Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynı şekilde Fırat Demirtaşoğlu, Can Kopal, Reha Gençosmanoğlu arasında kaldım..selam arkadaşlar izmirdeyim burun estetiği olucam ama karar veremiyorum yardımcı olur musunuz aklımda ki isimler:
ibrahim korhan
fırat demirtaşoğlu
emin toprak
mehmet sucubaşı
mehmet durmuşoğlu
behçet şahin
kafam çok karıştı lütfen yardım edin
şuan ibrahim k., fırat d., behçet ş. ve gürkan aladağ arasındayım diğerlerinden vazgeçtimselam arkadaşlar izmirdeyim burun estetiği olucam ama karar veremiyorum yardımcı olur musunuz aklımda ki isimler:
ibrahim korhan
fırat demirtaşoğlu
emin toprak
mehmet sucubaşı
mehmet durmuşoğlu
behçet şahin
Benimde derim kalın ve burnumda büyüktü. Şuan için memnunum ya da değilim diyemiyorum maalesef. Henüz burnum çok çok şiş. Tam karşıdan baktığımda iki tarafı bana farklı geliyor. Ameliyat sonrası çoğu kişide böyle sorunlar oluyor ama zamanla düzeliyor. Düzelecek mi bilmiyorum yan profillerde bir sorun yok.peki gürkan aladağdan memnun kaldınız mı benim burnum büyük ve kalın derili olduğu için çok tereddütteyim
Kesinlikle Ali Oğuz demır sayfasına bakabilirsınız suan 4. Ayım ve burnumla ask yasıyorumselam arkadaşlar izmirdeyim burun estetiği olucam ama karar veremiyorum yardımcı olur musunuz aklımda ki isimler:
ibrahim korhan
fırat demirtaşoğlu
emin toprak
mehmet sucubaşı
mehmet durmuşoğlu
behçet şahin
Ben Ali Oğuz demire oldum ve asırı memnunumBen de aynı şekilde Fırat Demirtaşoğlu, Can Kopal, Reha Gençosmanoğlu arasında kaldım..
Bende pek duymadım onu ali oğuz demiri cok övdülerkızlar behçet şahine olan var mı hakkında pek yorum yokta burda
Dr Ali Oğuz demir suan burnum 4.5 ay oldu muhteşemmmarkadaşlar başka yok mu ya lütfen yardım edin
Bende ali oğuz demire gitmek istiyorum ama korkuyorum ameliyat korkumu bi türlü yenemedim. Fiyat nedir acaba bilgi werirmisinizKesinlikle Ali Oğuz demır sayfasına bakabilirsınız suan 4. Ayım ve burnumla ask yasıyorum
Gerçekten yüzyüze görüşmede içime o kadar sinmişti ki iyiki diyorum, ben 4 ay önce 15.000 bine oldumBende ali oğuz demire gitmek istiyorum ama korkuyorum ameliyat korkumu bi türlü yenemedim. Fiyat nedir acaba bilgi werirmisiniz
Bende görüşmeye gideceğim bakalımDr Ali Oğuz demir suan burnum 4.5 ay oldu muhteşemmm
merhaba kıme oldunuz karar verdınız mıBen de aynı şekilde Fırat Demirtaşoğlu, Can Kopal, Reha Gençosmanoğlu arasında kaldım..