- 13 Eylül 2023
- 8
- -2
- 28
- Konu Sahibi angeltaurus
İzmir Buca gedizdeymiş hiç giden varmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizce ?Bunlar psikiyatrist ya da psikolog mu?
Sizce ?
Şaka bir yana adı üstünde HOCA.
Batıl inançlarınız kuvvetli ise başvurabilirsiniz.
Kolay gelsin
Peki Ali hoca sizce iyimi size söylediği konular nasıl sonuçlandıMehmet Hoca yı tanımam bilmem ama ;
Söke Bağarasında ki Ali Hocaya bir kaç kez gittim.
Kısaca yazayım o zaman.Peki Ali hoca sizce iyimi size söylediği konular nasıl sonuçlandı
Teşekkür ederim peki kendisine nasıl ulaşabilirim iletişim bilgisi var mıKısaca yazayım o zaman.
Mutlaka uğrayın.
google amca da iletişim ve konum bilgileri mevcut.Teşekkür ederim peki kendisine nasıl ulaşabilirim iletişim bilgisi var mı
Teşekkür ederim şimdi googleden baktım 2 kişi çıkıyor günlerine bakacağım en müsait zamanda gideceğim tekrardan teşekkür ederim.google amca da iletişim ve konum bilgileri mevcut.
ayrıca hergün bakım yok. bellirli günler var.
cumartesi ve pazar kesin orada onu biliyorum.
Hayır muska için değil sadece konuşarak sizin anlayacağınız şekili ile kahve falı baktıranlar gibi düşünebilirsinizHoca derken baya üfürükçü şekli mi? Muska vs.
Fal bakmıyormuş daha çok duru görü veya yıldızname şeklinde geçmiş ve gelecek hakkında söylemlerde bulunuyormuş Buca gediz salı pazarı sokağında diye duydum açıkcası ben 19 yıldır Buca gedizdeyim hiç bilmiyordum acaba burada bilen duyan varmıdır diye sormak istedim ama bilen çıkmadıFal mi bakiyor yani ben bunu mu anlıyorum buca adı geçince konuyu merak ettim
AminAllahtan akıl fikir diliyorum.
Naptın canım gittinmi hiç nasıl varmı bir gelişmeFal bakmıyormuş daha çok duru görü veya yıldızname şeklinde geçmiş ve gelecek hakkında söylemlerde bulunuyormuş Buca gediz salı pazarı sokağında diye duydum açıkcası ben 19 yıldır Buca gedizdeyim hiç bilmiyordum acaba burada bilen duyan varmıdır diye sormak istedim ama bilen çıkmadı