- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- Konu Sahibi Lollapollosaa
Canım ikili test ücreti ne kadar çınarlıdaKesinlikle resat bozoklar
Sen yaptırmış mıydın?
Ona göre hazırlıklı gideyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ikili test ücreti ne kadar çınarlıdaKesinlikle resat bozoklar
Resat bey ikili test yaptırıyor sadece.ucreti varmiydi animsamiyorum.olsa bile cuzi bi miktardir aklimda kalmadigina gore.ultrosonda ense kalinligina gelisime bakicak bi kan ve idrar tahlili veriosun okadar.Canım ikili test ücreti ne kadar çınarlıda
Sen yaptırmış mıydın?
Ona göre hazırlıklı gideyim?
Sağol canım:)Resat bey ikili test yaptırıyor sadece.ucreti varmiydi animsamiyorum.olsa bile cuzi bi miktardir aklimda kalmadigina gore.ultrosonda ense kalinligina gelisime bakicak bi kan ve idrar tahlili veriosun okadar.
Olsunda 20 lira olsun. Resat bey kendi bakiyor 20 lirada kan tahlili ne falan aliyor hastane okadar..onu diyenler radyoloji uzmanına gidiyordur.gereksiz bisi yaniSağol canım:)
200-300 gibi sayılar dolanıyo da forumda.
O yüzden sordum
Vardı en son ben konuştıuğumdaçınarlının sgk anlaşması devam ediyor mu? ben anlaşmalı değiller diye biliyordum.
Temmuz ayında konustum ancak ben doktorumka devam etmeye karar verdim şu anda da çok memnunum medikal parktaçınarlının sgk anlaşması devam ediyor mu? ben anlaşmalı değiller diye biliyordum.
Tesekkür ederim o zaman cok mantıklı. aslında ben medikal parka gidiyorum doktorumdan da memnunum ancak maalesef cok fazla olumsuz sey duydum. bir dış gebelik yaşadım. Orda ameliyat oldum. Cok ilgilendiler bir sorun yasamadım buna rağmen Bir sogukluk yasıyorum su an medikale karşı. daha zamanı var aslında ama şimdiden arastıyorum. Çınarlıda reşat beye gidicem memnun kalırsan doğumuda orda yapıcam herhalde. Siz memnun kaldınız mı?
Vedat uluğ benim doktorum ben bi dış gebelik gecirdim beni ameliyata etti hiç bi sorun yasamadım. Cok saygılı işini ciddiye alan birisi tvsiye ederimMedical de hangi doktora gidiyordunuz acaba bende oraya gtmeyi dusunuyorum henuz arastirma asamasindayim kent ve medical arasinda kaldim