iZMİR DE ÇİKOLATA KİSTİ AMELİYATI OLAN VAR MI ?

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.577
448
hukuk
Merhabalar ,
Yaşım küçük olmasına rağmen 11cm çapında çikolata kistim var. Bekarım doğum gibi bişey söz konusu değil, diğer organlarıma yapışmadan acil ameliyat dediler. Doktor araştırması içerisindeyim. Kapalı mı yoksa açık ameliyat mı olsam diye düşünüyorum... Kapalı da büyüklüğünden dolayı patlama riski var açık ameliyata döner dedi gittiğim doktor. Çikolata kisti ameliyatı olup doktorundan memnun kalanların tavsiyelerini bekliyorum.
Ameliyat sonrası ne gibi sorunlar ile karşılaştınız ? Benim yumurtalığa yakın yerde ama yapışık değil, yapışmadan almamız gerek diye özellikle belirrti doktor.

Merhabalar ,
Yaşım küçük olmasına rağmen 11cm çapında çikolata kistim var. Bekarım doğum gibi bişey söz konusu değil, diğer organlarıma yapışmadan acil ameliyat dediler. Doktor araştırması içerisindeyim. Kapalı mı yoksa açık ameliyat mı olsam diye düşünüyorum... Kapalı da büyüklüğünden dolayı patlama riski var açık ameliyata döner dedi gittiğim doktor. Çikolata kisti ameliyatı olup doktorundan memnun kalanların tavsiyelerini bekliyorum.
Ameliyat sonrası ne gibi sorunlar ile karşılaştınız ? Benim yumurtalığa yakın yerde ama yapışık değil, yapışmadan almamız gerek diye özellikle belirrti doktor.
Çok geçmiş olsun, ne durumdasın ameliyat oldun mu.Çok şansılısın erken teşhis olmuş, muhetemelen ameliyat sonrası baskılaması için hap verecektir doktor, evlenince çok ertlemeden hemen çocuk düşünmelisin, sonra bizim gibi uğraşısın :(

Çok geçmiş olsun, ne durumdasın ameliyat oldun mu.Çok şansılısın erken teşhis olmuş, muhetemelen ameliyat sonrası baskılaması için hap verecektir doktor, evlenince çok ertlemeden hemen çocuk düşünmelisin, sonra bizim gibi uğraşısın :KK43:

Ameliyat oldum 19ekimde. Ultrasonda gözüktüğü gibi çıkmadı. Yumurtalığıma ve bağırsağıma yapışmış. Doktorum sağolsun çok iyiydi ve başarılı bir ameliyat geçirdim sol yumurtalığımı almadı . Ayda 1kez olmak üzere lucrin iğne verdi 2tanesini oldum, geçici menepoza soktular . İnşallah tekrar üremez. 24yaşındayım bekarım ya =( doktorumda doğum önerio ama koca yok o_O:KK48:

Back