izmir çınarlı reşat bozoklar mı,tahir özgüder mi?

Lovely35 Lovely35 S sevgi85izmir karanfilsokak karanfilsokak Kızlar Tahir bey yaklaşık 10 yildir annemin ve benim doktorum çok çok iyi biri. Ben yurtdışındayım kendisine her sene muayene oluyorum ilk hamileliğim önümüzdeki ay Türkiye gelicem fakat ultrason cihazını hic bilmiyorum yani renkli USG si varmı yokmu hic bilgim yok. Sizler benimle paylasirsaniz randevu için aradığım da sekreterine sormamis olurum hem

Lovely35 Lovely35 S sevgi85izmir karanfilsokak karanfilsokak Kızlar Tahir bey yaklaşık 10 yildir annemin ve benim doktorum çok çok iyi biri. Ben yurtdışındayım kendisine her sene muayene oluyorum ilk hamileliğim önümüzdeki ay Türkiye gelicem fakat ultrason cihazını hic bilmiyorum yani renkli USG si varmı yokmu hic bilgim yok. Sizler benimle paylasirsaniz randevu için aradığım da sekreterine sormamis olurum hem
Bebegi incelerkrn siyah beyaz ultrasonla bakiyor sona dogru bebisi izlerken renkli oluyor canim cihazin kalitesinden anlamiyorum ama siyah beyazda olsa hersey sizin anliyabileceginiz kadar net gozukuyor

Bugün Reşat beyde hem renkli hem de normal ultrasonla baktık bebişime. Uzun uzun parmaklarına kadar inceledik kuzumu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim kendisini.

Bugün Reşat beyde hem renkli hem de normal ultrasonla baktık bebişime. Uzun uzun parmaklarına kadar inceledik kuzumu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim kendisini.
merhaba,
siz muaynehanesine mi gittiniz yoksa çınarlıda renkli ultrason var mı? ben de ilk kez gideceğim Reşat beye bu perşembe
çınarlıdan randevu aldım o yüzden soruyorum.
teşekkürler

merhaba,
siz muaynehanesine mi gittiniz yoksa çınarlıda renkli ultrason var mı? ben de ilk kez gideceğim Reşat beye bu perşembe
çınarlıdan randevu aldım o yüzden soruyorum.
teşekkürler
Ben hastanede kendisine muayene oldum ve evet renkli ultrasondan da gösteriyor. Bu şekilde, benim minik bebişim :KK200:

Eklentiler

• 11292712_10153368335489719_2030104953_n.jpg
    11292712_10153368335489719_2030104953_n.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 150
Çok teşekkür ederimm :KK68:

Çok teşekkür ederim,Allah hepimize kucağımıza sağlıkla almak nasip etsin :KK68:
Ssk anlaşmalı 50 tl muayene ücreti
Muayenehanesinde mi 50 tl? Kaynak yaptım ama kusura bakmayın? Peki Çınarlıda ne kadar muayene ucreti bilginiz var mı?
Ben de muaynehanesine mi gitsem ki?

Canim bence hastane ücreti 50 TL SSK anlasmaliymis
Bence de hastanedir.. Muaynehaneye gittigini soylemisti sanirim o yuzden kafam karisti zaten her dakika karismaya musait bu kafa :)
Sormak istedigim aslinda su,,: artik iki haftada bir kontrollere gitnemiz gerek sanirim. Acaba muaynehaneye gitmek daha mi avantajli olur her bakimdan? Ozelde kac liraya bakiyor acaba Resat Bey?

Bence de hastanedir.. Muaynehaneye gittigini soylemisti sanirim o yuzden kafam karisti zaten her dakika karismaya musait bu kafa :)
Sormak istedigim aslinda su,,: artik iki haftada bir kontrollere gitnemiz gerek sanirim. Acaba muaynehaneye gitmek daha mi avantajli olur her bakimdan? Ozelde kac liraya bakiyor acaba Resat Bey?
Bildigim kadariyla tam gun yasasi yuzunden kisa bir sure once muaynanesini kspatip sadece hastanede devam ediyor hastane muaynesi 50 tl

X