İZMİR de doğum yapan,hastane ve doktordan memnun anneler tavsiyeleriniz ...

gonul_2000_sayfam

aşk herşeye değer
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
417
5
118
Tekirdağ
Öncelikle herkese merhaba umarım geniş bir paylaşım alanı olur.ve tecrbeli anneler anne adayları bilgi ve birikimleriyle yardımcı olurlar.
izmire yeni taşındık.çiğlide oturuyorum.6,5 aylık hamileyim kordon klinikte mete beye 3 aydır gidiyorum ve memnunum.ancak artık tam teşekküllü ve çiğliye çok uzak olmayan hastane ortamı ve doktorları iyi olan doğum yapabileceğim bir hastane arıyorum.bu güne kadar medical parka giderim diye düşünüyodum.formu takip ediyorum ancak oturmayan fiyat politikası kafa karıştıyor.memnun kalanda var şanssızlıkla karşılaşanda.sanırım oraya başlamadan vazgeçtim kararsızım artık biyere karar verip devam etmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirimm

Merhaba,
Ben Eylül ayında İzmir'de doğum yaptım.Özel Çınarlı Hastanesin'de doğurdum.Sadece doğum üzerine bir hastane olduğu için gerekli olan herşey var.doktorum ve ekibi çok ama çok iyiydi.Şöyle söyliyeyim,sezaryen oldum ve ertesi gün hoplaya zıplaya evime gittim.Fiyat politikaları sabittir.Yani süprizle karşılaşmazsınız,tavsiye ederim.

Ben de 2011 Ağustosta Ege Saglik Hastaneisnde (universal hospital) dogum yaptim. Normal dogum yaptim, 2 gece kaldigim icin hastanedeki tum ebelerle tanisma firsati buldum. Normal dogumda ebeler cok onemli oldugu icin bu yonden kesinlikle tavsiye ederim. doktorum da hastanenin kendi doktoru olan Evrim Berberoğlu, çok çok çok çok iyi bir doktor tamamen normal dogumdan yana eger bir terslik yoksa. Bunun disinda, ben kendim de bu hastanede dogmusum ve bebekligimden beri yani 28 senedir her sikayetimde bu hastaneye gidiyorum, simdiye kadar tek olumsuz bir sey yasamadim. Bence degerlendirebilirsiniz.

bende çınarlı hastanesinde doğum yaptım haziranda .çok memnun kaldım.aynı gece yürümeye basladım.ve fiyatlar sabit.tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…