Doğuma Hazırlık İzmir Çınarlı Dr Süleyman onur aldemir

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bu doktora giden var mı?​
BEn bugün gittim ilk defa. Çok ilgili, güler yüzlü bir doktor. Medikal, Can hastanesine de gittim. Medikal çok iyi bir hastane olmasına rağmen özellikle kadın doğumdan 2 doktoru çok ukala. Çınarlı beni şaşırttı. Hem fiyat çok uygun hem de doktor çok ilgili. Muayene 80 tl. Hormon testi yapıldı bana bugün hiç ücret almadılar. Şiddetle öneririm.

Medicalde hangi doktorlara gittiniz ?

18 Mayıs 2021 de sezeryan oldum ama ben normal doğum istedim tarih veremiyor takip ile ilgili yorum yok doktor bana illa çatı muayenesi yapmam lazım yoksa bilemem dedi korktum istemedim sonra normal istediğim için kabul etmek zorunda kaldım ilk defa muayne olduğum için çok kasildim çok gerildim doktor hatta bunu bile bile devam etti ve beni zorladı kanamam geldi ben toparlanirken elime sezeryan diyip nts ye gönderdi ben soktaydim bişi algilayamadim nts de bebeğimin kalbi 203 lere çıktı eve geldim yatamiyorum uzgundum kotuydum muayne beni çok kötü etkiledi sezeryan asla istemiyorum çünkü çok şükür herşey yolundaydı pozisyonu durumu yani engel olcak bişi yok doktor çatin dar dedi ama ben kasildim dar olmadığını biliyorum hisediyorum kendimi hazirlayip başka doktora gittim gerçekten dar mi değilmi aynı doktora gitmek istemedim çünkü gerçekten zorladı beni ve korktum başka doktor çatin uygun dedi doktor aceleye getirmiş seni diyince hemen sezeyani İptal ettim 38 hafta almak istedi çocuğumu Bende hemen iptal ettim yazdım ben sizi yaniltmis olabilirim kasildim normal olsun diretiyorum dedim Başka doktora gittimi soylemedim Bana yok bebek tıkanır yok senden iki kilo fazlası çıkmaz tmm normal isyorsun yapalım dedi Ama kötü ne varsa soledi rahmin yırtılır masada kalırsın bebek çıkar gibi ben gende normal istedim çünkü söylediklerinin hepsi sırf uğrasmamak içindi 37 haftaya kadar ilgili sonra hep hadi muayene ettim gidin acelem var modundaydi eşimi korkuttu beni korkuttu ama ben Allah'ın izniyle normal istiyorum dedim çünkü catim dar degilmis gerisi allahtan Tarih verdi gelin dedi gittik başka doktora doğum yapmak istedim eşim devamlı takip eden doktor bu degistirmeyelim dedi normal yapicam diye konuştuk zaten ve normal yapicam dediği günne sezeryan olarak sisteme girmiş meğer Hastayene yattım suni sancı verildi aradan yarım saat gecmedi hicbirsey yokken bebeğin kalbi zayıflıyor seni hemen almamiz lazım dedi ama bunu söyleyen ebe doktor piyasada yokk hâlbuki nts uyarı vermedi kalp ritmi dokuz ay neyse oleydi ama o an korktum algilayamadim bebeğime bişi olmasın başına gelip benle konuşan bir doktor yokki ne olduğunu anlayamadım mecbur kabul ettim beni bebeğimle kandırdılar bir girdim ameliyata doktor yok başka doğumda bekledim o an anlamadım sonradan düşünüyorum bebeğimin kalbi zayıflıyor da doktor neden gelip bana bakmadı ve ben neden ameliyatta onu bekliyorum başka ameliyata girmiş cihaz otmedi hadi sıkıntı var neden bekletiliyorum geldi sezeryani yaptı gitti ki ben kordonu hemen kesilsin istemedim bı iki üç dkk beklesin kordondaki bütün vitaminleri emsin diye oda yapılmadi ameliyat etti kontrole gelmedi doktor gene piyasada yok öğrendik hastanede bile değil ilaç bile yazılmamış bana antibiyotik ağrı kesici hariç kan ilacı yazılmasi lazimmis o bile yok benim bebeğime bedenime zarar verdi piskolojikman ve bedenen Allah'ım iki yakasını bir araya getirmesin inşallah mahkemeye verdim kendini beni kandırdı ve resmen işi var diye kesip gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…