izmir de burun estetiği

Eylulbegum12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
2
0
1
26
Merhaba arkadaşlar bende herkes gibi burun ameliyatı olmak isteyip doktora karar veremeyenlerdenim.İzmir de olmak istiyorum ancak bir sürü doktor var.İnstagramda sorduğumda genelde hep 7000-10000 civarı fiyat söylüyorlar.Bu yüzden devlet ya da üni hastanesinden olmak istiyorum.Eğer olup da memnun kalan varsa lütfen yorum yazabilir mi ?

Ben de seninle aynı durumdayım. İzmir de yiğit özer tiftikçioğlu ve ufuk bilkay arasında kaldım

Haklısın en iyi denilen doktorlar hakkında bile şikayet var doktorun deneyimi kadar hastanın şansıda önemli galiba
Kızlar merhaba ben 2 gün önce EntoKbb’de Dr.Fırat Demirtaşoğlu’na burnumu yaptırdım. Fırat beyden önce 3 doktorla görüşmüştüm. İçlerinden biri de prof. Olmasına rağmen aklımda hep bir soru işareti vardı. Diğer görüştüğüm doktorların hepsi estetik cerrahtı. Fırat bey kbb’ci olmasına rağmen çok doğal ve güzel burunlar yapıyor. Fırat beye ön görüşme ücreti ödemedim. Görüşmeden önce 3 boyutlu fotograflarınızı çekiyorlar, görüşme esnasında doktor bey hemen simülasyonunuzu yapıyor. Doğru düzgün muayenenizi yapıp, aklınıza takılan ne varsa sabırla cevaplıyor. Mesela burnumun sol tarafında yaklaşık %30 ‘luk bir tıkanıklık olduğunu diğer hiç bir doktor bana söylememişti. Çünkü elle bile muhayene etmeyip, bakarak “şöyle yaparız, böyle olur” fln gibi konuşmalarla ön görüşme yapmıştık. Neyse Fırat beyin enteresan bir aurası var, güler yüzlü, insana güven veren bir doktor. Fırat beyle görüşme yaptığım gün hemen ameliyat için gün aldım. Hatta o gün müsaitim gel hemen yapayım dese, girerdim. yıllardır aklımda olup, bir türlü cesaret edemediğim birşeyken, biranda oldu bitti gibi oldu. Tahminimden çooook çok kolay bir operasyonmuş. İlk 24 saat 20 dk arayla buz koyma faslı olmasa, fosur fosur uyurdum. Hiç ağrım olmadı. 20’lik dişimi çektirdiğimde bile daha çok zorlanmıştım. Bugün 2. gün, hafif bir morluğum var. Ama morarma olayı kişiden kişiye değişen bir durummuş. Şişliğim yok denecek kadar az. Az önce tamponlarım alındı. O da çok gözümde büyüttüğüm birşeydi, ama o da çok kolay geçti. Kişinin kemik yapısına göre bazı hastalarda alçıyı birkaç gün fazla tutuyormuş doktor bey, bir hafta sonra da alçı alınıp bandaj takılacak. Sonuç olarak daha önceden ameliyat olan arkadaşlarım hep aynı şeyi söylemişti “doktor içine siniyorsa çok da araştırmamak lazım, doğru doktoru bulunca karar veriyorsunuz” sanırım haklılar Merak ettiğiniz birşey olursa özelden yazabilirim.

arkadaşlar ben can ercan da oldum cok memnunum fiyaatı 7500 tl
muayene ücretsiz gidip görüşün bence burnum suan rahat nefes alıyor ve görüntüsü de çok hoş

Kuzenim İzmir’de devlet hastanesinde Dr. Ali Oğuz Demir’e oldu çok uygun fiyata, bir bakın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…