• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir de dış mekan çekimi

nghn987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
448
1
46
Denizli
kızlar merhaba sizlere bişey soracağım izmir de düğünü olup dış mekan çekimi yaptıran var mı bi kaç foto cu var aklımda FOTO KİM ve FOTO VİCİR bunlar hakkında bi bilgisi olan varsa yazabilirmi lütfen :69::69:

kımse cevap yazmamıs bende bu konuda bır arastırma ıcındeyım ızmırde dıs cekım yaptıran arkadaslar foto ısmı ve fıyatlr hakkında bılgı verebılır mı . ağustos 2012 de dugunum oluck sımdıden ayarlamak ıstıyorum en azından ne kadar odeyecegımı bılmek ıstıyorum ama sanırım fıyatlar 1000 tl cıvarındaysa nişanlım pahalı buldu sanırım onu ıkna etmem zor olucakama çok istiyorumm çunku benım sözüm evde oldu cekilen bı kac footo vardı sağolsun ablam dısında kımse ılgılenmemıs oda bılg format atılınca gıttı nısanda yapmadım bu yuzden foto konusunda cok hassasım yardımlarınızı beklıyorum kızlarrrr:43:

tatlım şimdi gördüm bende yazını.ben nişan fotograflarımı,ablam düğün ve aile fotograflarını hatta yeğenimin 1 yaş fotograflarını stüdyo ekremde çektirdik.Karşıyakada.çok memnun kalacağından eminim.biraz tuzlu.ama ekrem bey ve oğullrı o kadar kibar ve eğlencelilerki,tabiki de işlerini profesyonelce yapıyorlar.bi görüş derim.hatta geçen gün aradım ben düğün için 700tl den başlıyo dedi.onu birebir görüşmen lazım.çok memnun kalcağından eminim.google'da stüdyo ekrem diye yazarsan çıkar.mutluluklar şimdiden

düğün fotoğrafçısı Ahmet Kaya var.agora fotoğrafçılık diye geçiyor adı.facebookta düğün fotoğrafçısı olarak.Hilton center da yeri.web sitesine gir bak ben oraya çektirmeyi düşünüyorum.çok güzel fotolar bakış açısı çok farklı.

kızlar düğünüm eylüldeydi çok sağolun yine de, ben foto kim ile anlaştım 750 tl ödedim ama çok içime sindi, ayrıca bir arkadaşım düğün hikayesi çekimi yaptı hediye olarak :1: o da çok güzel oldu :16:

Son düzenleme:
Back