• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir' de burun estetiği yaptıran ve memnun olan var mı?

formidea

tırı vırı...
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
2.153
2.861
83
arkadaşlar merhaba,

İzmir' de burun estetiği yaptıran ve memnun olan var mı?

ÇİĞLİde. EKOL kulak burun boğaz hastanesi. doktorumun elinin hafif olması sayesinde süreç çok kolay geçti morluk hiç olmadı. ama şuan burnum çok şiş oldugundan büyük görünüyor. doktorumdan memnunum

ÇİĞLİde. EKOL kulak burun boğaz hastanesi. doktorumun elinin hafif olması sayesinde süreç çok kolay geçti morluk hiç olmadı. ama şuan burnum çok şiş oldugundan büyük görünüyor. doktorumdan memnunum

Benim çok büyük bi burnum yok biraz küçültmek istiyorum, bir de burnumdan rahat nefes alamıyorum.

Size Ne kadar mal oldu bu ameliyat? Hastanede yattınız mı?

Benim çok büyük bi burnum yok biraz küçültmek istiyorum, bir de burnumdan rahat nefes alamıyorum.

Size Ne kadar mal oldu bu ameliyat? Hastanede yattınız mı?
1 gece yatıyorsun. fiyat 5 bin tl. benimki de çok büyüktü biraz küçültme ve kemik eğriliği düzeltmesi yaptık. ama gözüme hala büyük geliyor o ayrı

1 gece yatıyorsun. fiyat 5 bin tl. benimki de çok büyüktü biraz küçültme ve kemik eğriliği düzeltmesi yaptık. ama gözüme hala büyük geliyor o ayrı

Henüz çok erken, şişliği inicek. Merak etme. Sonucunu Merak ediyorum

Öncesi ve sonrası buyur canım:) dediğim gibi burnum hala büyük.. düzelecek sabret diyor doktorum

Eklentiler

• IMG_5836.JPG
    IMG_5836.JPG
    42,8 KB · Görüntüleme: 209
  • IMG_6423.JPG
    IMG_6423.JPG
    56 KB · Görüntüleme: 228
Back