Düğün İzmir de düğün yapanlar ya da yapacaklar buraya!!!

merhaba
hayırlısı olsun :)
sakıncası yoksa beyaz ev' in fiyatları hakkında bilgi verebilir misin ?
ben araştırıyorum da biraz geciktim hatta...
yemekli mi yapacaksınız?

merhaba kızlar bende inciraltı mercanda yapıorum ben organizasyon şirketiyle anlaştım bir sürü özel isteğim vardı 300 kişi nikah 150 kişi düğün 12.000 geldi bana

merhaba
hayırlısı olsun :)
sakıncası yoksa beyaz ev' in fiyatları hakkında bilgi verebilir misin ?
ben araştırıyorum da biraz geciktim hatta...
yemekli mi yapacaksınız?

teşekkür ederim sevgili sely
biz gerçekten sıkı bir pazarlık yaptık. Kokteyl menü de anlaştık Tolga Bey ile. şu anda yanımda fiyat menüsü yok ama bizim 130 kişilik bir organizasyonumuz olacak yaklaşık 4.000 - 4.500 tl gibi birşey tutuyor. Öyle çok yer araştırdık ki çok iyi fiyat aldık burdan. İnciraltı ve sahilevlerindeki her yeri gezdik ve fiyat aldık. Bu devirde yemekli düğüne çok para harcamak istemediğimiz için hayalimize en yakın olan yerde (ki beyaz ev oldu) karar verdik. ayrıca buranın ahçısı da eski efes otelinin aşçısıymış ben biraz fazla araştırmacı olduğum için herşeyi sordum soruşturdum mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim.

bu arada senin için de hayırlı olsun. sizin ne zaman kısmetse ?

kızlar ben de bu yaz evleniyorum ama biz biraz geç kaldık. pazartesiden itibaren düğün salonlarını arşınlamaya başlıcaz ama bizim bütçemiz bu kadar yüksek değil. biz daha uygun bişeyler düşünüyoruz çünkü daha çok aileler istiyor die düğün yapcaz. daha uygun fiyatlı yerlerde düğün yapacak kimse yok mu bu konuda bana yardım edecek???

yarenay'cım.. biz de öyle çok araştırma yaptık ki. genelde kişi başı hesaplandğı için bence kişi sayısını minimum da tutarsanız çok fazla maaliyet çıkmaz size de.. ama narlıdere ve inciraltı tarafındakilere bakabilirsin

benim nişanlım Mardinli ve sülalesi tahmin edersiniz biraz (!) kalabalık. o yüzden kişi sayısını ne kadar az tutabilirim bilmiyorum bilmiyorumkismile

benim nişanlım Mardinli ve sülalesi tahmin edersiniz biraz (!) kalabalık. o yüzden kişi sayısını ne kadar az tutabilirim bilmiyorum bilmiyorumkismile

anladım canım. o zaman nişanlın ile beraber yemekli mi yoksa kokteyl mi yapacağınıza karar verin düğününüzü ..
bu arada biz öyle çok yer gezdik ki. genelde fiyatlar 45-50-55 TL arasında kişibaşı. bizim düğünümüzü yapacağımız yerde de öyle çok pazarlık yaptık ki tolga bey ile fiyatı 30 tl ye falan çektik. bi git konuş derim

bence acele etmen gerekıyo cnım bizz aralık ayında basladık arastırmaya hazıran temmuz ozmandan doluyduu haftasonlarıı göl gazınosunu sectık bızz cok guzell ve ferahh bı yerr

ya bu da ayrı bi sorunsal di mi şekercim? ben evde yapmayı düşünüyorum ama dışarıda yapılması daha mı güsel olur bilemedim ki? sen ne yaptın?

Ben inciraltında yer tuttum. Evde zor olur diye düşündüm.
Birde ev filan leş gibi olacak. Tam düğün üstü onun temizliğiyle uğraşacağız.
Karmaşa olacak evde.İnsanlar üstüstte. Biraz zor.

önümüzdeki hafta içinde de beyaz ev de kardeşimin düğünü vardı.. bu gun bi ugruyum dedim, tüm çimler kurumuş, yeşilden eser kalmamış kizlar.. canım cok sıkıldı.. salonu tutarken her yer yemyeşildi. ama simdi napalim hava irden ısındı kurudu çimler diorlar.. yaa belediyenin ektiği çim alanları bile yemyeşil. onlar bakabilmiştee, beyaz ev patronları mı bakamamış çimlere ?

çok üzüldüm kizlar, b, çare!!!

Tatlım seneye düğünümüz var, bizde beyaz ev'de kokteyl li düşünüyoruz. Servisi, müzikleri ve kokteyl menüsü nasıldı? Kaça kadar eğlenebildiniz? Küçük tarafta mı yaptınız büyük tarafta mı? Bi de malum arabasız gidilmicek bi yer, servis falan tuttunuz mu gelicek misafirleriniz için?

ben ege universite icerisindeki tenis kafeyi begeniyorum ozellkle baharda evlenen kisiler icin butun telleri sarmasiklar sarmis oluyo disarisiyla baginiz tamamen kesiliyor, yemekleri zaten cok lezzetli ve dugun aninda garsonlara birakip gitmiyor kimse isi 2 yetkili surekli isin basinda goz kulak oluyor. ama size tavsiyem gunduz vakti gidin ve bir dugunede izleyici olarak katilin ortami gorun:) zaten siz solerseniz bole bole merak ediyorum diye onlar kendileri bile buyur ediyor, benim iki kuzenimn dugunude orda olduboshayallersmile

kizlar bizde Buca da Hayal dugun salonunu tuttuk.. benim dugunum kisin olucak 5 Mart ta o yuzden kir dugunu hayalimden vazgectim.. ama cok sirin bi yer eger kapali bi yer ariyan varsa tavsiye ederim..

nişanlım rain kuluple görüşmüş orayı çok istiyor bakalım kısmetse inşallah orda yapıcaz ama önce burdaki tarihi alıcaz ön görüşyei yaptı tarih için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…