• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İzmir de bebek tedavisi için doktor(polikistik over)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minicikpandam

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
2.291
4.073
133
29
Merhaba İzmir de bebek tedavisi için doktor arıyorum tavsiyeleriniz varsa değerlendiririm yeni evli olduğum için devlet hastanesi tedavi uygulamaz o yüzden özel hastane tavsiyelerinize talibim. 24 yaşındayim 6 mm over pco izlendi son ultrason goruntum kilom yok zayıfım

Merhaba İzmir de bebek tedavisi için doktor arıyorum tavsiyeleriniz varsa değerlendiririm yeni evli olduğum için devlet hastanesi tedavi uygulamaz o yüzden özel hastane tavsiyelerinize talibim. 24 yaşındayim 6 mm over pco izlendi son ultrason goruntum kilom yok zayıfım
Özel.cinarli onur beyi oneririm

Merhaba bbek sahibi ya da anne adayı değilim ama prof dr sefa kelekçi yi tavsiye edebilirim size. Benim bazı tedavilerimi ve operasyonumu kendisi yaptı ve ileride bebek sahibi olursak doktorum da kendisi olacak.

Aysel hanım ile tavsiye ve uzun arastirmalar sonucunda tedaviye başladım. Coook Guler yüzlü bilgili bir doktor. Hastası çok ve hepsi ile arkadaş gibi. Çekinmeden herşeyi sorabilirsiniz hatta oncesinde tahmin ediyor sanki sormadan bilgisini veriyor. Özel karataş hastahanesi görev yaptığı yer.

Back