- 7 Haziran 2010
- 54
- 1
- Konu Sahibi Lollapollosaa
reşat beye gidiyorum. muayene 45 tl doğum 1550 tl imiş. reşat bey bence süper
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şu an reşat beye gidiyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum. Hakkında kötü birşey söyleyemem ama ben daha sıcakkanlı bir dr arıyorum o yüzden gelecek ay tahir beyi yada ahmet seçkin önoğlu na gidip denemek istiyorum.reşat beye gidiyorum. muayene 45 tl doğum 1550 tl imiş. reşat bey bence süper
Sgk ilemi bu fiyat yenimi konuştunuz doğum ile ilgili fiyat alamadım da ben hastanedenreşat beye gidiyorum. muayene 45 tl doğum 1550 tl imiş. reşat bey bence süper
Bunu bende cok merak ediyorum aslinda muayne ucreti 120 lira ama cok ilgili bir beyBir şey daha soracaktım. Muayene olduktan sonra 1-2 hafta sonra bir daha cagırdığında dr tekrar gidince muayene ücreti alıyorlar mı? Özellikle son aylarda sık çağırıyorlar her gidişte ücret alınıyor mu? Bir de doğum ücretini biliyor musunuz? Ben şu an çınarlıdaki bir dr gidiyorum doğum ücreti 1500 dediler. Tahir bey de çınarlı da doğum yaptırıyor ya ayrıca ne kadar ücret alıyor biliyor musunuz?
Bir sey sormak istiyorum bende tahir beyinhastasiyim ikili test icin herhangi bir yere yonlendirdimi ucreti konusunda bir bilginiz varmi benim haftaya kontrolum var ikili test isteyecrkTahir beyin hastasıyım çok memnunum.
İkili test 100 lira, kendisi yapıyor muayeneyi. Kanı da orda alıyorlar. Sonuç 1 hafta içinde çıkıyor. Hayırlısı olsun canım.Bir sey sormak istiyorum bende tahir beyin hastasiyim ikili test icin herhangi bir yere yonlendirdimi ucreti konusunda bir bilginiz varmi benim haftaya kontrolum var ikili test isteyecrk
Cok sagolun sizede hayirlusi olsun bize ikili tarama testi demisti onumuzdeki hafta kontrolde istediginiz yerde yaptirabilirsiniz dedi hem muayne ucreti hemde test 220 lira tutacak sanirimİkili test 100 lira, kendisi yapıyor muayeneyi. Kanı da orda alıyorlar. Sonuç 1 hafta içinde çıkıyor. Hayırlısı olsun canım.
Bir önceki muayeneyle şimdiki gitmen arasında 1 ay varsa evet benim kontrole gelmişti sadece 100 ödemiştim.Cok sagolun sizede hayirlusi olsun bize ikili tarama testi demisti onumuzdeki hafta kontrolde istediginiz yerde yaptirabilirsiniz dedi hem muayne ucreti hemde test 220 lira tutacak sanirim
Birsey daha sorsam basini agrittim kusura bakma ben disarda yaptirmayi dusunuyorum testi illa burda olacak diyormuBir önceki muayeneyle şimdiki gitmen arasında 1 ay varsa evet benim kontrole gelmişti sadece 100 ödemiştim.
Birsey daha sorsam basini agrittim kusura bakma ben disarda yaptirmayi dusunuyorum testi illa burda olacak diyormu
Yazini biraz gec gormusum kusura bakma canim.bir kac topikte paraya karsi tutumunu okudum da aklima cok takildi guvensiz hissetmeye baslamistimikili test evet orada yapildi.basta nerde isterseniz orada olabilir demisti.muayne gunu hic konusulmadan pat die test yapildi.allahtan hazirlikliydikIyiligine cok iyi bir doktor cok memnunum.fakat simdide dogum heycani sardi acaba dogumdada boyle ucret konusunda suprizleri olurmu diyeSonucta maasli calisan kisileriz.hesabimi ona gore yapmak istiyorum haliyleHaftaya kontrolum var bakalim ne diyecek.Valla canım beni başından beri Tahir bey takip ettiği için ben hiç öyle bir muhabbete girmedim o yüzden öyle bir konuşma geçmedi aramızda tavrını bilmiyorum. Ne gerekiyorsa kendisinde yaptırıyorum yapamadığını Çınarlı'ya yönlendiriyor zaten örneğin 20. haftadan sonra detaylı ultrason var. Tahir bey varken neden dışarıyı düşünüyorsun bu arada?
Evet hastanede kendisireşat bey hala hastanede mi? face sayfası kapanmış da
Tahir bey ayrıldı maalesef muayenesinde devam ediyorteşekkürler :) ayrıldı diye korkmuştum ben de
yok mu kimse arkadaşlar?lütfen giden varsa yorum
resat bey ve çınarlı hastanesinde doğum yaptım yaşadıklarımi anlatmaya kelimeler yetmez.çocuğuma doğum sonrası mikrop kaptirildi çok çok iyi düşünün derim özellikle kuvezlik durumunuz olursa diye