- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- Konu Sahibi Lollapollosaa
Çok üzüldüm geçmiş olsun.özel değilse paylaşır mısınız yaşadıklarınızı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebegi incelerkrn siyah beyaz ultrasonla bakiyor sona dogru bebisi izlerken renkli oluyor canim cihazin kalitesinden anlamiyorum ama siyah beyazda olsa hersey sizin anliyabileceginiz kadar net gozukuyorLovely35 S sevgi85izmir karanfilsokak Kızlar Tahir bey yaklaşık 10 yildir annemin ve benim doktorum çok çok iyi biri. Ben yurtdışındayım kendisine her sene muayene oluyorum ilk hamileliğim önümüzdeki ay Türkiye gelicem fakat ultrason cihazını hic bilmiyorum yani renkli USG si varmı yokmu hic bilgim yok. Sizler benimle paylasirsaniz randevu için aradığım da sekreterine sormamis olurum hem
Çok teşekkür ederim, iyi oldu öğrendiğimBebegi incelerkrn siyah beyaz ultrasonla bakiyor sona dogru bebisi izlerken renkli oluyor canim cihazin kalitesinden anlamiyorum ama siyah beyazda olsa hersey sizin anliyabileceginiz kadar net gozukuyor
merhaba,Bugün Reşat beyde hem renkli hem de normal ultrasonla baktık bebişime. Uzun uzun parmaklarına kadar inceledik kuzumu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim kendisini.
Ben hastanede kendisine muayene oldum ve evet renkli ultrasondan da gösteriyor. Bu şekilde, benim minik bebişimmerhaba,
siz muaynehanesine mi gittiniz yoksa çınarlıda renkli ultrason var mı? ben de ilk kez gideceğim Reşat beye bu perşembe
çınarlıdan randevu aldım o yüzden soruyorum.
teşekkürler
Ayyyy cooook seker...masallah!Ben hastanede kendisine muayene oldum ve evet renkli ultrasondan da gösteriyor. Bu şekilde, benim minik bebişim
Çok tatlı maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Peki muayene ücreti nedir?Ben hastanede kendisine muayene oldum ve evet renkli ultrasondan da gösteriyor. Bu şekilde, benim minik bebişim
Çok teşekkür ederimmAyyyy cooook seker...masallah!
Çok teşekkür ederim,Allah hepimize kucağımıza sağlıkla almak nasip etsinÇok tatlı maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Peki muayene ücreti nedir?
Muayenehanesinde mi 50 tl? Kaynak yaptım ama kusura bakmayın? Peki Çınarlıda ne kadar muayene ucreti bilginiz var mı?Çok teşekkür ederimm
Çok teşekkür ederim,Allah hepimize kucağımıza sağlıkla almak nasip etsin
Ssk anlaşmalı 50 tl muayene ücreti
Canim bence hastane ücreti 50 TL SSK anlasmaliymisMuayenehanesinde mi 50 tl? Kaynak yaptım ama kusura bakmayın? Peki Çınarlıda ne kadar muayene ucreti bilginiz var mı?
Ben de muaynehanesine mi gitsem ki?
Bence de hastanedir.. Muaynehaneye gittigini soylemisti sanirim o yuzden kafam karisti zaten her dakika karismaya musait bu kafa :)Canim bence hastane ücreti 50 TL SSK anlasmaliymis
Bildigim kadariyla tam gun yasasi yuzunden kisa bir sure once muaynanesini kspatip sadece hastanede devam ediyor hastane muaynesi 50 tlBence de hastanedir.. Muaynehaneye gittigini soylemisti sanirim o yuzden kafam karisti zaten her dakika karismaya musait bu kafa :)
Sormak istedigim aslinda su,,: artik iki haftada bir kontrollere gitnemiz gerek sanirim. Acaba muaynehaneye gitmek daha mi avantajli olur her bakimdan? Ozelde kac liraya bakiyor acaba Resat Bey?
Maşallah ya .çok tatlı görünüyo.ikili test yaptırdınız mı acaba?Ben hastanede kendisine muayene oldum ve evet renkli ultrasondan da gösteriyor. Bu şekilde, benim minik bebişim
Çok teşekkür ederiz Evet pazartesi günü yaptırdık, 1 hafta 10 gün arası çıkacağını söylediler. Siz de Çınarlı'da mı kontrol oluyorsunuz.Maşallah ya .çok tatlı görünüyo.ikili test yaptırdınız mı acaba?