Ben İsa hocaya oldum 3 hafta önce, ameliyatım baya iyi geçti sonrasında da hiç ağrım sızım olmadı çok rahat geçti iyileşme sürecim çok şükür zaten kapalı ameliyat yaptı ve tampon falan da koymadı. Genelde ameliyatlarını kapalı ve tamponsuz yapıyor sanırım ama ben sorduğumda hastadan hastaya değişiyor ameliyatta belli olur demişti. Bence şekli de şuan gayet iyi ne istediysem onu yaptı hoca. Ama tabi daha değişir muhtemelen çok yeni çünkü. Gören akrabalarım sende bir değişiklik var ne yaptırdın yüzüne diyor ama burnumu anlamıyorlar :) Bu arada abim de revizyon olmuştu 3 ay önce İsa hocaya, ben de onun sürecini gördüğüm için olmak istemiştim zaten. Muayeneye gittiğimde de birkaç hastasını görmüştüm çok beğenmiştim yaptığı burunları. Bence İsa hocanın tek eksik yanı Instagramı çok aktif kullanmaması genelde ameliyat masasında fotoğraflar paylaşıyor. Uzun dönem pek paylaşmıyor sanırım çok fazla işin o yönüyle ilgilenemiyor. Baya reklam yapmış gibi oldum ama biz abimle gayet memnun kaldık kendisinden inşallah böyle devam eder 6 ay sonra güncellerim durumumu :))