(İzmir) Çiğli Ve Cemaat Yurtları Hakkında ^^

disakkarit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
122
-4
66
Konya
Kızlar merhaba. Ben İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Hemşirelik kazandım. Endişeliyim herkes gibi. Ama benimkisi biraz farklı. Bir kaç üniversite gibi İKÇÜ de bu sene eğitim öğretime başlayacak. ilk mezunları bizler olacağız. O yüzden çok endişeliyim. Hiç kimsenin -internette özellikle -elle tutulur bir bilgisi yok. Nacizane bir kaç sorum var. Gidince öğrenicem sanırım ama kafamda bin bir soru var. İçim rahat değil o yüzden.

İzmir Çiğli nasıl bir yerdir? Merkezi mi? Yoksa sanayi-dağlık gibi bir yer mi?
Bornova, Buca Karşıyaka ile kaç saatlik bir ulaşımı vardır?

* Annem ve babam beni güvenilir ellere emanet etmek için Cemaat yurtlarına verecekler. (Okula çok uzak olursa özel yurt olacak sanırım) Cemaat yurtlarında giriş çıkış saatleri nasıldır?

Ve ben böyle kendime özen gösteririm. Düzleştiririm saçlarımı ya da maşa yaparım. Hafif bi makyaj yaparım mutlaka dışarıya çıkmadan önce. Kıyafetim normaldir herkes gibi ne çok açık ne de cok kapalı. Ama kapalı giymeye de dikkat ederim tabi. Sadece merakım bunlar konusunda karışılma durumu nedir? Bunları çok merak ediyorum.

Ve klasik bir cemaat yurdunu anlatabilir misiniz? Hani düzen, yapılması gerekenler , kurallar vs. Özellikle izmirde öğrenci bayanlar sizden rica ediyorum.​

Son düzenleme:
Arkadaşım simdi ben balıkesir üni kazandım ama hayatım İzmirde gecti anladığım kadarıyla başka bi şehirden gelceksin cemaat yurtlarını falan bilmiyorum ama ben 1 kez ablalarda kalmıştım biraz yanlış anlaşılmak istemem ama hani sabah namazı için uyandırmışlardı öğlen zaten okula qtmiştk akşamda pek dşarı cıkarmıyolar kışın hava erken kararıyodu 8 den önce evde olman gerekiyoduu akşamda dini sohbetler yapıoduu .Bu arada tebrik ederim izmir güzeldir büyüktür kaybolablrsin :) benm dogduğum büyüdüğüm yer ama ben bile çiğliye cok gitmedim pek bilmiyorum genelde ciğlide mağazalar alışveriş yerleri var bornovaa ck güzeldir ben bornovalıyım cok rhat edersin karışan olmaz cafeleri var küçük park ve büyük parkı cok güzeldir cıkmak istemezsin Forum Ve Park bornovada alışveriş eğlence yerleri var rahat edersin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana tkrardan hayırlı olsun

Canim cemaat yurtlari hakkinda pek bir bilgim yok ama cigli hakkinda sormussun onu cevaplayabilirim.Cigli izmirde merkezi bir yerdir,,organize bölge bulunuyor ciglide. büyük bir ilce bircok semtleri kapsiyor.karsiyakaya otobüs yada minubusle en fazla 15-20 dakika mesafede,bornova ve buca biraz daha uzak oluyorlar en fazla 1 saat.
Okulunda simdiden basarilar canim.

Gerçekten çok çok mutlu oldum. alışveriş merkezleri falan bayılırım internette bişey bulamayınca korkmustum baya Cok teşekkür ederim canım

Bakıyorum canım cok teşekkür ederim :)

Harikaymıs canım cok teşekkür ederim. Merkezi bir yer olmasına cok sevindim. Köy gibi faaln demişler bi yerde cok üzülmüştüm o zaman. Bornova buca 2 saat sanıyordum Çok mutlu oldum simdi. Cok teşekkür ederimmm

Bornova hakkındaki sorularını alablirim varsa eğer öğrenci eshot 90 krş tam 1.75 bu arada bnuda söliyim Bende balıkesirinkini araştrym malum öğrenciyizz

Bornova hakkındaki sorularını alablirim varsa eğer öğrenci eshot 90 krş tam 1.75 bu arada bnuda söliyim Bende balıkesirinkini araştrym malum öğrenciyizz

Evettt, O zaman soruuyum bende pazarlar falan var mıdır böyle ucuza kıyafet takı alabileeceğimiz. Mesela istanbulda bi liracılar vardı bende o gün bes lira vardı üç çeşit kolye iki çeşitte yüzük almıştım. Konyada mesela hiç böyle yok. Ordan aldıklarımızın üzerine 10 ekleyip satıyorlar :) Böyle yerler var mıdır...? Sonracıma sanırım kuaför cok işime yarıycak kaş bıyık aldırma saç uçları kestirme ağda gibi konularda. =)) İyi yapan var mıdır

Bornovada Özkanlar pazarı varr en büyük pazardır bornovanın kıyafetler takılar cok uygundur takılarını küçükparktaki mağazalardan da alablrsn:) Kuaföre gelincee istemedğin kadar kuaför var adım attığın yer kuaför eczane cafe doludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…