan çevrem orası lüks hatta biraz pahalı bir yer, orda düğün ooo inanılmaz vs diyor ama neden kimse evet biz orda evlendik demiyor anlamadım
anladım canım. o zaman nişanlın ile beraber yemekli mi yoksa kokteyl mi yapacağınıza karar verin düğününüzü ..
bu arada biz öyle çok yer gezdik ki. genelde fiyatlar 45-50-55 TL arasında kişibaşı. bizim düğünümüzü yapacağımız yerde de öyle çok pazarlık yaptık ki tolga bey ile fiyatı 30 tl ye falan çektik. bi git konuş derim
Buraya yazıcağım hiç aklıma gelmezdi
Biz de Dünya Barış Anıtı'nı tuttuk izmirde ben çok beğendim. Yalnız bütün yerler eylül dahil dolmuş bu yıl yapmak isteyenler acele etsin çünkü cidden yer yok şuan hiçbir yerde.
Benim daha nişanım yapılmadı ama düğün yerini tuttuk öyle de bir durum var
Hem antalya hem izmirde yapacağız biz, hayırlısı herkes için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?