- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
-
- Konu Sahibi Lollapollosaa
ben tahir özgüder e gidiyordum. 1 ay önce hastaneyi bıraktı reşat bey bakıyor ama doğuma ikisi beraber giriyormuşMerhaba arkadaşlar;
İçinizde bu doktorlara giden var mı?
İyi ya da kötü yorumlarınızı bekliyorum.
Lütfen gittiyseniz yorum yazın
reşat beyden memnun musunız peki?nasıl biri?muayene ücretleri nasıl?ben tahir özgüder e gidiyordum. 1 ay önce hastaneyi bıraktı reşat bey bakıyor ama doğuma ikisi beraber giriyormuş
Ben resat beye gidiyorum. İlk cocugumda gebeligimin basindan doguma kadar ona gittim. Memnunum kendisinden,sayesinde normal dogum yaptim.. Simdi 2. Bebege hamileyim, yine kendisine gidiyorum.
120 lira cnmTahir beyin özel muayene ücreti ne kadar? Doğum ücreti konusunda bilginiz var mı?
Bir şey daha soracaktım. Muayene olduktan sonra 1-2 hafta sonra bir daha cagırdığında dr tekrar gidince muayene ücreti alıyorlar mı? Özellikle son aylarda sık çağırıyorlar her gidişte ücret alınıyor mu? Bir de doğum ücretini biliyor musunuz? Ben şu an çınarlıdaki bir dr gidiyorum doğum ücreti 1500 dediler. Tahir bey de çınarlı da doğum yaptırıyor ya ayrıca ne kadar ücret alıyor biliyor musunuz?120 lira cnm
Doğum ücreti ile ile bir bilgim yok muane ücretine gelince hamileysen eger ayda 1 defa diye biliyorum ama değilsen iki hafta içinde gidersen ücretsiz ama 3. hafta ücretliBir şey daha soracaktım. Muayene olduktan sonra 1-2 hafta sonra bir daha cagırdığında dr tekrar gidince muayene ücreti alıyorlar mı? Özellikle son aylarda sık çağırıyorlar her gidişte ücret alınıyor mu? Bir de doğum ücretini biliyor musunuz? Ben şu an çınarlıdaki bir dr gidiyorum doğum ücreti 1500 dediler. Tahir bey de çınarlı da doğum yaptırıyor ya ayrıca ne kadar ücret alıyor biliyor musunuz?