Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Izmir çiğli-evka2 karsıyaka taraflarında bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

menes78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
3
0
36
Edirne
Arkadarşlar,

Yenı doğacak bebeğime İzmir Karsıyaka -Çiğli-evka 2-5 Taraflarında oturan bakıcı arıyorum.Eşim ve ben calıştığımız ıcın yokluğumuzda evı tamamen emanet edebıleceğimiz , cekıp cevırcek bir abla arıyoruz.İlgilenenlerın mesaj atmasını rıca ederim.

Anladığım kadarıyla hem bebeğinize bakacak hem de ev işlerine destek olacak birini arıyorsunuz. Doğumundan 5 yaşına kadar benim iki yeğenime de öz evlatları gibi bakan, artık ailemizden biri gibi olan, bir ablamız var. Kendisi şu an herhangi bir yerde çalışmıyorsa kesinlikle tavsiye ederim.

Nasıl ulaşabilirim

ararsanız görüşelim 05532863390

Kod:
[HTML][/HTML]

Rica etsem bana da mesaj atar misniz arkadasla aynı durumdayım aynı bilhassa bakıcı arıyorum ben öğretmenim ve okullar açılmak üzere fazla zamanım kalmadı ilginize tesekkur ederim

Merhabalar ben de bir anne ve egitimciyim.baksettigim ve size cevap yazan kisiyle gorusmem oldu ve gorusme sonrasinda caresizligimden dolayi ona is verdim.fakat baslamasi gereken tarihte baslamadi.birakin telefonlara bile cvp vermedi.nerde oturdugu ne yaptigi belli olmayan insanlaraasla guvenmeyin.illaki referans isteyin.adres telefon isteyin!zaman cok kotu ve bizler en kiymetlilerimizi emanet ediyoruz litfen dikkatli olun!ben sansliydim ve o kisiyle iyiki calismaya baslamadim!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…