Selam kızlar.
Biz günümüzü aldık. 19.09.2010 İncraltı Beyaz Ev'de yapıyoruz. Kızlar mutlaka görüşmenizi isterim. Biz Tolga bey ile görüştük inanılmaz derecede ilgili biri. hala yar arayanınız varsa mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim.
Adres: 10/4 Sokak No:13 İnciraltı/İzmir (D.E.Ü.'nin tam karşısında)
Tel: 278 78 79
merhaba
hayırlısı olsun :)
sakıncası yoksa beyaz ev' in fiyatları hakkında bilgi verebilir misin ?
ben araştırıyorum da biraz geciktim hatta...
yemekli mi yapacaksınız?
kızlar ben de bu yaz evleniyorum ama biz biraz geç kaldık. pazartesiden itibaren düğün salonlarını arşınlamaya başlıcaz ama bizim bütçemiz bu kadar yüksek değil. biz daha uygun bişeyler düşünüyoruz çünkü daha çok aileler istiyor die düğün yapcaz. daha uygun fiyatlı yerlerde düğün yapacak kimse yok mu bu konuda bana yardım edecek???
benim nişanlım Mardinli ve sülalesi tahmin edersiniz biraz (!) kalabalık. o yüzden kişi sayısını ne kadar az tutabilirim bilmiyorum bilmiyorumkismileyarenay'cım.. biz de öyle çok araştırma yaptık ki. genelde kişi başı hesaplandğı için bence kişi sayısını minimum da tutarsanız çok fazla maaliyet çıkmaz size de.. ama narlıdere ve inciraltı tarafındakilere bakabilirsin
benim nişanlım Mardinli ve sülalesi tahmin edersiniz biraz (!) kalabalık. o yüzden kişi sayısını ne kadar az tutabilirim bilmiyorum bilmiyorumkismile
kına gecesi için yer tuttunuz mu kızlar?
ya bu da ayrı bi sorunsal di mi şekercim? ben evde yapmayı düşünüyorum ama dışarıda yapılması daha mı güsel olur bilemedim ki? sen ne yaptın?
Selam kızlar.
Biz günümüzü aldık. 19.09.2010 ıncraltı Beyaz Ev'de yapıyoruz. Kızlar mutlaka görüşmenizi isterim. Biz Tolga bey ile görüştük inanılmaz derecede ilgili biri. hala yar arayanınız varsa mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim.
Adres: 10/4 Sokak No:13 ınciraltı/ızmir (D.E.Ü.'nin tam karşısında)
Tel: 278 78 79
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?