izmir çınarlı reşat bozoklar mı,tahir özgüder mi?

Canım ikili test ücreti ne kadar çınarlıda
Sen yaptırmış mıydın?
Ona göre hazırlıklı gideyim?
Resat bey ikili test yaptırıyor sadece.ucreti varmiydi animsamiyorum.olsa bile cuzi bi miktardir aklimda kalmadigina gore.ultrosonda ense kalinligina gelisime bakicak bi kan ve idrar tahlili veriosun okadar.

Kızlar medikal parktaki doktorumdan inanılmaz memnunum. Hatta ben orda ameliyatta oldum bir sorun yaşamadım ama hastaneyle ilgili duyduklarım okuduklarım beni cok soğuttu. Doğumu çınarlıda yapmak istiyorum bende reşat beyden bu hafta içine randevu alıcam inşallah memnun kalırım. İlgili bir doktordur umarım. Ben medikaldeki doktorumu istediğim zaman arayabiliyorum mesela. Cok sabırlı harika biri. Umarım reşat beyde öyledir

1 1907fb bunu duyduğuma sevindim oğlumu doğumu çınarlıda olmuştu. doğumumdan 4 ay sonra anlaşmaları bitmişti gerçi üzerinden neredeyse 6 yıl geçti. şimdi ikinciyi düşünüyoruz olursa çınarlıya gitmek isterim.

Tesekkür ederim o zaman cok mantıklı. aslında ben medikal parka gidiyorum doktorumdan da memnunum ancak maalesef cok fazla olumsuz sey duydum. bir dış gebelik yaşadım. Orda ameliyat oldum. Cok ilgilendiler bir sorun yasamadım buna rağmen Bir sogukluk yasıyorum su an medikale karşı. daha zamanı var aslında ama şimdiden arastıyorum. Çınarlıda reşat beye gidicem memnun kalırsan doğumuda orda yapıcam herhalde. Siz memnun kaldınız mı?

Medical de hangi doktora gidiyordunuz acaba bende oraya gtmeyi dusunuyorum henuz arastirma asamasindayim kent ve medical arasinda kaldim

Medical de hangi doktora gidiyordunuz acaba bende oraya gtmeyi dusunuyorum henuz arastirma asamasindayim kent ve medical arasinda kaldim
Vedat uluğ benim doktorum ben bi dış gebelik gecirdim beni ameliyata etti hiç bi sorun yasamadım. Cok saygılı işini ciddiye alan birisi tvsiye ederim

29 ekim 2015 günü oğlumu çınarlı Hastanesi'nde Reşat beyde dogurdum ve p günden sonra hayatım asla eskisi gibi olmadı. Oğlum doğum sonrası sepsis oldu ve 13 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi. Sepsis e bağlı kalp atışları yavasladi.bizi başka bir hastaneye sevk ettiler ve Reşat bozoklar beni arayıp "bebeğin kalbi delik" dedi. Öyle bir şey yokmuş sonrada bana pardon bir yanlışlık olmuş dedi.cocuk oyuncağı gibi.bebegin kalp atislarindaki ciddi sorun doğumda kaptirdiklari mikrop yani sepsis yüzünden mis.ama sanki bebek doğuştan kalp hastası bak biz den değil sorun havası yaratmaya çalıştılar. Ben yandım siz yanmayin. 2 sene geçti oğlum sağlıklı ama ben onu kaybetme korkusundan anksiyete hastası oldum. Çok zor . Lütfen Reşat Bozoklar a gidecekler tekrar tekrar düşünün. Bunu 2 yıl sonra yazdım çünkü bende önce biri daha çınarlı da Reşat Bozoklar da doğum yapmış ve onun bebeği de sepsis olmuş. O yazıyı görünce yazmak istedim

X