- Konu Sahibi disakkarit
Kızlar merhaba. Ben İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Hemşirelik kazandım. Endişeliyim herkes gibi. Ama benimkisi biraz farklı. Bir kaç üniversite gibi İKÇÜ de bu sene eğitim öğretime başlayacak. ilk mezunları bizler olacağız. O yüzden çok endişeliyim. Hiç kimsenin -internette özellikle -elle tutulur bir bilgisi yok. Nacizane bir kaç sorum var. Gidince öğrenicem sanırım ama kafamda bin bir soru var. İçim rahat değil o yüzden.
İzmir Çiğli nasıl bir yerdir? Merkezi mi? Yoksa sanayi-dağlık gibi bir yer mi?
Bornova, Buca Karşıyaka ile kaç saatlik bir ulaşımı vardır?
* Annem ve babam beni güvenilir ellere emanet etmek için Cemaat yurtlarına verecekler. (Okula çok uzak olursa özel yurt olacak sanırım) Cemaat yurtlarında giriş çıkış saatleri nasıldır?
Ve ben böyle kendime özen gösteririm. Düzleştiririm saçlarımı ya da maşa yaparım. Hafif bi makyaj yaparım mutlaka dışarıya çıkmadan önce. Kıyafetim normaldir herkes gibi ne çok açık ne de cok kapalı. Ama kapalı giymeye de dikkat ederim tabi. Sadece merakım bunlar konusunda karışılma durumu nedir? Bunları çok merak ediyorum.
Ve klasik bir cemaat yurdunu anlatabilir misiniz? Hani düzen, yapılması gerekenler , kurallar vs. Özellikle izmirde öğrenci bayanlar sizden rica ediyorum.
İzmir Çiğli nasıl bir yerdir? Merkezi mi? Yoksa sanayi-dağlık gibi bir yer mi?
Bornova, Buca Karşıyaka ile kaç saatlik bir ulaşımı vardır?
* Annem ve babam beni güvenilir ellere emanet etmek için Cemaat yurtlarına verecekler. (Okula çok uzak olursa özel yurt olacak sanırım) Cemaat yurtlarında giriş çıkış saatleri nasıldır?
Ve ben böyle kendime özen gösteririm. Düzleştiririm saçlarımı ya da maşa yaparım. Hafif bi makyaj yaparım mutlaka dışarıya çıkmadan önce. Kıyafetim normaldir herkes gibi ne çok açık ne de cok kapalı. Ama kapalı giymeye de dikkat ederim tabi. Sadece merakım bunlar konusunda karışılma durumu nedir? Bunları çok merak ediyorum.
Ve klasik bir cemaat yurdunu anlatabilir misiniz? Hani düzen, yapılması gerekenler , kurallar vs. Özellikle izmirde öğrenci bayanlar sizden rica ediyorum.
Son düzenleme: