izmir çınarlı reşat bozoklar mı,tahir özgüder mi?

reşat beye gidiyorum. muayene 45 tl doğum 1550 tl imiş. reşat bey bence süper
Bende şu an reşat beye gidiyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum. Hakkında kötü birşey söyleyemem ama ben daha sıcakkanlı bir dr arıyorum o yüzden gelecek ay tahir beyi yada ahmet seçkin önoğlu na gidip denemek istiyorum.

Bir şey daha soracaktım. Muayene olduktan sonra 1-2 hafta sonra bir daha cagırdığında dr tekrar gidince muayene ücreti alıyorlar mı? Özellikle son aylarda sık çağırıyorlar her gidişte ücret alınıyor mu? Bir de doğum ücretini biliyor musunuz? Ben şu an çınarlıdaki bir dr gidiyorum doğum ücreti 1500 dediler. Tahir bey de çınarlı da doğum yaptırıyor ya ayrıca ne kadar ücret alıyor biliyor musunuz?
Bunu bende cok merak ediyorum aslinda muayne ucreti 120 lira ama cok ilgili bir bey

Bir sey sormak istiyorum bende tahir beyin hastasiyim ikili test icin herhangi bir yere yonlendirdimi ucreti konusunda bir bilginiz varmi benim haftaya kontrolum var ikili test isteyecrk
İkili test 100 lira, kendisi yapıyor muayeneyi. Kanı da orda alıyorlar. Sonuç 1 hafta içinde çıkıyor. Hayırlısı olsun canım.

İkili test 100 lira, kendisi yapıyor muayeneyi. Kanı da orda alıyorlar. Sonuç 1 hafta içinde çıkıyor. Hayırlısı olsun canım.
Cok sagolun sizede hayirlusi olsun bize ikili tarama testi demisti onumuzdeki hafta kontrolde istediginiz yerde yaptirabilirsiniz dedi hem muayne ucreti hemde test 220 lira tutacak sanirim:KK47:

Cok sagolun sizede hayirlusi olsun bize ikili tarama testi demisti onumuzdeki hafta kontrolde istediginiz yerde yaptirabilirsiniz dedi hem muayne ucreti hemde test 220 lira tutacak sanirim:KK47:
Bir önceki muayeneyle şimdiki gitmen arasında 1 ay varsa evet benim kontrole gelmişti sadece 100 ödemiştim.

Birsey daha sorsam basini agrittim kusura bakma ben disarda yaptirmayi dusunuyorum testi illa burda olacak diyormu

Valla canım beni başından beri Tahir bey takip ettiği için ben hiç öyle bir muhabbete girmedim o yüzden öyle bir konuşma geçmedi aramızda tavrını bilmiyorum. Ne gerekiyorsa kendisinde yaptırıyorum yapamadığını Çınarlı'ya yönlendiriyor zaten örneğin 20. haftadan sonra detaylı ultrason var. Tahir bey varken neden dışarıyı düşünüyorsun bu arada?

Valla canım beni başından beri Tahir bey takip ettiği için ben hiç öyle bir muhabbete girmedim o yüzden öyle bir konuşma geçmedi aramızda tavrını bilmiyorum. Ne gerekiyorsa kendisinde yaptırıyorum yapamadığını Çınarlı'ya yönlendiriyor zaten örneğin 20. haftadan sonra detaylı ultrason var. Tahir bey varken neden dışarıyı düşünüyorsun bu arada?
Yazini biraz gec gormusum kusura bakma canim.bir kac topikte paraya karsi tutumunu okudum da aklima cok takildi guvensiz hissetmeye baslamistim:KK12:ikili test evet orada yapildi.basta nerde isterseniz orada olabilir demisti.muayne gunu hic konusulmadan pat die test yapildi.allahtan hazirlikliydiko_OIyiligine cok iyi bir doktor cok memnunum.fakat simdide dogum heycani sardi acaba dogumdada boyle ucret konusunda suprizleri olurmu diyeo_OSonucta maasli calisan kisileriz.hesabimi ona gore yapmak istiyorum haliyle:KK49:Haftaya kontrolum var bakalim ne diyecek.

arkadaşlar size Ege üniversitesi Hastanesi kadın hastalıkları doğum doktoru yani öğretim görevlisi YRD. DOÇ. DR. AHMET ÖZGÜR YENİEL var şiddetle onu tavsiye ediyorum. doktor RİSKLİ GEBELİK UZMANI
Ege Üniversitesi Hastanesi den telefon ile randevu alabiliyorsunuz Normal poliklinik olmadığı için ücretli oluyor gebelik döneminize göre fiyat değişiyor doktor çok çok iyi

yok mu kimse arkadaşlar?lütfen giden varsa yorum
resat bey ve çınarlı hastanesinde doğum yaptım yaşadıklarımi anlatmaya kelimeler yetmez.çocuğuma doğum sonrası mikrop kaptirildi çok çok iyi düşünün derim özellikle kuvezlik durumunuz olursa diye

Son düzenleme:
X