izmir çınarlı reşat bozoklar mı,tahir özgüder mi?

Lollapollosaa

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
4.677
7.362
Merhaba arkadaşlar;
İçinizde bu doktorlara giden var mı?
İyi ya da kötü yorumlarınızı bekliyorum.
Lütfen gittiyseniz yorum yazın

tahir beye gidiyorum bende daha doğrusu yeni gitmeye başladım çok ilgili ve bilgili bir doktor birkaç kişi tafsiyesi üzerine gittim şimdilik memnunum umarım böyle devam eder.

Ben resat beye gidiyorum. İlk cocugumda gebeligimin basindan doguma kadar ona gittim. Memnunum kendisinden,sayesinde normal dogum yaptim.. Simdi 2. Bebege hamileyim, yine kendisine gidiyorum.

Ben resat beye gidiyorum. İlk cocugumda gebeligimin basindan doguma kadar ona gittim. Memnunum kendisinden,sayesinde normal dogum yaptim.. Simdi 2. Bebege hamileyim, yine kendisine gidiyorum.

canım ben henüz gitmedim ama büyük ihtimal ona gidicem.ilgili mi güler yüzlü mü? muayene ücreti nasıl?aklıma gelmeyen bir sürü soru daha işte....çok yoğun mu?randevu kolay alabiliyor musun?şimdiden teşekkür ederim yardımların için

Ben Reşat beye gidiyorum. İlk gebeliğim ilk gittiğim dr çok yoğun olduğu için değiştirdim. Muayene ücreti sigortalı olduğum için 40 lira ödüyorum. Ama aklınızda bulunsun nakit çalışıyorlar. Reşat bey ilgili bir dr bütün sorularınıza cevap veriyor ama öyle ciddi bir insan çık aşıtı bi güleryüz göremedim. Ama rahatsız edici bir sopukluğu da yok. Şu an için memnunum ve devam etmeyi düşünüyorum.

Bu arada çınarlı demişsin canım ben çınarlıya gitmiyorum özel muayenehanesine gidiyorum Tahir Bey'in ama doğum Çınarlı'da olacak tabi ki.

bende çınarlıda güngör tuncay beye gidiyorum bende memnunum ilgili bi doktor tavsıye ederım..

Ayrıca tahir beyle beraber çalışan ahmet seçkin önoğlu varmış onu tavsiye eden oldu. Ahmat bey hakkında bilgisi olan var mı?

Bir şey daha soracaktım. Muayene olduktan sonra 1-2 hafta sonra bir daha cagırdığında dr tekrar gidince muayene ücreti alıyorlar mı? Özellikle son aylarda sık çağırıyorlar her gidişte ücret alınıyor mu? Bir de doğum ücretini biliyor musunuz? Ben şu an çınarlıdaki bir dr gidiyorum doğum ücreti 1500 dediler. Tahir bey de çınarlı da doğum yaptırıyor ya ayrıca ne kadar ücret alıyor biliyor musunuz?

Doğum ücreti ile ile bir bilgim yok muane ücretine gelince hamileysen eger ayda 1 defa diye biliyorum ama değilsen iki hafta içinde gidersen ücretsiz ama 3. hafta ücretli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…