İzmir Buca'da iki günde bir, yarım zamanlı ev işlerine yardımcı

Chanel05

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
19
13
41
merhaba annem İzmir Buca da üniversite okuyan erkek kardeşimle kalıyor.. kısmi felçli ama kendi işini kendi yapabiliyor.. bize iki günde bir sabah 10 ile 14 arası gelip yemek yapacak ve evi toparlayacak biri lazım ilgilenenler benimle iletişime geçebilir detayları konuşuruz

Merhaba,
İzmir Buca da buca koop/yildiz mah.evimde 3+1 temizlik işlerinde yardimci olacak kendim calistigim icin ,acil bayan yardımcı arıyorum. Eğer karşılıklı memnun olursak is konusunda 15 gün bir veya ayda 1 olarak temizlik için alacağım. Evde genel temizlik için acil gundelik eleman arıyorum.

Merhaba,
İzmir Buca da buca koop/yildiz mah.evimde 3+1 temizlik işlerinde yardimci olacak kendim calistigim icin ,acil bayan yardımcı arıyorum. Eğer karşılıklı memnun olursak is konusunda 15 gün bir veya ayda 1 olarak temizlik için alacağım. Evde genel temizlik için acil gundelik eleman arıyorum.
Merhaba eğer aradığınızı bulamadiysaniz bende bucada oturuyorum memnun kalcagınizdan eminim 05358207990

Merhaba,
Merhabalar bende bucada oturuyorum eğer aradığınız temizlikciyi bulamadıysanız ben gelirim yaptığım temizligi titizlikle yaparım 05358207990

X