- Konu Sahibi gonul_2000_sayfam
Öncelikle herkese merhaba umarım geniş bir paylaşım alanı olur.ve tecrbeli anneler anne adayları bilgi ve birikimleriyle yardımcı olurlar.
izmire yeni taşındık.çiğlide oturuyorum.6,5 aylık hamileyim kordon klinikte mete beye 3 aydır gidiyorum ve memnunum.ancak artık tam teşekküllü ve çiğliye çok uzak olmayan hastane ortamı ve doktorları iyi olan doğum yapabileceğim bir hastane arıyorum.bu güne kadar medical parka giderim diye düşünüyodum.formu takip ediyorum ancak oturmayan fiyat politikası kafa karıştıyor.memnun kalanda var şanssızlıkla karşılaşanda.sanırım oraya başlamadan vazgeçtim kararsızım artık biyere karar verip devam etmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirimm![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
izmire yeni taşındık.çiğlide oturuyorum.6,5 aylık hamileyim kordon klinikte mete beye 3 aydır gidiyorum ve memnunum.ancak artık tam teşekküllü ve çiğliye çok uzak olmayan hastane ortamı ve doktorları iyi olan doğum yapabileceğim bir hastane arıyorum.bu güne kadar medical parka giderim diye düşünüyodum.formu takip ediyorum ancak oturmayan fiyat politikası kafa karıştıyor.memnun kalanda var şanssızlıkla karşılaşanda.sanırım oraya başlamadan vazgeçtim kararsızım artık biyere karar verip devam etmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirimm